190

Анонимен

преди 3 години

Тия дето спят на улицата от смешни станаха жалки.

189

ШефНаЕдинЧовек

преди 3 години

До ШефаБи ли ми казал точно на коя страна е президент? По всичко личи, че не е на България!

188

Шефа

преди 3 години

Учудваме ареста на протестиращ използвал нецензурни думи спрямо полицията???А Бойко Борисов какви думи използваше и то срещу Президента на страната?Гешев , Гешев , за нищо не ставаш , освен за вярно куче на мутрата Борисов - ти не си независим прокурор , а верен пес на мафията!

187

БгБезЧуждоВлияние

преди 3 години

Протестиращите искат нещо, но не предлагат по-добър вариант.Също така отправят обвинения, без да са подкрепени от каквито и да е доказателства.Казват, че представляват народа, но пречат на повечето български граждани. Кой е тиквата според вас? Въобше можете ли да правите нещо освен да си опънете палатката, да пишете лозунги от 3 думи макс и да пиете бира?

186

Г.Т.

преди 3 години

Вчера на един от протестите видях поругано Българското знаме! С черен спрей бяха написали ТЕ (върху бялото) УБИХА (върху зеленото) ДЪРЖАВАТА (върху червеното)!!!Нямам думи просто...Мили ми протестъри в момента ВИЕ УБИВАТЕ ДЪРЖАВАТА!!!

185

ДПС

преди 3 години

Коч байрама мина, вече сме готови за властта. Пожелаваме успех на протестиращите!

184

Европеец

преди 3 години

Каквото и да коментирате ние гейовете владеем вече цяла Европа ОСТАВКАААААААА

183

se

преди 3 години

Протестите са правилни от гледна точка на търсенето на екип които да подобри живота по тези земи.Протестите са неправилни когато с действията си протестиращите пречат на ежедневието на хиляди.Оставката е неизбежна но тези които трябва да е дадат са глухи.Тях ги интерисува единствено паричките от Европа и затова не пускат кокала.

182

Анонимен

преди 3 години

Е това е пълен абсурд -10 палатки в които има разни фанатизирани типове да тормозят столица на държава. Е, за съжаление няма такава държава. Тука Боко има много здраве да си играе на демокрация. Сори. А вероятно е умишлено... Полицията да се прави на *** и да няма кой да и нарреди да ги измете за 5 минути!!!

181

Случаен минувач

преди 3 години

Мислите ли, че някой ще търпи такова нещо в Германия, Франция или Англия? Така, в Лондон 100-200 човека да блокират примерно "Трафалгар" защото искат Борис Джонсън да подаде оставка? Ще ги търпят ли да блокират с дни движението и градския транспорт? Ще има арести, писъци, но после и безкомпромисен съд и големи глоби, а може и затвор!

180

Случаен минувач

преди 3 години

Бате Гойко, бъди мъж, бе! Изпрати спецчастите, за 15 минути ще разчистят Орлов мост! И на всички протестиращи да им се вземат данните и да бъдат съдени за хулиганство! Една хубава глоба - примерно 5 000 лв. на човек! И градският транспорт да си тръгне нормално! Защо се лигавиш с тях? В коя друга държава, дори най-демократичната, ще търпят такова нещо?

179

Анонимен

преди 3 години

Значи всеки който мисли като тебе - говори истината ...А всеки който мисли различно от теб - лъже !Кога българина ще се научи да зачита и чуждото мнение и чуждата личност като цяло ?още 100 години поне ?

178

Анонимен

преди 3 години

Браво на децата!Посрещнали са екипа на НОВА с викове и освирквания. Така трябва да ги посрещат всеки път когато се появат за репортаж някъде.Нека видят какво е когато поднасяш неверни и манипулирани новини.Нека се чувстват изхвърлени от обществото, защото лъжат зрителите

177

пияница мистик

преди 3 години

Добро утро, кокошкари. Черепа днес купи ли яйца, за да има какво да хвърляте? Да вземете да ги ядете, съвет от мен, стига с тая дрога. 50 лева дето ви се плаща не са чак толкова много пари

176

Анонимен

преди 3 години

Протести в стил Йоло Денев виси пред Президенството си имаме. И така 10 години.

175

Анонимен

преди 3 години

Прощавайте, но къде са протестите? В кварталните кафенета има повече хора след 16 часа всеки ден. В моловете има повече хора. В Кауфланд всяка вечер има повече хора. Каква е тази измама?

174

Анонимен

преди 3 години

ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО МАРТ- ТОГАВА СА РЕДОВНИТЕ ИЗБОРИ, А ДО ТОГАВА НЯМА ЛОШО ЧЕРЕПА ДА ПЛАЩА А РЕЗИДЕНТЪТ ДА ВДИГА ЮМРУЧЕ- ТОЙ СИ ОТРЯЗА БЪДЕЩЕТО КАТО ПОЛИТИК И СИ ОСИГУРИ ЕДНО ДРУГО МЯСТО НА НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ- ЗАД ВРАТАТА, ПРИ ОТПАДЪКА...

173

Анонимен

преди 3 години

Блокирайте всички магистрали и големи булеварди после блокирайте щаба на партиите и тнт магистрали, булеварди , щабове и тнт

172

Анонимен

преди 3 години

Тия наркомани докога ще нарушават обществения ред. Май взеха да попрекаляват. Никой не е длъжен да търпи безобразията им.

171

Анонимен

преди 3 години

И в Америка така протестираха, после започнаха да трошат. А вече са въоръжени и раздават правосъдие.