20

Кат Русия няма втора

преди 3 години

Етнографът Рагозин лично открива този факт по време на научна експедиция и не крие учудването си. Жителите на Казан и региона до Октомврийската революция не престават да се наричат ​​българи четем в История на Казан, публикувана от Академията на науките на СССР през 1988 г.

19

Кат Русия няма втора

преди 3 години

Българите в Русия са поробени и са наречени ТАТАРИ и до ден днешен не им се разрешава да си върнат името българи. Затова в руските учебници пише, че българите са татари, затова и в македонските учебници които са писани под руска диктовка пише, че българите са татари и сега след много десетилетия промиване на мозъка македонците твърдят, че българите са татари. А това е Волжска България основана от Котраг който е брат на Аспарух.

18

Анонимен

преди 3 години

До Кат Русия няма втораИ какво, ти сега се гордееш с татарски корени ли ? Ми бегай в татаристан и се бии за "правдата", какво се дереш по форумите !

17

През 1552-та година

преди 3 години

През 1552-та година московската армия печели блестяща победа превзет е Казан. По-късно историци ще създадат мита за завладяването на Казанското ханство последната крепост на татарите-завоеватели. Но Иван Грозни отлично знае кого покорява. В документите няма и помен от татари. Летописите съобщават, че Иван тръгва към Казан българската столица. Именно затова той приема титлата Велик княз български, а не татарски. След него всички царе и императори на Русия заедно с трона получават и тази титла.

16

Анонимен

преди 3 години

Е как така прекратяване - тук Плевнелиев заедно с Мони Паси и форумния лъв калеко алеко , тъкмо се готвиха да вземат пушките и да ходят лично да се бият с руснаците !

15

Кат Русия няма втора

преди 3 години

Преди 85 години Ленин подписва указ за създаване на Татарска АССР. Съветската пропаганда твърди, че комунистите възстановяват татарската държавност, разрушена от алчни феодали експлоататори. В действителност, това е акт на геноцид над волжките българи първият пълномащабен законен акт на съветската репресивна власт.

14

9К51

преди 3 години

А дано .....ама ще видим какво ще стане с прекратяването на огъя.

13

Референдум в САЩ

преди 3 години

САЩ да платят репарации на всички чернокожи, индианци, японци, виетнамци, иракци, южно американци, афганистанци.Преди всичко да си платят наема за военните бази в България.

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Киев клекна пред Кремъл ! С приятели като САЩ не ти трябват врагове !

11

Факт

преди 3 години

Откак падна Порошенко не е имало сериозни престрелки.Шоколадения се надяваше да спечели американска подкрепа с непрекъснати провокации,ама не би.Може би заради тесните връзки с демократите,ха-ха!

10

Кат Русия няма втора

преди 3 години

Русия да разреши референдум в Татарстан за връщане на истинското му име което е Волжска България.

9

Свободна Калифорния!

преди 3 години

Независима Калифорнийска Република!

8

РУС (Киевска Рус)

преди 3 години

Крим е бил повече години в Османската империя отколкото в Русия.

7

Независим Тексас!

преди 3 години

Независима Тексаска Народна Република.

6

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/3"В К рим голяма част от населението се чувстват украинци." - дали?

5

До 1:

преди 3 години

Бих се съгласил с теб, че Крим е в Украйна ако вземеш самолета и отидеш на главния площад в Крим вземеш един мегафон и им кажеш, че те трябва да се върнат в Украйна.Записвай всичко с мобилния си телефон и ни покажи каква ще бъде народната любов спрямо теб.За по-сигурно може да вземеш оня комика президента на Украйна и двамата ще бъдете направо разцелувани от кримчани.

4

Христо Христов

преди 3 години

мда, крайно време беше украинската хунта да започне да спазва минските споразумения....

3

Анонимен

преди 3 години

Украинският диктатор Хрушчов даде Крим на Украйна. Целият свят осъди украинският диктатор Хрушчов.

2

Анонимен

преди 3 години

То и България е била на гърци и тракийци.И кво правим!В К рим голяма част от населението се чувстват украинци.

1

пешо

преди 3 години

а северна америка никога не е била на индианцитеДо Украйна е Европа!