147

Активист на БСП

преди 3 години

Толкова циничен език и в затвора няма !!!

146

Анонимен

преди 3 години

До 148

145

До 149

преди 3 години

И кое е подсъдимо в записа ??

144

Анонимен

преди 3 години

Плебса вярва на съмнителни по произход снимки,записи,шушукания! Вярва в пришествието на Батмани,Супермени! Чете жълта преса! Тъжно,но факт!

143

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР

преди 3 години

Втора US експертиза доказа автентичността на записа с Борисов....И ся ко праим....Гледаш го МУТРА, слушаш го МУТРА, а то си мисли, че е премиер!!!!!!ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР заедно с ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин!!!!

142

Ахмед Доган

преди 3 години

Предайте се дане става със лошо,малка и бедна държава сте,геюри предайтесе на Падишаха.

141

До 142

преди 3 години

Е,добре де ,има ли такава ?Кажи коя ?

140

Анонимен

преди 3 години

Естествено,че са купени - Ядрото и подкладката !Тези,които не участват в театъра са роднини на номенклатурата,ощетените от Борисов в сивата икономика,разни импулсивни студенти и гастербайтери,които в мига,в който отмине К19 ще забравят за България и ше се върнат по " родните си" места извън граница и някоя друга баба излъгана от домоуправителя,че Бойко й е откраднал пенсията.Това е !Всичко е ясно ! Снощи БТВ го доказаха фактически ! Хахага

139

Васил Божков

преди 3 години

Привет на всички,найстена се надявам за справедливост!Ако.се върна щеме подкрепители вие народът,и тогава аз щеги *** всичките...разберете народе ние всички сме едно,и правим циркове...а вие гладувате,без вас неможем.

138

Анонимен

преди 3 години

Бойко е гадже на Доган.

137

134

преди 3 години

Ти па ме утепа. Какъв математически проект бре. На бушандисана държава, проект търсиш.. Ясно е - партия работеща за независимост и следователно за народа. НОВА

136

Българин

преди 3 години

Бойко трупа раздава държавната пара като за последно!Иде края Бойко иде иде иде иде !Ах ха ха ха ха ха ха ха

135

Скачай Баце

преди 3 години

По действителен случай!!!!!Бай *** прелитайки над територията казва на Севда..."Абе Севи, ще взема да хвърля една пачка евраци та да зарадвам некой пенсионер"....А Севда му рекла: "Ама Буби, ако ти скочиш цел народ ще се зарадва!!"Скачай Баце, зарадвай матреяла!!!

134

Истукан

преди 3 години

Протестите са платени на 100%. Един клошар ми каза, че ходи на протеста за пари. БСП, ДПС и Румен Радев плащат, за да свалят ГЕРБ и те да са на власт. Нямат логика протестите им, тъй като редовните парламентарни избори са март месец 2021 г. Единствено го правят не да свалят правителството, защото няма за кога, а за да спечелят рейтинг, а ГЕРБ да загуби рейтинг заради протестите и съответно да загуби и изборите догодина.

133

Анонимен

преди 3 години

Путин,Ердоган и Тръмп кво ги правят такива анархистииииМалеее....Ще ми приказват те за диктатура и полицейщина в България.Как не съм на мястото на Борисов ..Ще падат като кегли...

132

Иван Гешев

преди 3 години

Здравейте на всички,кажетеми как да хвана Мафията като теме оправляват.Аз не искам да съм беден,искам да съм богат.

131

Ясно

преди 3 години

Трябва да се приложи законът за вътрешен тероризъм на тези из роди по кръстовищата. Не може шепа безделници да тероризират хората, особено в тези горещини . 54% от българите са против предсрочни избори.

130

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще си отиде ама не сега и не с оставка ! Ясно ли ви е *** кухи ! Когато се обосновете и кажете какво искате и от кого го искате,когато предложите този НОВ МОДЕЛ и го аргументирате с математика,политика и икономика,когато обявите политически проект и лица на този проект,които ще поемат отговорността да изпълнят исканията ви,чак тогава ще ви вземем на сериозно.На този етап не сте нищо по-различно от сърдит тийнейджър,който си мисли,че света му е длъжен,а комфорта даденост !

129

Бойко Борисов

преди 3 години

Щеви *** във 200,скоро няма даме преместите,аз трябва още да забогатея.

128

Мая Манолова

преди 3 години

Разберете народе ми глупав,всички сме еднакви само се пребоядисваме.