166

Анонимен

преди 3 години

Доматени превратаджииПъдпъдъчи революция

165

Бай Киро

преди 3 години

АРМЕНЧЕ МРЪСНО ОГЛАДНЯ ЛИ ЗА КОКАЛА С ПРОПАДНАЛОТО АДВОКАТЧЕ И ПРОФЕСОРЧЕТО...ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ВИ ТРАЕМ И ХОРАТА ЩЕ ВИ НАЧУПЯТ ТИКВИТЕ И КАМБАНИТЕ КАТО НЕ ГО ПРОВЯТ ЧЕНГЕТАТА..ГРУПА ПРОПАДНАЛИ МАРГИНАЛИ И *** БЕЗРАБОТНИ ПОБЪРКА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА КЪДЕ ГО ИМА ТОВА ПО СВЕТА.

164

Анонимен

преди 3 години

Заслужаваме се всеки един ден ГЕРБ ерско управление.Заслужаваме да сме нак-бедните, най-болните и най-нещастните щом ги търпим тези толкова време.

163

Анонимен

преди 3 години

Верно ли Черепа забранил на старшина Десиславов да се показва пред хора и да си отваря устата? Той наистина само глупости и лъжи говори де,но все пак

162

Анонимен

преди 3 години

ФИГУРАНТ,ИМПИЙЧМЪНТ МИШОК СТРАХЛИВ . А ПОСЛЕ СЪД И ЗАТВОР ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА

161

Анонимен

преди 3 години

Имало едно време една държава, в която палатките били проблем, а палатите - НЕ!

160

Анонимен

преди 3 години

Утре ще последват блокади на 4 км., Сточна гара и Лъвов мост!

159

Анонимен

преди 3 години

Прости оратори проста публика. Да не си мислят че са на събрание на Свидетелите на Йехова. Общи приказки за непретенциозна публика, която се опитват да извозят.

158

Анонимен

преди 3 години

Интересно е как протестиращите са едва ли не най-големият проблем в тая държава.А не ,че сме най-корумпираната държава с най-корумпиранип премиер, главен прокурор и Пеевски , най - крупния олигарх в държавата.

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 189"Глас ПРИЛИЧАЩ". 100% найсе! Пак повтарям. На копие. Знаем предишния оригинал на същата разследваща джурналистка. Модела на телефона не е бил в продажба, когато се твърди, че е направен записа. Още ли вярваш на Елена Йончева? Боли от нескопосани постановки. Бойко го няма. Ама пистолета му там???? Боли. Как да не боли.

156

протестър

преди 3 години

Хора идвайте и ни почвайте,и да не ни биете поне ни нашибайте

155

Анонимен

преди 3 години

Юрдана Ал-Фандък да открива предсрочно третия лъч, че да могат да се придвижват хората в София по-лесно.Недоволните от блокадите да не разчитат на Бацо и МВР. Те са напълно абдикирали от задълженията си. Но така ще е щом не действат по закони и правила. Ако го бяха правили нямаше да има нито блокади, нито бити протестиращи! Като не желаят или не могат да въведат ред да подават по-скоро оставка!

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177Защото Черепа не е мач на ББ. Опитват зорлем да го вкарат там. Друг му е "душманина" и той иска лично да се оправи с него.

153

Анонимен

преди 3 години

След като разпънаха катуна и на Ситняково, вече със сигурност ще гласувам за герб. Даже нямам търпение да спечелят и Гешев след тва да ги прибере по арестите. Съда нека реши как да ги наказва.

152

Анонимен

преди 3 години

Гледах днес в Ютуб как бият в Беларус силите на реда! Толкова жестокост.. .момчета,момичета,който им падне!С ръка на сърце, нашите протестъри толкова бой няма да издържат!

151

Полиция да не дреме

преди 3 години

Полицията, ало, какво чакате утре половин София няма да ходи на работа, сега и ситняково затвориха, Бойко не се прави на девица, а нареждай на полицаите да си свършат работата

150

Анонимен

преди 3 години

ББ раздава НАШИТЕ пари в опит да купи народната любов. И днес не се появява да даде отчет. Как не вие срам да го защитавате тоя.

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154Ти видя ли снимка в присъствието на ББ шкафчето да е пълно? Има метална каса, видно от видеото. Той ще държи кюлчета и милиони в евро в шкафчето? Толуп неземен си. Чули ли "Цвета Караянчева е ********". Чу ли "българския народ е матреал"? Не си. Ама някой ти казал, че е казал. Прослушай записите без да отчиташ истински са или не са. "Глас ПРИЛИЧАЩ на този на ББ". Заключение на американска лаборатория на база на КОПИЕ на запис.

148

До 123

преди 3 години

До АнонименМай е останала неразбрана иронията Ви....:(((Ирония, но направо звучи зловещо.....

147

Анонимен

преди 3 години

Чудя се защо не поискат съдействието на Мосад и ще им сервират черепа на тепсия. Този е и наци. Плати факли. Плаща да се вика Зиг хайл.