28

z

преди 3 години

Аз съм от Стара Загора. Как да стигна до морето като не мога да се включа в магистралата до Стара Загора (с. Загоре)? До Нова Загора или Сливен има ли включване?

27

Руский трактир

преди 3 години

ХахахаХайде спри да пишеш глупости. Македония е загубена заради Гошко Тарабата. Без малко да загубим и югозападна България. А Стамболов ми е ясно защо го мразите. Мужици сте. Дано Решетниковия помешчик да ви дава доволно квас ако успее с пуча.

26

Кой вярва

преди 3 години

Похвала за старазагорската полиция. Не може шепа платени да блокират магистралата. Правата на протестиращите са нарушени а за тези които не поткрепят протеста каде са . Някаде по пътя ли останаха.

25

До 27

преди 3 години

Баааа вашето мислене е по-болшевишко и от на *** и Копейкин. Май май сте си червени в червалаците? Протестъри.Задунайчици сте вие. Такива маргинали убиха Стамболов.

24

Простестър

преди 3 години

Е що така бе, аз вече си бях нагласил барбекюто и надуваемия басейн...... ама мноо сте лоши начи !!

23

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка Хич даже не разчитме на теб и такива слабо-умни като теб. Защото , всеки трети от тези които не подкрепят протета е също толкова т,ъп колкото първите двама!

22

Анонимен

преди 3 години

ами ще да ядът бой килешите протестъри ,е сега ида от тракия и е фраш , хората ще слязат от колите и ще ги изметът .на Орлов мост полицията да ги разкара ,че търпението на Нормалните хора се изчерпва

21

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... но българския народ е.... Шепа протестъри платени от олигарха беглец с 19 повдигнати обвинения Васил Божков и насъскани от метежника Радев, който е обладан от болните амбиции да си отмъсти за нараненото его и да управлява еднолично чрез служебния си кабинет не са българския народ! Набийте си тази истина в главите и не говорете от името на българите!

20

Анонимен

преди 3 години

В Стара Загора полицията не цепи басма на наркомани и алкохолици...

19

Анонимен

преди 3 години

полицията е последната опора на режима , но българския народ е по силен от вас. после ще молите за прошка защо тръгнахте срещу народа вие убийци в униформи

18

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... безгласна собственост на Борисов, Пеевски и Доган!.... Разчитате на посредствена и слабограмотна аудитория, червеношийке. Ние не сме забравили, че именно престъпната партия БСП издигнала Радев за президент и Мая Манолова, която участва активно с шайката си в протестите издигнаха Пеевски да шеф на ДАНС. Няма нормален българин, който са подкрепя опита за преврат на Радев.

17

Анонимен

преди 3 години

Който не подкрепя протестите е съгласен да живее в най-бедната и котумирана страна в Европа ида бъде безгласна собственост на Борисов, Пеевски и Доган!

16

До 17

преди 3 години

А глава първа от Особената част де! Всичко ще си признаете продажни задунайчици.

15

Анонимен

преди 3 години

Танковете хахаха, нека де, нека да обявят военно положение, то тогава кой беше върховен главнокомандващ, че нещо не се сещам, май не е премиера, или греша, иначе поздравявайте полицаите, след месец ще ги поздравявайте пак на кпп тата, и пак ще сте блокирани

14

Анонимен

преди 3 години

Като гледам никой не ги подкрепя -тогава от какъв зор и с какво нахалство си просвояват правото да действат от името на всички ??? Ст.Загора и окръга са сигурно половин милион ,а то 80 души ще ми казват дали мога или не да пътувам свободно по пътищата ?!?!

13

Анонимен

преди 3 години

Колите са доста повече от МВР.

12

Анонимен

преди 3 години

Гани скалата е пич.

11

Анонимен

преди 3 години

Къв е тоя комисар бе -пълен *** -щял да изяснява и провека да прави щото един пиян *** се пробва да ходи пеш до магистралата ,където най много някой тир да го бе отнесъл ....ей за тва на полицаите един ден ще им кипне и не се се знае кой пръв ще го отнесе ??

10

Анонимен

преди 3 години

Бай Лойко е пътник.

9

Анонимен

преди 3 години

Не могат да ги спрат освен ако танкове ги намачкат.