228

Анонимен

преди 3 години

"Ваксината е създадена по утвърдена технология(синтетичен вирус)..."Къде ви намират толкова празноглави?

227

изобретателя

преди 3 години

Абе тоя Спутник ли ме нарече? ЛОЛ, ама това е много нагло!

226

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е тествана на хора вкл на Щерката на Путин......Това се нарича свещенаТъпота.....боби, когатоМастурбираш на тема блатная, еЛи ли те държиЗаХуя каскет смачкан?Под друга статия химерно реши, че ваксината срещу Ебола е била сделана от същият институт....

225

Анонимен

преди 3 години

Ясно, и Путин е в отбора на Гейтс с ваксините.

224

Анонимен

преди 3 години

Добре че Путин каза че има готова ваксина. Дони скочи веднага че неговата преди президентските избори ще е одобрена. И още държави се обадиха че са на финалната линия. Меренето на полови органи започна.

223

Анонимен

преди 3 години

Хи хи, тези каскети включват котлона преди да са тръгнали за риба......типично по блАтски.

222

Анонимен

преди 3 години

КолхозницитеНямат централна канализация в големите си градове.........НО ЩЕЛИ да сделат...нещо.

221

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 263" ... но не можете .."Най-накрая пак ще стане като с костюмчето: руското е най-хубаво, но Путинягата прави посещения в болницата с такова от злите американци.

220

Най голямата руска

преди 3 години

тъпотия, днес по централната им телевизия - ваксината създавала имунитет за две години ?! как разбрахте точно колко бе самовлюбени *** болни мозъци ???

219

Anton

преди 3 години

Руската ваксина е три компонентна: взима се в комбинация с водка като носител и кисели краставички за регулиране на PH то. Иначе, браво за успеха

218

А+++

преди 3 години

Да,желаещи да купят -бол ,а тук спецовете се съмнява в истиността ...

217

Анонимен

преди 3 години

Да, верваме на руските прессъобщения, никакви фейк нюзове не излизат от руските държавни органи, инфото е кристално истинско, кога Русия е лъгала и манипулирала някого.

216

ПИТАМ

преди 3 години

КОЙ ИМУНИЗИРАН С ТАЗИ ВАКСИНА СЕ Е ЗАРАЗИЛ ОТ КОВИД 19, ДОКАЗАНО С ТЕСТ, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ ВАКСИНАТА ПРАВИ БОЛЕДУВАНЕТО ПО- ЛЕКО???? КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ИМА НЕИМУНИЗИРАНИ ХОРА, КОИТО И БЕЗ ВАКСИНА СИ БОЛЕДУВАТ ПО- ЛЕКО ИЛИ ИЗОБЩО НЕ БОЛЕДУВАТ????

215

Анонимен

преди 3 години

"политизираният" подход към руската ваксина на редица западни държави поставя под заплаха живота на техните граждани"--------------------------Добре казано. Никой не ви кара насила да ползвате руска ваксина. Като не щете руска ваксина, направете си своя, но не можете.

214

Питащ

преди 3 години

Е на кого са ги поръчали, като Русия не може да произведе толкова в скоро време? След 5 години не вършат работа. Трябват сега. Парата май пак в свирката.

213

ХаХа

преди 3 години

Ваксина, ама не чак до там. Като Радио Ереван: не било компютри, а компоти.

212

Наблюдател

преди 3 години

Доста долна работа. Да рискуваш здравето на милиони, за да се правиш на велик. Но от Путин какво друго да се очаква.

211

Нова Рушка фъшкия

преди 3 години

Ваксина се тества с години за да се видят страничните и ефектиИ поне две години даже ако няма странични ефектиТез ОАК бързат да обявят пАбеда първи ***, Сър....

210

До 244

преди 3 години

Смешна работа миризливите ватенки се бият в гърдите, че продали нещо на най-бедните и корумпираните страни. А българските им слуги, които иначе се имат за нещо повече от араби и не.гри се радват.

209

О хо хо

преди 3 години

Не разбирам руските ***. Довчера вирус нямаше, днес се кланят на Путин за ваксина. Да не говорим, че тя още не е преминала 3та фаза, както казва и самият Путин. Ефектшвността не може да бъде доказана за 2 месеца. Да не говорим за дългосрочните вреди както от всяка една ваксина. Успех на желаещите за ваксинация!!!