167

Анонимен

преди 3 години

Къщата в Барселона беше обявена за продажба, има ли интерес ? или се пазарят за цената още ?

166

Дека е Юрдана ?

преди 3 години

Ама къде се скри Самоковската шун да. Не се е показвала близо месец, нито да се срещне с протестиращите, нито да коментира протестите в София.А иначаче разправят била кмет на София, избрана от софиянци.Само че от едни с по-тъмен тен.

165

Тикволандия

преди 3 години

Неприемливо е Бойко и гербаджиите да правят следващите избори, когато и да са. Това ще бъдат за пореден път манипулирани избори и няма да решат политическата криза с политически средства.Дано да греша, но ако Бойко и гербаджиите продължават да се държат на власт на всяка цена, накрая ще си отидат по трудния начин.

164

Анонимен

преди 3 години

На местно ниво мушмороци се борят да се докопат до властта, а на европейско избор няма- ако се бориш за интересите си твърдо ставаш Орбан или поляка, т.е. си диктатор, а ако като бате викаш йес проформа и уж слушаш, а си правиш каквото искаш и даваш на местни фирми макар и под форма на корупция има по- софт мерки с размирици. Без малко корупцийка трудно наша фирма ще вземе поръчка и плочки да слага в Горубляне.

163

Анонимен

преди 3 години

На площада на Червените фенери. Пуснал е артистите, преоблечени в женски дрехи да заработват за фирмата.

162

Реалист

преди 3 години

Някой знае ли на кой площад протестира Слави Трифонов?

161

Анонимен

преди 3 години

Докторите, защо не излекувахте бабата на Тошко? Нищо и нямаше, само малко инсулт и един лъжлив положителен ПСР тест.

160

Анонимен

преди 3 години

Борбата на протеста е кой да стане новата патерица на ГЕРБ, да замести достойно Патриотите, ДПС и Воля.БСП никой не ги иска за патерица и трябва да се разграничат от протеста. Протестът е психодесен, реформаторски, олигархичен, проамерикански, русофобски.Протестът е срещу АЕЦ Белене и Балкански поток.

159

правилен ход 160

преди 3 години

Слави Трифонов е следващата патерица на ГЕРБ. Какво може да даде дългият на България със своите сценаристи? Едно голямо нищо. Ами мислете малко, бе хора.-------------------Ако стане патерица на БСП ще му се стъжни, след като се гордее, че е свалил Жан Виденов, Костов, Саксофонски и Станишев отидоха в историята, а беше и срещу Олигархски, такива работи при комунистите не се забравят

158

Чебурашка

преди 3 години

До до тъпорашка...... теб бих те застрелял с кеф, герберска чумо...... Не съм гербер, но това едва ли би те спряло да ме застреляш бабикянче. Защото вие по принцип сте големи мъжкари и биячи, трепете хора наляво и надясно. Но само пред екрана на компа или телефона. В реалността се криете като плъхове и само пискате от далеч, когато сте в безопасност. Ако те видя на яве ще има да ми се извиняваш и да хленчиш, че си бил афектиран и затова си отправил такива заплахи.

157

до 167

преди 3 години

аз съм доктор Иванов, ходете да се лекувате другаде, например във Франция или Германия, ако ви пуснат може и в Турция, аман от такива като вас дето една пъпка не можете да си изстискате, но разбирате от хиртония до хиперапатия, а най-вече ви е ясен COVID19

156

хейтър

преди 3 години

Абе я по 30 дни тухларна за тея наркоманчета дет задръстват улиците и глоба червеногъзата леля анелия

155

Анонимен

преди 3 години

В магазина на Слави зрителят е стоката, зрителят е сиренето. Слави продава зрителя(сиренето) на рекламодателя и прибира пари.

154

разединителят Р.Р.

преди 3 години

В този момент никой не иска избори, Шепа хора около Радев, искат да направят служебен кабинет, за да може Радев да узорпира цялата власт. Ако това се случи, ще протакат уж предсрочните избори, докато Радев заличи прегрешенията си, да овладее всички служби, да назначи свои хора на важни постове, да разполага с целия бюджет на страната. Ще измислят хиляди причини, за да се състоят възможно най-късно изборите. Знаят, че на избори не могат да победят ГЕРБ, искат властта по незаконен път.разединителя

153

мъдю

преди 3 години

слави искал 10лв, как смее. А на мен оня в магазина ми вика, че сириниту е с пари, леле !

152

Анонимен

преди 3 години

Бабата на хаджи Тошко Чалгарски умрела с коронавирус.Не умрела нито от коронавирус, нито от основно заболяване инсулт, а от лошите лекари.

151

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов иска 10 лева годишно данък "Чалга", а протестира срещу 8 лева за партиите.Лъсна истината за популизма на референдума на чалгарите.

150

Перспектива

преди 3 години

Значи изоборите са отблъскващи , а действителноста-прекрасна?! Ето това е наглост.

149

Анонимен

преди 3 години

До до тъпорашкаМхм, ето така си решавате проблемите комунистите.

148

1

преди 3 години

До Радев - затвор !?, а тиквата в Барселона.