13

Гоги

преди 3 години

В момента съм в Приморско и мога да ви кажа ,че нямате къде да си спрете колата и няма свободни стай никъде всичко е пълно до дупка .... а във Варна е пълна скръб Варна и Добрич неразбират нищо от туризъм и как се привличат и задържат туристи

12

истината

преди 3 години

Няколко са причините: Първо магистралата - София - Созопол например ти е 4 часа, София - Каварна - 7! Второ - на юг има услуга, на север няма, защото се събират хора без квалификация от Добрич, щото са навити да бачкат за 500 лева. Е няма как да стане. Трето - хубавите плажове са на юг. На Север от Варна има само Златните, Албена и Кранево, другото не става! Има още 2-3 - Крапец, Шабла, Карадере, ама там ходят въшлясали некъпани от 3 месеца хипита. Грозна гледка като цяло!

11

Боку Турската Чума

преди 3 години

Преева България и помпа Източна Румелия щот ши я даа на любимата МУ Турция!Манафити отдавна си пият кафето у Филибету.

10

Русия

преди 3 години

Бойку ши даа Юга на Турция.

9

Митко

преди 3 години

Защото на север нищо не разбират от туризъм. Не се научиха за толкова години как да работят, но с деца от Добрич и Варненските села няма как да стане.

8

причината е ясна

преди 3 години

без да съм чел статията и коментарите директно казвам защо е така - заради магистралата

7

Анонимен

преди 3 години

Понеже единственото нещо сътворено от *** и виждащо се от космоса е изливащата се в морето варненска канализация, хората искат да го видят на живо. Браво на видния гербераст портника, пияндето от Хайфа, браво на генерал Борисов наричан още способния.

6

Българина

преди 3 години

С лай ната на Варна, пак гласувайте *** варнен ци за герб. А Хемус ще го сънувате още 10 г, северна България герб лично я преи баха 10 пъти за 10 г! Нужна е магистрала Ч море и още два моста на Дунав, плюс още 3 тунела през Ст Планина,в Швейцария са 303 през скали! Герб са проклятие

5

Анонимен

преди 3 години

Ще видим накрая колко фалита ще има. После ще си говоркаме, колко сме велики.

4

Анонимен

преди 3 години

Оня дето си говори сам в джипката и се снима, оня дето дрон му жужи в спалнята, той ли ги поръчва тези статии? А мисирките дремят, мълчат и му угаждат.

3

Анонимен

преди 3 години

Защото чалгарите са повече!

2

Анонимен

преди 3 години

'българският турист предпочете българското Черноморие'така ли? отивам веднага на фекаломорието!пийте си хапчетата, мутри.

1

Аз съм

преди 3 години

Да личи си, че на Север има много румънци по високия брой болни от коронавирус :)