33

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за закона на МакАрон, знаете ли как експлоатират шофьорите ама ги експлоатират на макс.Има фирми дето нищо не им осигуряват и само ги цоцат.Шофьорите си мълчат щото до 2часа ги няма на работа и друг ще бъде наети: украинци,молдовци чакат на опашката

32

До 6

преди 3 години

Кой нормален ще иска подкрепа от тия маргинали за каузата си.Но ти си прав. На тия палатки са хора, готови да крякат без значение за какво.

31

Анонимен

преди 3 години

Блокадите не се правят от българи.Наши предател чета идват от чужбина с цел да съсипват страната ни.

30

Анонимен

преди 3 години

ало превозвачите какво направи правителстмото дето му ближете *** по закона макрон дето съсипва точно българските превозвачимай дкларацията не е от превозвачите

29

Анонимен

преди 3 години

Тия превозвачи що не се самоизвозят някъде на май... та си? Да не изреждам колко депесарски фирми са начело в тоя бранш, даже и на видни ДПС депутати. Със сигурност никой нормален превозвач не минава през центъра на София, тъй че това е поредната поръчкови декларация писана под диктовка от шайката

28

Анонимен

преди 3 години

Лято е, време е да се измият улиците, почнете с Орлов мост, като сложите и дезинфиктант. Прашно е, мръсно е!

27

Анонимен

преди 3 години

Всички превозвачи минават през Орлов мост!

26

9i81

преди 3 години

Блокадата на Орлов мост пречи и на енергото: тока идва в "Младост" с доста чести прекъсвания...

25

Протестиращ

преди 3 години

Явно ще включим още една точка в исканията си - Забрана на тежкотоварни и транспортни МПС над 3.5т да влизат в града, ако не са електрически ;) нали сме с висок стандарт и нека пазим природата си. Честито гилдия, вие сте с нас!

24

Морган

преди 3 години

Навсякъде са се активирали троловете... Фейса пък трие на общо основание акаунти които открито критикуват ГЕРБ и властта (причина - "уронване на престиж"). Та в този ред на мисли, натиснати са всички бутони и лостове на политическата пропаганда.Ако един рейс не може да мине по алтернативен маршрут, то какво ли остава за железницата. Аз започвам бойкот срещу превозвачите - явно не им е ясно и на тях откъде им идват печалбите.!

23

ХАХАХА

преди 3 години

20 хипита "над нещата" блокирали половин София от скука и софиянци се скрили в миши дупки

22

Знае се!

преди 3 години

Превозвачите сте в криза защото години наред проявявате малоумие и предателска политика, когато се касае за защита на производствено-икономическите ви интереси. А за много от вас ще има още по-голяма криза щом пакета ,,Макрон" ви удари под кръста. Част от причините са лобисткия ЗОП, изискванията за професионална компетентност, психологическите изследвания безполезната но пречеща част от ЗДП със санкции и глоби. Но превозвачите не разбират от какво губят и затова си измислят несъществуващи поводи

21

арманчето ше яде

преди 3 години

шамари скоро ми се струвапоне да има зашо са пискасега без да го пипат вие на умряло

20

Анонимен

преди 3 години

Нямаше много варианти за развитие на държавата под диктатурата на милиционерите на бай Тошо. В крайна сметка ще ни докарат до гражданска война. Той затова си трае сега и чака обстановката да се изостри. Или така го стветват фашистите от ВМРО и НФСБ.

19

Анонимен

преди 3 години

Тия не са конфедерация а Тиквафедрация!

18

Анонимен

преди 3 години

Щом са конфедерация да яхат конете и каруците бе!Какво им пречат хората?Кон федерация били хахахахахах!

17

Анонимен

преди 3 години

Ей лоши хора кво не ми харесвате на коментара пос номер 9? :) ,и сега няма мога да спя довечера да го мисля. Преди 7 г можеше всичко да се блокира ,да се чудя 3 часа как да изляза от София, можеше години наред Цариградско и още маса възлови булеварди да бъдат затворени заради невероятно качествените ремонти за милиони и милиарди левове,сега немощен, превозвачи търпят загуби. Впрегната е цялата държавна машина да компрометира протестите .

16

Никк

преди 3 години

Следваща новина сигурно ще е:"ШОК! Десетки транспортни фирми в България фалираха заради затворено кръстовище! Криза в цялата страна!"Или"Доматите поскъпнаха заради кризата в транспортния бранш"Или"Строежа на Турски поток закъснява с месеци заради кризата в транспорта" Или "Ако не беше този 'транспортен хаос', АМ Хемус да е готова! "

15

До 1

преди 3 години

А ти кой беше??? Че да определяш за кой кое е добро??? Това че неможеш да се оправиш и сега и космоса ти е крив, не значи че други хора не са си добре. То като Ви интервюират и се вижда, една част платени, една част безделници, една част доста посредтвени и малко някакви разумни хора които си имат вижданията. 70% дрънкат за промяна и т.н. и после ги виждам как подкрепят Славчо и Руменчо. Ай сиктир това да е за добро.

14

Анонимен

преди 3 години

Едни олигарси правят протести срещу други. Дано накрая излезе нещо положително от тоя цирк, а не както досега - само замяна на лапачите.