24

.!.

преди 3 години

Епа аз промяна във властта от 1989г насам не виждам! Нищо, че 1996 и 1997 бях на орлов мост! И футбо играхме и скачахме и абе да ви кажа огледл се Илия и пак в тия! Навремето бай Тошо можеше а те вкара в Белен без съд и прочие! Сега Бойко Борисов използвайки Гешев пак ше те вкара в "Белене" по нагласени доказателства и мноого не ясни причини (СМС-си "СРС"-та), но сега, за разлика от тогава, това ше се води, че демократично! Еми както тогава така и сега НЕ ИМ ВЯРВАМ! И ЗНАМ, ЧЕ МЕ ЛЪЖАТ!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Четох до тук -Няма я тоталитарната машина.Тоз къде живее?

22

Анонимен

преди 3 години

Да има доста общо и в трите случая народа стачкуват ужким за по добър живот, но реално за подобряване на условията за висшата класа за сметка на средната и ниската класа, предишните стачки бяха доста успешни за висшата особено 90 когато официално приватизирана държавата, да видим дали и сега народа ще успее да защити интереса на висшата класа които вече са олигархия.

21

Не!

преди 3 години

ПРИЛИКА НЯМА!През 1990 г. се вдигнахме като един всички ние, които не желаехме повече да ни разиграват и тормозят малограмотните каскети, яхнали България с помощта на чужда армия. Бяхме твърдо решени да сложим край на 45-годишния тормоз!Днес една шепа платени мърльовци разиграват двумилионен град. Дали изобщо съзнават, че техните кукловоди целят да дадат властта отново на партията столетница?

20

До 18

преди 3 години

И защо реши, че САЩ са във фактически фалит? Ти знаеш ли другарю въобще какво означава фалит?

19

Анонимен

преди 3 години

Разликата е, че тогава нямаха толкова луксозни палатки. А сега Божков се грижи да спят комфортно.

18

Анонимен

преди 3 години

Мавъра обещаваше невиждан блясък и просперитет ако трябва някой да се трича туй е Мавъра Боко и да падне, който и да дойде пак ще е заложник на олигарсите. С тая държава е свършено. както и със Запада иде ред на Китай. Как вируса от Ухан не се разпространи в цял Китай пропусна цял Китай и подпали целия свят. Мислете бе не е трудно.

17

До 14

преди 3 години

Ти остави, че комунизма винаги води до тотална деградация, но и той винаги идва с кръв и не рядко си тръгва с кръв.

16

Анонимен

преди 3 години

До 16САЩ също са развита държава, но са във фактически фалит. Не е невъзможно. Колкото до тогава, преди всичко СССР нямаха вече изгода да поддържат другите републики и това беше достатъчно за края. А колкото до Борисов и Доган, всякога е радващо да видиш подобни екземпляри в затвора.

15

Кумка

преди 3 години

Българинът обсъжда така: ТРИЕ и се побарва отпред от удоволствие, че се е справил с теб и с проблема. Имахме дискусия с кмета на Русе, уж Ентилигентин, уж свири на пиано, уж честен, уж юрист, уж обича града си и му мисли доброто. Само посмях да попитам Кога ще се оправят мааалко - малко улиците на Русе, че дупките са огромно и се виждат плочките от времето на Митхад паша. Въпросът ми не само бе изтрит моментално, не само нямаше помен от него, но и започнаха да стават странни неща около +с) мен.

14

До 10

преди 3 години

Дали Доган и Борисов са били в затвора преди 89 година или са били агенти и функционери на режима? Колко развита може да е държава доведена до тотален фалит?

13

Анонимен

преди 3 години

До 10Е като си недоволен що не си на протеста после ще дойдат *** свинаря Гергов и Р. Овчия дето накара народа да плаща за разкачено парно и ще ти създат високи технологии. Илон Мъск политик ли е и как създава високи технологии без да е политик. Първо питай *** кой и пречи да създава високи технологии сега и що седи и пърди в парламента ами не отива да ги създава.

12

Анонимен

преди 3 години

Ето тука слагам списък на страните където комунизма е бил успешен:1.2.3.

11

Анонимен

преди 3 години

Няма диалог, защо няма какво да се обсъжда, няма конкретни искания, просто се искат оставки. Протестърите нямат обща идея, единственото което ги обединя е общия враг - жалка картинка. Пламен Даракчиев е представител на Да България, не говорител на обществото - защо пишете че бил обществек, а не активен политик, гладен за власт!? С какво блокадата на булеварди е в полза на обществото? Този човек извършва престъпление, а не протестира!

10

Анонимен

преди 3 години

Кво значение има приликите вие журналисти ли сте или счетоводители или статисти ?

9

До 10

преди 3 години

Хаха изрезка от вестник Работническо Дело

8

Анонимен

преди 3 години

90та предатели подведоха народа под диктовка от Москва и Вашингтон. Държава с развита икономика, армия, научен потенциал , стотици патенти на година и т.н. се затри до феодална изостанала провинция. Тука идваха да учат от цял свят, студентски град беше кампус , а престъпници като Доган и Борисов бяха по затвора. Не може и да има сравнение . Искам държава с която да се гордея и в която да искат и другите да живеят , а не отровени реки и водоеми, обезлюдени и срутени села крадци и простаци да влас

7

Анонимен

преди 3 години

Прилики: млади хора които искаха промяна и виждаха в новите политици почтеността..Разлики: пакнмлади хора искащи промяна, но сега има и възрастни които помнят и знаят, че другото не е възможно!!

6

Анонимен

преди 3 години

"Разликата е, че в края на 80-те, началото на 90-те години, бяхме изправени пред една тоталитарна машина, която трябваше да премине към демокрация. Тази задача не беше толкова трудна, но сега е по-трудно."Тоя ако сега му е по трудно отколкото през 90та значи яко се е надрусал. Тогава беше някакъв ад с мутри, пълно беззаконие, хиперинфлация и всичко останало. Сега всеки палаткаджия е ходил в чужбина на екскурзии, има си всичко и блянува революция че да не му е скучно и да се чувства важен.

5

Анонимен

преди 3 години

В демокрацията няма такова правило за разделение на властите, това е конституционен въпрос! Демокрация означава власт на мнозинството, а една значителна част от тези протестъри призовават за власт на малцинството, което си е диктатура, което си е препратка към онзи БКП режим. Въобще кашата е пълна, изказват компетентно се най-различни слабоумници, предлагат се абсурдни неща, но най-вече прозира че протеста е организаран и финансиран от едни хора в опозиция /изгнание/.