13

-

преди 3 години

А като не избират родителите - кой да избира!?Като вдигне детето 40 градуса температура и зарази баба си, на Вас ли да се обадя да ги лекувате!? Вашето предложение, аз разбирам така - да омешаме добре деца, учители и помощен персонал и семействата им, да се рзболява, който ще се разболява и после ще му мислим.И ако това се нарича стратегия - дългосточна, добре обмислена, устойчива.....Нямам думи.

12

Абе

преди 3 години

Обличат учителите в скафандри и си решават проблема с обикалянето из стаите,не че след 4 клас имаме някакво образование, ама....1000 деца в едно училище,това е събиране на 1000 семейства..после дистанция,маски,дезинфектанти.Върви и вярвай ,че има вирус.

11

Тулуп

преди 3 години

Децата дома при мама! Близо до боските ! Да сучат и да растат! Нищо ,че са на по 12 -18 години! Има" зараза "- дръжте си ги близо до вас! Не работете ,не дишайте ,не чувствахте ,не мислете ...Бъдете психопати ,страхувайте се от всички и от всичко! Такива ви искат - идеални сте ! Така се "възпитават" хомосексуалисти и въобще меки китки! Гледайте си "дечицата" на по 12-18 години ,кърмете ги ,да папкат ,да ачкат ...Амин!

10

Анонимен

преди 3 години

Аз едно не разбирам, децата ще ходята на училище, учителите ще ходят от клас на клас ... маските няма да са задължителни ....... едно дете от клас А се разболява .... трябва да карантинирате всички класове, в които учителя е преподавал, защото е бил в контакт ....... какво правим с родителите, с колегите на родителите ......

9

ko

преди 3 години

Koi e Julian Petrov za da mi kazva kak da si pazia deteto?

8

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да се появява ваксината и ужаса да свърши!

7

Анонимен

преди 3 години

Оф стига вече сте говорили затворите си тъпите усти!Така дразните всички

6

Пророк Илия

преди 3 години

Ноември месец всичко ще е пак по къщите - заради хората де, щото не спазват правилата, не заради импотентните политици.

5

Турист

преди 3 години

То няма да остане жив учител, бе, мъдреци. И без друго свестните са кът.

4

Анонимен

преди 3 години

Цяла година,модел мислите,накрая пак ще се окаже че нищо не сте измислили!

3

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, ама тоя учител си ходи в другите класове и какво после? Това са идиотщини!

2

Анонимен

преди 3 години

Пълен *** са училищата в държавата.Ако се правят някакви промени към добро почвайте да изчиствате женорята там.Убиха образованието тези кокошки.Връщайте мъжете.

1

Анонимен

преди 3 години

Как за Бога си спал хем на течение, хем завист с вестници, хем са те били с мокър ***, че да предлагаш толкова щуротии?