19

българин

преди 3 години

До Зозо! Виж.Хайде стига си Пълнил главите на децата с гупости! Не само ти си живял през соца! Разкажи им каква беше еуфорията за Христо Проданов примерно когато го изпращахме на Еверет! Или за Георги Иванов космонавта! Ще си им по полезен ако помниш това време! Или за Сергей Антонов!-:) В политиката ги остави сами да преценят кой е по читав политик в бъдещите избори от Мутрата с бухалка От СИК тогава д-р Борисов борчето! Капище? Герберски ***?!

18

Анонимен

преди 3 години

Зозо ше пиеме Инка бе,или виетнамско!:)))

17

Вълчо

преди 3 години

До МечоКафето измръзва при температури от +10 градуса по Целзий. У нас като селскостопанска култура не се отглежда.

16

Хххх

преди 3 години

Е като толкова много е намаляло производството на кафе защото тогава цената му е една и съща....защо цената му не е станала равна на златото....от 5г. цената на кафето не е мръднало тук в UK...и кой *** го измисли че кафето не е култивирано...щом са сортове значи е култивирано бе май....му.ни...Съща подобна тъ.па статия имаше за бананите...видите ли имало заболяване по бананите което в следващите 10г. ще унищожи над 50% от насажденията с банани...10г. минаха банани все още има

15

По време на соца

преди 3 години

нямаше глобално затопляне,но пиехме полско гранулирано "нес"кафе Инка,ръж и леблебия.Това показва стратегическото виждане на БКП в бъдещето,разбрали са,че кафето ще намалее и тренираха народа,да свиква.Така и стратегическия съвет на Радев констатира,че има нарастване напромишленото производство и експорта,но това увеличавало неравнопос-тавеността.Значи пазарната икономика е вредна и трябва да се въведепланова такава.БСП са велики-виждат в бъдещето дори това,което го няма.Копнеж по соца.

14

Анонимен

преди 3 години

Не минава ден глобално затопляне,глобално затопляне,това лято не е толкова горещо като предишното имаше и доста хладни дни,само плашат народа!

13

MaйMyнaта

преди 3 години

При нас е същия проблем. За 30 години, не се разбра кой е по-силен, Комунизма или демокрацията, и то без глобално затопляне!

12

Анонимен

преди 3 години

Екофашистите все говорят в бъдеще време и все не им се сбъдват прогнозите.

11

православен патриот

преди 3 години

Ей фашунгери не ни пипайте любимото кафе !!!!! Дневната ми дажба е по три ароматни кафенца на ден !!!! С по две цигари всяко разбира се !!!!

10

българин

преди 3 години

Тази тема ли е важна за БГ Днес сега?! Защо ни занимавате с елементарни теми? В държавата ври и кипи от разширяващото се присъствие в държавата срещу МУТРАТА Борисов! А вие спите? Защо не пишете че усещайки че си отива д-р Борисов едва сега се сети за социалната система в БГ? Защо едва сега се сети за нея и " развърза кесията"? Това е късно вече! Омразата на народа към него вече нараства с часове!10 г мутренско мафиотско управление! СТИГА! ОСТАВКА на МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ! ОСТАВКА! ВЕДНАГА!

9

Шопо

преди 3 години

Па че си кръкаме ракийца...

8

Инфо

преди 3 години

Кафето е 7-ият по стойност селскостопански износен продукт в света. 70 държави отглеждат кафеени дървета.

7

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Не знам някой да е ограничил кафето заради коронавируса. Що за щуротия!Няма да ми пипате кафето, че ще ви изтребя бе, ей!

6

Мечо

преди 3 години

- Някой в България не се ли е сетил да отглежда кафе? Дали не става?

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Ба-ба отказали. Да видиш как си бича безбандеролката за 2.3, като я вземам на стекове и *** боооооли фара! Даже мисля, да си гледам тютюнец в задния двор. Един приятел ми даде хубав, нобработван с пестициди ... малееее! Ние какво пушим, бе! То това аромат, то това вкус .... а в кутииките - химия некаква.

4

Анонимен

преди 3 години

Вдигнаха цената на цигарите от 2 на 5 лв. и ние отказахме цигарите.Сега са на път да вдигнат цената на кафето. Ще се откажем от него.

3

Щерю

преди 3 години

Кафето чак не е толкова полезно, колкото ни го рекламират. Пък и разбрахме, че с тия глупости еврейските фамилии, които държат световния бизнес с кафе, търсят начин как да вдигнат цените двойно...

2

Totenkopf

преди 3 години

2050 г. аха ясно, дотогава я камилата, я камилара.

1

Анонимен

преди 3 години

Ами спрете да замърсявате природата!