139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154Надъхан си, да не кажа, че си се надишал ....

138

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАаайййде бе!?Да оставим на страна, че няма никакво краварско робство, разликата е от земята до небето.Ааайййде бе!? Нали ? Щото "ДъндиПрешъс Метал" не ни изнасят необезпокоявано златото . А търговските вериги дето се насадиха у нас Метро, Лидл, Била, Кауфланд ... не си изнасят печалбите в чужбина . И не ни изнудиха да купим на завишени цени смешните стари Г16 .Платени изцяло и обещани за доставка след 2028г. И банките дето сега са в БГ няма нито една изцяло българска дори и БНБ...

137

Анонимен

преди 3 години

До Басси УдобнутУРуско или краварско робство .Няма разлика .Ааайййде бе!?Да оставим на страна, че няма никакво краварско робство, разликата е от земята до небето.

136

Аноним

преди 3 години

До НФСБМалки изолирани конфликти , да , но война няма да има . Щото това означава унищожаване на промишлени ресурси а в тоя гладен за пари свят , това е недопустимо . Тези демонстрации на военна мощ и протестите служат добре и на двете страни . Както руски олигарси така и американски милиардери държащи бизнеса с приозводство на оръжие печелят от такива "заплашителни" действия милиарди допълнителни финансирания от държавата които "засекретено" потъват в джобовете им.

135

НФСБ

преди 3 години

Ако има конфликт сега или до няколко месеца примерно, той ще е САЩ- китай, много малко вероятно е русия да се реши на война с Америка. Руснаците често са изпитвали на гърба си мощта на Запада и добре знаят че " победите" им се дължат единствено на " коалиции" едни западни държави, срещу други! Така че путин ще мрънка и риска за тази щатска база, може да разрови конфликта в ДОНБАС, но това ще им е " реакцията" в общи линии.

134

Басси УдобнутУ

преди 3 години

До АнонименСтраните от бившия *** блок ще си останат там където са си били и когато са били в него . . На дъното . Никой от "великия САЩ" и "Свободната Западна Европа" не смята вече цели 30 години да прави нещо по различно от Съвецка Раша освен да им граби ресурсите . Е, сега поне ги грабят "демократично" и *** като теб за 2 цента на коментар ги уверяват че всичко е ОК . Руско или краварско робство .Няма разлика . Освен за теб, че преди са ти плащали с копейки а сега в центове.

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Това ще бъде още един плацдарм за бъдещо нахлуване в РусияЩе има само овладяване на стратегическите обекти с ядрено оръжие.Останалата част от Колхозия ще бъде оставена да се превърне в декор от Живите мъртви само с икономически похвати и санкции.

132

Анонимен

преди 3 години

До Басси УдобнутУАлооо Пинко!?Виждаш ли до къде стигнаха страните от бившия *** съюз и какъв им стана стандарта на живот в ЕС?Да не мислиш, че някой ще се остави току така отново да падне под руско робство?Не до Румъния, скапаната Русия ще бъде убита още в Полша!Убита!Разбираш ли какво ти пиша?

131

Басси УдобнутУ

преди 3 години

... за да може като започне война Путин и армията му пияни мужици да не бъхтят толкова път чаак до Америка а да нападат страните около тях имащи на територията си американски бази . Хем и са от бившия варшавски договор , така че Раша има всичко необходимо - топографски карти и разположението на бившите си бази сега използвани от янките...Краварчетата винаги могат да кажат че е станало грешка след като Раша отвърне на атаката и напълни бившите си "съюзници" с бомби кат' гергьовски агнета.

130

Джо

преди 3 години

Русоробии, дръпна ли ви се ла*ното?

129

до 146

преди 3 години

До АнонименДокато Рундьо Борисов, фигуранта премиер-министър е в МС и продължава да се учи да шофира на джипа на НСО, в България нищо полезно не може да с случи. Защото със смешния Рундьо Борисов от Банкя, приличащ на бивол, когато е в спалнята си, цяла Европа ни се смее. Но иначе има малко повече акъл от бивол - сетил се е да събира пачките с по ? 500 само в собственото си чекмедже.

128

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че пушофилите рано са се размечтали за велика Рассия.

127

Кой печели?

преди 3 години

Кой печели от трупането на оръжия по границите на Русия? Очевидно САЩ. А европейците печелят ли нещо? Доста съмнително. Мамалигарите си предлагат задните части, като мислят, че нещо ше получат.

126

Анонимен

преди 3 години

като изгоним резудента руми и у нас ще има американска база

125

Невен

преди 3 години

Ние купихме 6 Ф16 за 2 милиарда или Ф16 за 350 милиона примерно. Те решили да инвестират 130 милиона и голямата работа. Пишете така: САЩ ще инвестират 1/3 Ф16 в Румъния, само толкова могат да си позволят.

124

Анонимен

преди 3 години

До 143Това не нов плацдарм, а е територия за многократно "освобождиние" от два три века за руския Гулаг.

123

Анонимен

преди 3 години

Това ще бъде още един плацдарм за бъдещо нахлуване в Русия -,, ... многостранно търсене на стратегическа блокада и военен натиск върху Русия.''

122

Анонимен

преди 3 години

Браво на Щатите - на зло куче, чепата тояга !

121

Анонимен

преди 3 години

Да руснаците-злодеи! Земи прочети малко за американските чакали, да видиш как работят пък те!

120

селянин

преди 3 години

Преобразувайте ,преобразувайте после да няма" каквото покикало това се обадило"!