71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64ХАхха ... мърлялак искал пари. Трбява, работещи нещастници, да сте БЛАГОДАРНИ, че ви даваме пари, а не просот хляб, дрехи и квартира, което беше обсъждано преди време, но може и да там да стигнете, ако продължавате с тея протести!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Много им се иска на някой червени кратуни "експертно правителство" съставено от Гечевци, Шишевци, Дубайци, Мунчовци, Прокопиевци и други знайни и незнайни експертни ***.

69

Анонимен

преди 3 години

Надявам се фотографията повече да ми се получава от мисленето.

68

Анонимен

преди 3 години

Това е максимум, никой не твърди, че са толкова. Чети внимателно!!!

67

Анонимен

преди 3 години

Рундьо рублата е най-гнусното същество, появявало се на хоризонта скоро.Тъпо, нагло, нискоинтелигентно, но за сметка на това гласовито.Вдигнало юмруче, това московско клекало, и говори с 4 думи в минута. ***.

66

Анонимен

преди 3 години

Най доброто в момента е най бързо сваляне на Борисов и съд. Едно експертно служебно правителство, за да закрепи бюджета и после постоянно експертно правителство с министри и експерти от ЕС. Така до поне 4 г докато се закрепи държавата и да се обичат нови интелигентни и честни хора. Държавата ще е по добре без правителство отколкото с това в момента.

65

Анонимен

преди 3 години

Същите соц мишлета цвърчат, които се радваха на бай Тошо галоша, при който пенсиите бяха по 70 лева на земеделците, а средната заплата в края на 80те беше 250 лева.И най-наглото е, че тия същите червени мишки пак искат да ни водят към мизерията

64

Анонимен

преди 3 години

По добре глад една зима и бойковци в затвора , отколкото корупция, източване на бюджета, мизерия за инвалиди и безработни и пари само в шкафчето на Бойко

63

Григо

преди 3 години

Минималните заплати и пенсии май на някои не им е ясно как се формират.И че трябва да се плащат, не само някой да ги иска просто ей така.

62

Анонимен

преди 3 години

До ШишоНе е ли да е на Борисов, дето ше дърпат конците Шиши и Доганката (осъждан терорирст) ...

61

До 52

преди 3 години

Уникално тъпо парче си , и баба ти с 220 лв пенсия може да живее добре , и като отиде в болница и доктора и иска 500 лв за операция пак живее добре *** на ония свят не тука , виж хората около теб колко добре живеят игнорант.

60

някой

преди 3 години

До БачоНищо. Просто ще свърши ваканцията и ще се пръснат по чужбина, а тези които останат ще д-у.х.а.т супата! Никой него интересува, че идва зима, ще има ли гласуван бюджет и т.н..Сега е лесно хляб, домат и хайде. Зимата не се знае, как ще се развие ситуацията с вируса, ще има ли фалити и безработица. Тези които искат оставка имат ли вариант за управлението на страната? Ако нещо не стане както трябва готови ли са да влязат в затвора за подвеждане? Или ще има пробвахме, но не се получи.

59

Зидаро-мазач

преди 3 години

Искам заплатите на зидаро-мазачите да стана по-големи от заплатите на кофражистите. Защо кофражиста взима по-голяма заплата от зидаро мазача, идва, излива си кофража и си заминава да си гледа кефа, а взима една шапка пари!

58

Жо

преди 3 години

До ЗозоТрябвя да си много *** за да мислиш, че ГЕРБ и БСП са с различна членска маса.Разликата е, че Боко беше комунист до 2001 г., а Корнела стана комунистка през 2001 г."Преоблякъл си Илия, погледнал се, пак в тия."

57

Българин

преди 3 години

Искам промяна, омръзна ми да мразя това правителство, искам да мразя ново правителство, искам разнообразие в живота си.

56

Шишо

преди 3 години

Който си мисли, че служебен кабинет на куклата на конци радев, ще оправи държавата, е истински достоен за съжаление. Трябва да се разкрие нова клинична пътека за такива.

55

Анонимен

преди 3 години

Умножаваш дължина по ширина и разбираш каква е площта в кв/м и след това умножаваш по 4 души на кв/м (прието е, че толкова могат максимум да се съберат), ако са плътно един до друг.Никакви снимки и тем подобни.

54

Анонимен

преди 3 години

Аз искам джип мицубиши!

53

Анонимен

преди 3 години

Аз искам 4 хиляди лева минимална и барбароните и чадърите на плажа безплатни.

52

Анонимен

преди 3 години

Този щом му харесва развитието на държавата е ясен. Сигурно не е ходил из страната, не е видял разрухата , обезлюдяването, липса на елементарни неща като вода например , да не говорим за болници, феодалите заградили язовири и плажове и т.н.Протести до дупка и гражданско неподчинение, това трябва.