196

Анонимен

преди 3 години

Нали юли му беше важен. Сега и септември му е важен. А после кой месец ще му е важен?

195

Щирлиц

преди 3 години

Кка да захапете кокала-напречно или надлъжно,това е въпросът.Другото е комунистическа ала-бала.

194

Анонимен

преди 3 години

Tози се чуди какво да каже станахте смешни, хора без морал.Не чуствате ли някакво неудобство.Излизате на пресконференций ходите с биячи и охрана с по 30човека.Народна любов???ПОЗОР на политика.Прокурор някакъв измислихте да крие кражбите на чекмеджета,злато и т.н.

193

Диагноза

преди 3 години

Този плешив човечец да не би да се тресе от вируса? Какво оставки го мъчат ? Той за кого работи - за България или за комунистите ? Той , самият, трябваше да направи електронното правителство оше през зимата на 2018 г. , а досега няма нищо, а са похарчени 2 милиарда лева !!!! Защо е още в правителството ??

192

Анонимен

преди 3 години

И без Борисов слънцето ще изгрееСлед оставката му България по-бързо ще дръпне напред -това е сигурно

191

Ти да видиш..

преди 3 години

До 11 191 ГЕРБ са отминала ера...Като социализма ли ?Защо да слагаме тогава БСП на власт ? Необходим е друг вариант ? Ама кой ? Дай идея.

190

Дядо Соци

преди 3 години

До Анонимен 204 Насрочване на извънредни парламентарни избори и пак ГЕРБ и Борисов на власт. Това упражнение е играно вече два пъти. Кой ще плати масрафа ? Протестиращите ли ?

189

Томиславе

преди 3 години

стига си носил на ръце тримата *** от коалицията щото те са с чекмеджета

188

Оставка на ГЕРБДПС !

преди 3 години

Ами какво чака каскета, че не връща Черепа и Мустака в България ?Къде е червената бюлетина към Интерпол за издирване на опасни престъпници и връщането им в България ? Или не ги издирваме, защото ПРКРАСНО знаем къде са и, ако случайно се върнат и си отворят устите, много хорица ще пострадат и то яко ?!В момента имаме мафиоти, начело на мафиотска държава и така ще продължава, докато не изринем мутрите от властта .

187

Нели

преди 3 години

ВИЖ ВИЖ ДАСКАЛЕ НЕМА ТАКИВА ИГРИ, ОСТАВКА ВЕДНАГА А ТИ СИ БЕГАЙ У ГРАБОВО ДА НЕ УДАРАТ И ТЕБЕ ЧЕ ОТ РОДОПИТЕ И РИЛА ПЛАНИНА ЩЕ ДОЙДАТ СКОРО И ИМА ЕДНИ ОТКАЧАЛКИ ОТ СЕВЕРОЗАПАДА СЪЩО ЩЕ ДОЙДАТ И ЩЕ ВИ ИЗМЕТАТ ТАКА ЧЕ ДЕЙСТВАЙТЕ МНОГО БЪРЗО

186

Анонимен

преди 3 години

КУЧЕТО Е ЗАРОВЕНО ПРИ ПЕЕВСКИ И ДОГАН ДРУГОТО СА КУКЛИ НА КОНЦИ

185

Анонимен

преди 3 години

вадете доматите и яйцата от пъдпъдъци и оцветете МС (мутренски съвет) в цветовете на дъгата, току-виж им дошъл акъла за какво иде реч...

184

Анонимен

преди 3 години

Няма междинен вариант, Томиславе!Както няма междинен вариант за жената - или е бременна, или не!Вариантът ви е оставка на правителството и на главния прокурор и насрочване на извънредни парламентарни избори!

183

Читател

преди 3 години

Този междинен вариант,е между две тикви,седнали на чаша бира.Вариантите ви чичо Томи,се "изляха" в перловската река.Ти като майстор на витиеватия лаф,на габровската мисъл,може да плямпаш каквото си пожелаеш.Младите българи, видели как живеят техните връстници в другите европейски държави,искат старите ***,вече кухи партии и техните т. нар. лидери,да отстъпят крачка встрани и после сто назад. Борисов "плаче",кой ще се грижи за България.Умни,кадърни,българи,за разлика от теб.Ти си позор за БГ!

182

Анонимен

преди 3 години

НЕ, НЕ, НЕ ! Оставка веднага!

181

Хан Крум

преди 3 години

Навремето имаше един "земеделец" Гошо Петров -***. Той беше казал - Егати държавата щом аз съм и бил вицепремиер! Томисляв Дончев е едно към едно! А за Радев важи Егати държавата щом аз съм и президент!!!

180

Манолов

преди 3 години

Бойко и "партньорите" му вече са отписани от "задкулисието" - ЧЕРВЕНАТА ГЕНЕРАЛСКО-"БИБЛИОТЕКАРСКА" мафия и производните й. НО, крепят яко ГЕШЕВ - главния прокурор, Цацаров - "специализирания" и другите ИМ слуги в съдебната система, както и съветоидния пРезидент Радев, за да държат всяко ново правителство и да си разпределят първо европейските пари за коронавируса, а после, както досега и всичко останало. ТРЯБВА НЕКОМУНИСТИЧЕСКА И НЕРУСОРОБСКА ОПОЗИЦИЯ В ПАРЛАМЕНТА!!!

179

Манолов

преди 3 години

Понеже ми е цендуриран предният коментар, да поясня пак. Илчев лъже и маже, само ГЕРБ и ортаците им "патреоти" и НФСБ да не пуснат кокала - правителството и парламентът им да останат достатъчно дълго, за да РАЗПРЕДЕЛЯТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ за коронавируса на ПРАВИЛНИТЕ ХОРА. Това нарежда "задкулисието" - ГОСПОДАРИТЕ им - ЧЕРВЕНИ ГЕНЕРАЛИ, "БИБЛИОТЕКАРИ" и пр., които ни душат на почивки вече 31 г., след предишните 45 на БКП. Илчев мисли, че не разбираме, значи, явно, освен мошеник, е и Т Ъ П.

178

Анонимен

преди 3 години

Колко им се иска на герберастките ***, протестите да са организирани от Божков и да са платени. Да ама не.Те не могат да си представят, че човек може да има морал и достойнство.За тях това са непознати категории.Хубавото е, че най-после БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД се събуди и преодоля страхът да се изправи срещу Мафията и Корупцията, които вече 11 години разяждат Държавата и държавността.Не може цялата Държава в 21-ви век, при това в ЕС да се управлява еднолично от един полуграмотен и нагъл ***

177

Доган Войвода

преди 3 години

Патриотите крепят Доган! Ама, кокала, кокала. Вън, мошеници! ОСТАВКА, измамници!