64

Защо мислите

преди 3 години

че Нинова ще извади Пеевски от прокуратурата? Дори и да е успял да влезе там. Как и кога е влязал. Това трябва да се провери. Имате ли следи някакви доказателства? Публикувайте ги. Това което се знае че е бил следовател по време на НДСВ. Значи там има някакви други хора, които работят в негов интерес. Кои? Бъдете конкретни.

63

61

преди 3 години

До Анонимен 632013 мнозинството беше против вас. Бяхте 2ра политическа сила, заедно с третата и четвъртата издигнахте Делян Пеевски за шеф на ДАНС. И тогава протестираха по 200 000 души, сега по 2000.

62

Анонимен

преди 3 години

Нека подадат оставките и тогава ще спрат. ГЕРП само настройват българите в във война.

61

2013

преди 3 години

беше съвсем друго. Хората имаха конкретни искания и имаше стабилни демократични институции. Не се искаха на посока оставки в съдебната власт, президентството, правителството, парламента... Какво сега искате да отмъстите на целия български народ, че не искахме Пеевски в ДАНС ли?

60

.

преди 3 години

Комунисти:бойко, цеца, менда, краси велчев, аню,фандъкова, паунов......Доносници:каракачанката, веждито, гьорчето марков - Николай......

59

Анонимен

преди 3 години

след 17,00 като свърши работното време в министерства, агенции и комитети и *** от ГЕРБ докарани на работа в София си тръгнат за родните меса, тотално активността в сайта ще намалее.....

58

Анонимен

преди 3 години

Типично мутренско поведение е блокирането на кръстовища от шепа хора. Не мнозинството трябва да се съобразява с малцинството, а обратното. И тия скандират "Мутрите вън"?! Че от вас по-големи мутри има ли?

57

Питам МВР

преди 3 години

Нарочно ли оставяте протестиращите да нарушават правата на гражданите. Гражданска война ли целите. Ние не сме съгласни с това че уволниха министъра ви и ви подкрепяхме и за извънредното положение и сега. Вярвайте, че гражданите на тази държава са с вас и вие сте сложени там за да осигурите място и за нас в този град. Този ,който ходи да се оплаква по телевизиите, да се оплаква но своите ръководители, че не са спрели агитките. Знаем за кокво става дума.

56

Анонимен

преди 3 години

Доста плешивичък протеста..........БКП_Уйнювете скърбят!

55

Анонимен

преди 3 години

Търпението на гражданите срещу платените протестиращи хулигани вече се изчерпва. Ще има протести срещу протестиращите хулигани.

54

В кой век живеем

преди 3 години

в Европа ли сме или в Африка. Тези хора българи ли са. Дори и ромите не си позволяват такова поведение, колкото и да са емоционални и разгневени. Как е възможно възрастни мъже с образование да ходят и да спират тока в метрото? Как е възможно тотално да затапват кръстовища, без дори да оставят място за аварийна кола или линейка? Какъв пример даваме на децата? Гражданското общество в България е в тотален колапс!

53

Българин

преди 3 години

Събудете се и изметете този президент- лакей на руснаците.Какво работи,само призовава за раздори.който работи допуска и грешки, но кое е разрушено в държавата- само се строи.Дошли студенти от чужбина привикани от Слави(злобата ще го умори) да рушат държавата .Питайте ги кои са бащите им?Кой има толкова пари да учат в чужбина и то на запад , защо не отидат в русия?Вчерашни пиклювци ще управляват държавата.Президента да отговаря пред закона!

52

пенсионер

преди 3 години

Медал за шофера! Проституериращите чакащи всичко на готово да не пречат на хората да си изкарват хляба и да коват сами светлото си бъдеще

51

Ти пък

преди 3 години

Е как ще го познаеш. С червена роза зад ухото, шапка "сполука за България" и плакатче с лика на физкултурника с коремните вдигнал юмруче. То това са дълбоко в същността си протестърите.

50

Анонимен

преди 3 години

Само погледнете снимката: не става дума за всенароден протест. Става дума за 50 човека, които си правят каквото си искат на това кръстовище. Нали са ербап, да им натряскат глобите и набързо ще изтрезнеят. Ако искат утре пак нови глоби. да видим докога ще могат да плащат. Аман от пройдохи без работа.

49

Анонимен

преди 3 години

Работещите в концлагер България не искат концлагеристите да им пречат да работят!

48

Анонимен

преди 3 години

До до 47Как да те позная?:)))))

47

до 47

преди 3 години

Бе ти ела да патрулираш на Орлов мост довечера към 21,30 и ще се запознаем.Лично ще ти се представя!

46

Еней

преди 3 години

Радев и Нинова насъскват хората и .после се крият. Абе защо трябва да се бия и умирам , заради такива?Те винаги ще се оправят, но останалите....?

45

За съжаление

преди 3 години

организацията на тези протести е ужасна. Хората въобще не се познават и буквално не се знае кой, какво иска да постигне. Чета тук някои се радват от това,и че са малки и рехави но аз не виждам нищо радостно. Това означава, че гражданското общество е в тотална ликвидация и дори няма кой да организира един протест с искане и възглед за посока. Протестите в края на краищата успяват защото обществото ги подкрепя. Подкрепях майките, медицинските сестри, но тези ...