210

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Техната мама на майките от системата....А на БарБабикян в арменския аспух!

209

Сопатааа....

преди 3 години

Време ееее...!!!!!

208

Анонимен

преди 3 години

Майките до онзи ден величаха правителството, че е първото, което им обръща внимание, а днес срещу премиера, само не разбирам какво общо има Гешев в исканията им и проблемите им. Да излязат и да кажат получихме тази сума да си обърнем мнението си и ще ги разберем.

207

БХК-Опааа...

преди 3 години

Тия май пресолиха манджата на Отровното трио....Комикси,смешки и хуморески от платени протестъри и безработни безделници!То не бяха малочислени протести на соросоидчета и гей дружинки,то не бяха жалко подобие на палаткови лагерчета,то не бяха блокажи на кръстовища и накрая "тежката артилерия"-майките на болните деца от "Системата ни убива"....НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО-всичко това сме го виждали!НЯМА НОВИ ИДЕИ И ЗАРЯД!!!А бе с две думи:ГОЛА ВОДА!!!!И въздух под налягане!!!

206

сиромах

преди 3 години

Ако протестиращите бяха от привърженици на ГЕРБ полицаите щяха да бъдат замервани с банкноти по 500 евро!Затова нека полицията се намеси на страната на протестиращите и тогава главния *** на Грабителите на Европа и Република България ще раздаде на своите скътаните в офшорни зони кюлчета и пачки за хвърляне нищо,че се кръсти и кълне този ***, неук,себелюбив пожарникар,нарцистично покварен от знаците на мамона!

205

План19/13

преди 3 години

" системата ги убивала", а лочат от системата като препил перничанин зелена чорба, маааама им всички ги качихме на главите си тия откачалки майки на откачалки

204

1986

преди 3 години

Въпрос към ДНЕС.БГ,защо всеки от мнозинството българи мрази комунистите в частност социалистите?Направете една анкета дали се харесват *** в частност социалистите и да видими крайните резултати тогава.Кво ще кажете за идеята а ДНЕС.Бг?

203

Анонимен

преди 3 години

Темата с тероризма и протестърите се коментира от мои приятели, бивши кадри на милицията и полицията. Пенсионери вече. Гласуват за столетницата, но в случая гледат професионално. Доста тежки неща чух.

202

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно лумпенизираните "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите!Споделяйте това нявсякъде. Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явнo ще трябва ние да намерим начин да се предпазим от тях. Предавайте нататък, за да се включи всеки, на който му е писнало от глупости.

201

Уфььь...писна ни!

преди 3 години

Не ни занимавайте с тия "умни и красиви" лумпенизирани протестъри!!!!Нека да е лято,само да е лято,топло и зелено като горски мъх.Нека да е лято,да е тихо,тихо над земята,на кравайче свито времето да спи.Да звъни в нивята зреещото жито,нека да е лято милиони дни.Нека да е лято,само да е лято,дълго като есен,топло като гръд,волно като вятър,мило като песен,вечно да е лято всеки път!

200

1944

преди 3 години

Къде е отряда за борба с тероризма,това си тероризъм погледнато от всякъде!Едните спират метрото, другите затворят мостове с кръстовища и магистрали?"Ко прайми бе другари"...нямате мандри за обиране ли...?Май ще има лабут...!Прекалих те вече, измислени протестъри...!

199

до 221

преди 3 години

Има право, разбира се, но не и да разнася нищо неразбиращи увредени като чучела и да печели за тяхна сметка. Това е престъпление и срещу болните и рекет срещу здравите.

198

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е тия "майки" как не са заминали ООН досега да ги пази. Едни сини каски поне можеха да изискат.

197

Анонимен

преди 3 години

Форс мажорни обстоятелства. Затова МВР са избрали този път. Че разни правозащитни организации дебнат отвсякъде. Нали всеки има право на протестно мнение?

196

ДС

преди 3 години

Ние пак сме тук, и шоуто на мамиците ви режисираме и РР е наш. Платете още на мамките.

195

Анонимен

преди 3 години

Повечето българи си плащат осигуровките и Системата ги лекува, не ги убива. Това че от единични случаи се правят медийни сензации е друг въпрос. Нали се сещаш, че обичайните прегледи, успешните операции и лечение не ги дават по телевизията? Само проблемните случаи.

194

анаЛизатор

преди 3 години

Анализ на *** от тъй нареченото"Отровно трио":1-Тарторът Бабикян:арменски фейк мошеник глашатай на кръга "Капитал" и PR куратор на възгледите на Прокопиев;2-Николай Хаджигенов-жалък адвокат изживяващ се като месия в адвокатската редколегия.Адвокат на осъдената на 20 г. за корупция Десислава Иванчева,адвокат на фолк певицата Лилала-метреса на Черепа,адвокат на Кристиян Бойков който хакна НАП.3-Велислав Минеков-вечно мърморещ скулптор без скулпторисбабикьосан ***!

193

1989

преди 3 години

Радев ,Румен Радев,последно комунист ли е или колумнист?Че нещо не вдявам за кво се бори!Спорим тука на биричка! И да не вземете да ми изстриете коментара ДНЕС?

192

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА

191

Анонимен

преди 3 години

Много ви харесва системата ли, ***, когато се разболеете ще ви питам