480

Анонимен

преди 3 години

До 511Понеже при ГЕРБ направо сме цъфнали и вързали. Ти пробвал ли си да правиш в бизнес в България? В момента в който се регистрираш и те почват.

479

Анонимен

преди 3 години

Българите, които протестират се опитват да помогнат на всички българи. Българите, които са срещу протеста им е трудно да осъзнаят, че те също ще живеят по-добре, ако гражданите успеят. Тези, които не протестират какво друго решение предлагат? Моментната ситуация определено не е такова? Или им е трудно да излязат от шепата опорни точки.

478

ХХХ

преди 3 години

Бойко е дете на БКП ! Проект на ДС ! Само с хоро няма да го накарате да пусне златната кокошка наречена България ! Тоя от САЩ ако му предложат 50-100 милиона $ да смени името на България ....ще го направи, а народа пак ще играе хоро пред МС !

477

Анонимен

преди 3 години

Повечето българи ще предпочетат да нямат доходи през есента и зимата заради политическата криза, но да защитят свободата си!

476

Анонимен

преди 3 години

До 503Ако ще най-червения комунист да дойде, малкия и среден бизнес развива ли се, хората живеят ли добре, има ли нормален стандарт на живот останалот не ме интересува. Набийте си го в главите. Няма значение кой управлява важното е КАК.

475

каквото им наредят

преди 3 години

До специялна паканаединственото средство! Сам не можем а само със външна помощ! МРАЗИМ СВОБОДАТА!!!По-скоро да се връща турското и да видим що е свобода!

474

Анонимен

преди 3 години

Радев не е моят ПрезидентРадев е Руски РезидентБаща му газеше инвалиди по кръстовището до последен дъхСинът му Георги бие съучениците си.Радев плащал на любовницата си с наши париРадев вземал рушвети от ненатовска страна, докато получава натовска заплата.Следователно той няма чест

473

Анонимен

преди 3 години

Оф айде пак кой щял да дойде след това. Значи това балканското мислене направо ме убива понякога.

472

Анонимен

преди 3 години

"Тартора на черноморието са братя Диневиу руската Мафия"Пич, трибуквената групировка е аут от играта, Доган и Тиквата си разпределиха бизнеса им. Събуди се, стига с тези стари градски песни отпреди 15 години.

471

Анонимен

преди 3 години

До 503Няма никакво значение кой идва след това стига да върши работа. Когато не върши работа сваляме и него. Така е по света. Само тук ни е страх разбираш ли да не дойдел следващия. Няма значение червени сини зелени стига да си вършат работата. Спокойно няма да се върнат "комунистите".

470

ТИМЕРУТИ

преди 3 години

До специялна паканаХОРАТА НЕ ВИ ЖЕЛАЯТ? КАКВО ТЪПСИТЕ? 0 ДИВИДЕНТИ И КОМИСИОННИ!

469

специялна пакана

преди 3 години

от Решетеков - Моск.ва

468

Анонимен

преди 3 години

До 497Тартора на черноморието са братя Диневиу руската Мафия и русофилската паравоенна секта на Костя Копейкин "възраждане" А като добавиш към тях руските анклави "Камчия" и петролната рафинерия на Лукойл при Бургас и става ясно, че българското черноморие, дефакто е покримчено от руския Гулаг, чиито Редидент е Фигуранта.

467

Анонимен

преди 3 години

Само искам тези които протестират да ми отговорят на един въпрос. Кой идва след това???

466

Анонимен

преди 3 години

Протестите в България нямат нищо общо с протестите по света :)) ние тука прави манифестации, играем хора и подобни глупости докато във Франция например им разказаха играта.

465

Анонимен

преди 3 години

100 платени протестъра, 100 луди бабички, 100 които не знаят какво правят там и люпят слънчоглед.....

464

Анонимен

преди 3 години

Мутри Вън!! И Радеффф излезе на площада....

463

Анонимен

преди 3 години

Ей то бива да си *** гербаджия, ама такова безмозъчно създание като гербаджийския *** няма, няма и да има. Хем знае, че шефа му е нискочела мутра от СИК, хем знае, че мутрата е държанка на Доган, хем се прави на ударен.

462

Анонимен

преди 3 години

"Радев провокира този протест, но той не можа да обясни, защо слогана му е "Мутрите вън", а прави метеж срещу държавното управление"Трябва ли Радев да ти обяснява че визира сикаджията от Банкя и шайка му? Наясно ли си, че Тулупа и Доган превзеха бизнеса на трибуквената групировка и в момента владеят черноморието.

461

Мизийски

преди 3 години

ДПС извади Доган от архива: Най-страшното е мутризацията на политиката, Радев вдигна юмрук с думите Мутри вън!. БСП довлече от Бузлуджа изкривени от злоба физиономии с фланелки на Тодор Живков, а протестиращи млади симпатяги небрежно са метнали тениски на Че Гробаря. Славчо им бе съпровод с няма такъв народ. И така, накратко ви описвам новия Отечествен фронт. Който има глава да мисли, нека мисли.