10

Анонимен

преди 3 години

крайно време е полицията да ошамари катунарите и да ги приберат по психиатриите.

9

Анонимен

преди 3 години

Вотовете на недоверие са сведени до ниво "цирк", казва Христо Панчуговцялата им работа на бсп-то са циркаджийски номера.

8

От 7ми

преди 3 години

Ето това трябва да правят в парламента, а не безмислени приказки! Но откъде толкова акъл, затова са ни и такива законите. Изгледайте поне един парламентарен контрол за какви глупости се питат министрите!

7

Анонимен

преди 3 години

Каква парламентарна република сме??? НС не е разследващ орган! На някаква конференция, някакъв метнал телефона на журналистка на земята. Голям праз! Вече е арестуван, с мярка за неотклонение и тече разследване. Какво да обяснява МП? Дискусията трябва да бъде какво да се прави с подобни провокации? Днес са мятали яйца по друга журналистка, то и тя една мани мани, това е тревожното. Каквато ще да е, тя си върши работата. Такива гаменски прояви трбва да се преследват с цялата строгост на закона!

6

Анонимен

преди 3 години

rbg ne e bedna darjava. rbg e mnogo bogata darjava s mnogo zlato i mnogo drugi sakrovista.za nestastie bg ortodoksalni christianski lideri na bg narod sa alchni i jestoki teroristi.

5

Анонимен

преди 3 години

Fake news.

4

Анонимен

преди 3 години

Корнелия е кобила на Костов.Освен това е американски агент.Тя не иска властта, а да съсипе държавата по всякакъв начин.

3

Курнелия жаалка...

преди 3 години

БСП искаше оставка от премиера, но получи от протестиращите червени домати и яйца пред парламента. Весело шоу. Нинова си вкара автогол, и това е последната и глупост засега... С *** начело на Бсп, комунистите винаги ще губят и ще бъдат за смях и подигравки. Не го ли разбрахте все още ?

2

DEA

преди 3 години

Kvo stava muhliovci

1

Анонимен

преди 3 години

Важното е "Мутри вън!" Каквото а да мърморят тези платени от властта политологчета