392

Все още има

преди 3 години

наивни хора ,които вярват на този жалък крадец. Мутри вън! Бил незаменим - Бай ***!

391

Тулупа

преди 3 години

Е милионер отдавна с нашите пари и още има хора да го харесват. Още преди 5 г. се разчу за къщата му за милиони в Барселона, в която живее оная миска дето я забремени непълнолетна.

390

америка1332002

преди 3 години

колко добър човек е бойко борисов. ходи при хората да се запознае с нуждите им и раздава пари на бедните.

389

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън!

388

ЕЕЕЕЕЕЕЕ БРАВО

преди 3 години

Евалата Брат! На област със 170 000 жители и 48 000 безработни направи 100 работни места. БРАВО! ВЕЛИК. Само още 47 900. Ама за 14 години толкоз 100 не е малко ИЧ! Значи с това темпо САМО за 6708.68 години ще оправи цялата Врачанска област! Ей го къде е нищо работа ще го изчакаме колко му е!

387

ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР

преди 3 години

А НАРОДА казва простичко МУТРИ ВЪН....ОСТАВКА на бай ***, ОСТАВКА и на ИНСТРУМЕНТА и политическа бухалка каскет Каренин, бързи и честни избори!!!!!ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР на ТИКВА С КАСКЕТ !!!!

386

Аз

преди 3 години

Какво му харесват някой на на тоя външният му вид ли, или акъла, образованието, интелекта ли, честността му?Какво? А сетих се паричките му харесвате.

385

До Да допълня

преди 3 години

Като гледам Боку обиколи цяла Враца с магистрали, всички улици станаха булеварди с по 5 ленти, инвеститорите се бият кой пръв да построи завод и дават по 5 бона заплати, софиянци масово се изселват в Враца и т.н. и т.н.Да ви е честито благоденствието на врачани,уредено ви от ГЕРБ.

384

Избирател на ГЕРБ

преди 3 години

Този грозен, вмирисан ***, нама ли да се маха. Огромна част от българите го мразят каквото и да направи. ГЕРБ сатват все по-противни. Лъснаха всичките им долни машинации. Оставка ***!

383

Анонимен

преди 3 години

Борисов бил мутра,а какви са тия в БКП,а Божков,а в арестите другарите,ами убитите вече бизнесмениКОЙ ГИ НАПРАВИ БИЗНЕСМЕНИ ЗА ЕДНА НОЩ след 45 години еднолично ГРАБЕНЕ НА БКП и 100% ДЪРЖАВНА СОБСВЕНОСТ??Борисов бил бай Тошо,ама Гадев му е отрязъл главата на бай ви Тошо.Пеевски бил крадец,мафиот,е с какво е по-лош от другите,че не е арестуван??Ми чкайте бе то не се знае нищо,Гешев сега започва!!Гадев го избрал суверенът А БОРИСОВ КОЙ ГО Е ИЗБРАЛ??Борисов при работници,Гадев ПРИ МУТРИ.

382

Анонимен

преди 3 години

Тикво ти си блатото на вечната воня ,махай се

381

Да допълня...

преди 3 години

До фотомексико 394 Дълго време врачани гласуваха за БСП , ама вече прогледнаха и резултатите са на лице.Който е от Враца знае за какво говоря.

380

Анонимен

преди 3 години

стотици работещи за 310 евро /месец в ЕС, в германия за 3000 , направо ни управи ***

379

фотомексико

преди 3 години

Поредният урок по герберастка математика!Стотици работни места!То от 101 до 999 все влиза в стотици места!След малкото уроче по герберастки идиотизми с финт пробутва и главната лъжа-не случайно договорих пари за северозапада,но щели да дойдат по новите нагърчени магистрали!Врачани се пудреха на непримирими борци,ама като гледах как с овчедушие слушахаидиотизмите на тиквата са си едни .....

378

Врачанин

преди 3 години

Враца е коренно променен европейски град и се развива добре.Калин Каменов се указа много добър кмет. Спечели втори мандат с рекордните 73 % Всички го харесват и уважават.Пак ще го изберем.

377

Анонимен

преди 3 години

Ще ви цитирам лицето Борисов през 2009 година, когато Станишев преди изборите изхарчи за хората два милиарда и срещу световната криза - Ето българи, комунистите сега опоскват бюджета, за да си гарантират изборен успех, а после като дойда на власт няма да има никщо в хазната. Та сега СЪЩОТО ЛИ ПРАВИ ТОЗИ ЧОВЕК ИЛИ Е ПО-РАЗЛИЧНО ХАХАХА

376

Анонимен

преди 3 години

а ОТКЪДЕ НАМЕРИХТЕ ТЕЗИ ПАРИ, ДА НЕ БИ ДА ГИ ВЗЕХТЕ ОТ ВАШАТА ГЕРБЕСТА ОЛИГАРХИЯ - не, пак ги взехте от хората. Защо не се похвалите например, че лекорството Мадопар за паркинсон, което преди се плащаше изцяло от здравната каса и струваше за 25 дни 32 лева, чега струва 56 лева от които пенсионерите трябва да плащат не за три месеца а за постоянно по 28 лева. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, ДРАГИ МИ ЛЪЖЛИВИ УПРАВНИЦИ!!!! уволнение на здравната каса за произвола!!!!!

375

Анонимен

преди 3 години

Бай *** нали Алеко го описа като от Враца, с врачански баcтун... ами връща се у дома човечецът... хахаха

374

Анонимен

преди 3 години

матриалакрадетет бре колкото можете колкото повече откраднете толкова сте по защитени това ви го казва главния прокурорелел па ако имате кюлчета ставате недосегаемиза кокошка няма прошка а за милиони прокурора не спазва закони

373

Анонимен

преди 3 години

Даже при Османската империя е имало данъци на не и рекет и такса спокойствие, както в Мутростан или Мутроландия.