16

Чебурашка

преди 3 години

На Радев и Отровното трио е нужна ескалация и проливане на кръв за да могат да се доберат до властта. Те са главните действащи лица на сапунката "Българско лято" със сценарист и продуцент Васил Божков. Това е истината.

15

Анонимен

преди 3 години

БТВ:'Протестиращите са опасни'.

14

Анонимен

преди 3 години

Проблемът, г-н Костов, е че е много лесно да бъдеш провокатор и е много по-трудно да бъдеш ефективен протестиращ. Конвенционалният подход на протестиране има някои неудобства.

13

Анонимен

преди 3 години

Медиите отново дават форум на терористите отнемащи права на гражданите. Не съм съгласен да им се разрешава, поради непропорционалност между броя им и останалите не съгласни.Ще си купя и оставя в колата кило домати. Попадна ли в редовния си ритъм, на блокирано кръстовище, ще ги нахраня през кордона от полицай, които ги пазят. Дистанционно. Мога да си позволя да поема отговорност за гражданската си позиция, изразена в процес на грубо погазване на правата ми.

12

Анонимен

преди 3 години

Некадърни таласъми.

11

Кой разрешава

преди 3 години

Незнам защо се разрешава това безумие да се затварят булеварди и кръстовища? Много хора карат спешно близки по болници или други спешни случаи и не могат да минат!Има си площади където могат да протестират и да викат!

10

Анонимен

преди 3 години

9,'ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ПРОТЕСТ, АКО НЕ НАРУШАВА ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ'Горкият. Кое е по-важно: да свалим правителството или да закъснееш за мизерната ти заплата осигурена от текущото по мизерните пътища, гарантирани от същото?Ти не си българин, а консуматор.

9

Ха

преди 3 години

Протестиращите искате ли да ви кажа кои са?Това са първо платени много добре хора от Божков, хора на БСП и приближени на Иванчева! Има и една част наивници засмукани от емоцията - протест!

8

Платен хаос

преди 3 години

Кога полиция и жандармерия ще започне да защитава и нашите права и ще пребие тези терористи, които затварят незаконно пътища и кръстовища??!В България цари един хаос, анархия и беззаконие, някакви хора не им харесва кой управлява и тероризират цяла София и други градове!Само след няколко месеца има избори, но Божков иска да се прибере от Дубай за новогодишните празници!

7

Анонимен

преди 3 години

Със знамена и с хора не се бута охранено, подкупно и мафиотско правителство. Замислете се малко де. Жана Дарк, палатки, знамена и казва на Френския крал че и е писнало да живее в мизерия и ще опъне една палатка пред двореца и той да му стане гадно и да не е крал вече. Замислете се бе хора, знам че ви е трудно но ... нищо няма да постигнете с тези знамена

6

Анонимен

преди 3 години

излязоха да протестират.

5

Анонимен

преди 3 години

Искарахте правото на протест като лошо нещо и протестиращите като лоши.Браво.От утре всяка критика към кабинета ще се пише еквивалентна на тероризъм и ще се наказва със затвор.Тогава ще видите истински лошо.

4

Анонимен

преди 3 години

20 човека има ли?

3

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

2

МЕЧ

преди 3 години

А защо свободно мислещите протестиращи,нарушават-отнемат правата на Не свободно мислещите граждани???

1

ПАРАДОКС

преди 3 години

А "протестиращите"търсят единствено провокацията...