256

даа

преди 3 години

Дойче веле е медия на Илюминатите-сатанисти. От DW само лъжи и дезинформация.

255

Ха ха ха

преди 3 години

Хаха Катай щял да напазарува фирми.Ще напазарува колкото му позволят.Във Франция например всички важни предприятия са с държавно участие вето и тн.За Америка да не говорим.Щял да напазарува.Азиатците са пътници имат огромни населения за които просто няма да има скоро нито храна нито жизнено пространство.А с туристи никой нищо не е превзел.

254

Анонимен

преди 3 години

Малко да заприличат на балканска държава и велето скача на бой- сакън не сте видели, че и брои демонстрантите... съсипват ролята на немците на учители по каквото ви падне и наставници на дивите източни европейци! Следващият път може помощ от Брюксел да искат!

253

Анонимен

преди 3 години

Само младия премиер с харема безпартиен може да бие ГЕРБ на избори

252

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен277..-малко ме развесели твърдението ти...На Тръмп му трябвали по-малко трупове,за да спечели изборите..?!?!Щатите са страната с най-много "жертви на ковида"!!!!..Не му дреме на Тръмп за разни пандемии и подобни...Той знае много добре,че американеца се интересува само от пари и бизнис,а който се разболял,разболял се..Умрелия си е умрял..Та аз пропуснах да отбележа долу,че изключвам Щатите от твърдението си.За всички останали обаче то е вярно!БЕЗ "консп. теории" и подобни щур

251

Dinosaurus

преди 3 години

До Поручик РжевскиЩо, чума ли трябваше да пламне? Или холера? Тебе по-малки бедствия не те кефят ??Ами помоли Фигуранта направо да пусне армията срещу мирните граждани, щото са много търпеливи и не се поддават на улични провокатори. Направо да обяви война на избирателите, нали е главнокомандващ? И под конвой да избират БСП със 99.99 %, кво чакате още? Я бързо у лево!!!

250

Анонимен

преди 3 години

"***": След хилядите приети талибани, нормалните хора в Германия са ужасени

249

Анонимен

преди 3 години

До 274 ПроСоТо "защото са перфектното средство за владение на "масите" - На Тръмп му трябват успехи с епидемията и колкото се може по-малко трупове, за да спечели изборите. Изобщо не му е нужно да затваря когото и да било.Карантинните мерки са крайна необходимост и само сриват рейтингите на политиците. Така че никой политик няма интерес по такъв начин да владее "масите". Хайде, стига с тези коннспиративни теории, наистина сте налудничави ***

248

Анонимен

преди 3 години

До до 266"Разстрелът е най-доброто средство срещу такива като тебе."-Пак да питам, защото редакцията (кой знае защо) го изтри: Лично ли ще ме разстреляш и ако -да, кога и къде? Да знам, да се подготвя!БТВ: Редакцията, след като отговора ми не ви харесва, не мислите ли, че породилото го изказване е призив за саморазправи и е незаконно? Защо приемате, че само отговора ми е нереден?

247

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен263о,има мерки драги,има!..Има карантина,има изисквания за доброволни тестове,има ЗАДЪЛЖЕНИЯ на някои места да се носят маски,има всяване на тотална паника и страх,има заплахи и предупреждения че ако не седим мирни,тежките ограничения ще се върнат,а те ще се върнат,защото са перфектното средство за владение на "масите"...Има и друго..И това е НАВСЯКЪДЕ по света!..

246

do 265

преди 3 години

никой не твърди че вирус няма, просто всички мерки са супер пресилени и вече на много хора не им пука! При свинския грип що нямаше никакви мерки? Само в САЩ за 1ва год. от него са умрели между 150-650 хиляди. (средна възраст на умрелите под 65. Средната на корона е над 65, в повечето страни е 79! без коментар, и обикновен грип да беше сиг. 50% от тия пак са пътници

245

*

преди 3 години

Китай си ликвидира Хонг-Конгския проблем с един замах и разшири територията си. Сега чадата на ККП с куфари пари чакат да видят кои западни бизнеси ще докопат. Недвижимост, инфраструктура...всичко е на тепсия. Поднебесната ще бъде над всички. Централните банки също пазаруват компании на борсата. Неомарксиситите пък, възторжено ликуват, че капитализмът се разорява. И си мислят че Китай ще ги възнагради с нещо в Новия Свят.Продажни политици от всички десени са под натиск да участват в тази грандиозна измама. Левите са най-възторжени, когато са на власт (в опозиция пеят други напеви).

244

Анонимен

преди 3 години

Щом DW твърди, че организаторите лъжат, значи организаторите са казали истината.

243

*

преди 3 години

Хората умело ги хвърлят да се карат има или няма вирус. "Корона" вирус (простуден вирус) има от стотици години, той е носител на различни рибонуклеинови вериги. Непрекъснато се появяват нови такива. 98% от заразените нямат или имат меки симптоми. Следователно въпросът за обсъждане е: има ли смисъл да се разрушава световната икономика заради една вариация на простуден вирус? Кой печели от това? До момента - Китай, силите наследници на Коминтерна и централните банки! Всички правителства стават все по-големи длъжници на банките. Дребният бизнес също. Компаниите асоциирани с Китай - печелят.

242

Анонимен

преди 3 години

а защо протестите на черните от мин месец бяха ок, въпреки че никой не носеше маска ??

241

Анонимен

преди 3 години

До пенсионерИ после пенсията ще ти я плаща Толуп ага, от собствения си джоб? Нали?Еййй, одъртявате, а акъл - все толкова, че и по малко!Да цитираме Баш Джипкаджията: "Да му го набиеш с кеф..."Ама то - акъл, само се налива....

240

до 266

преди 3 години

Разстрелът е най-доброто средство срещу такива като тебе.

239

Анонимен

преди 3 години

Добре, това е официалната "истина", разбира ме! А може ли да ни осведомите и за неофициалната? Ей така, да си направим сами изводите.Или... Не е политкоректно...

238

Анонимен

преди 3 години

Никой от невярващите във вируса не е мераклия за имтензивното, но виж за коментарите е първи.Хайде отворковци, идете в интензивното да докажете, няма вирус, ръкувайте се с някой болен да покажете, че няма вирус.

237

пенсионер

преди 3 години

До Анонимен-236Не.Пръснала ги е от разстояние,с водни оръдия,които ги имаме и в България!Не знам защо полицията не ги ползва?За нула време катуните ще отидат в реката!