9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Ще разбереш. Когато те пипне ще удовлетвори любопитството ти. Насреща имам един съсед, такъв празноглавец като теб. Все рецитираше че няма вирус, а сега трепери за себе си и майка си, която зарази. Бере душа женицата, в Пирогов е на вентилация. Шанса и да оцелее е 10%. Много ли е?

8

1111111

преди 3 години

и вас не мога да ви понасям с тези лъжи безкрай!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Какъв коронавирус?

6

Анонимен

преди 3 години

До HandelОбразовай се малко и понаучи поне малко нещо за коронавирусите, преди да се изказваш категорично. На достъпен език доц.Манев се опитва да обясни защо този вирус е опасен, но ти вместо да се замислиш, повтаряш като латерна - преди 60 години, епидемии от грип.

5

Анонимен

преди 3 години

Правилно! Боко дава пари на всички лекари по света. Цялото човечество и принудено да носи маски, за да мълчи и да не приказва срещу българското правителство... В целия свят хората ***, за да не се бунтуват срещу Боко. И преди 100 години при инфлуенцата хората са били лъгани от тогавашния Гей Билдс, за да бъдат чипирани. Е, тогава не успяха да ги ваксинират и умряха близо 50 млн. нахалост, но сега вече ще успеят.

4

Ужасс!

преди 3 години

Спешно затягане на мерките ни чака май?!!С ваксината нищо няма да стане заради 35 те щама.Па и Сталинка каза,че ще пуснат новите вируси наесен за да има вой и скърцане със зъби.

3

Анонимен

преди 3 години

Най-важната специфика е, че вирее само в медийна среда.

2

Bizet

преди 3 години

Вирусът го има от преди сто милиона години. Първо са се заразили австралопитеците, когато са яли птицечовка с гарнитура от змийски опашки. Баш-професор *** Евробалкански знае всичко, той ще ви обясни най-подробно, дори без да го питате.

1

Handel

преди 3 години

Само не каза киолко пари иска да му ссе отпуснат...Както и не каза, че вирусът е изолиран преди 60 годиним и верочтно е съществувал и преди това, както и вероятно за тези 60 години е имало няколко зимни грипни епидемии от него.Но затова пари не дават, а бoko им пълни кессите само ако викат "сички ще измрете!"