233

Я па ти..

преди 3 години

До До Анонимен 283 То па от Русия сме видели все хубави неща.

232

До Анонимен 283

преди 3 години

Знаех си аз, че франсетата пуснаха корона-вируса,а не китайците!!!Ей................от тая Франция и Англия нищо хубаво не видяхме ние , българите!!!!

231

Николов Плевен

преди 3 години

Явно доц. Мангъров е прав, след като толкова много платени *** и драскачи плюят срещу него!

230

Плюс за Мангъров

преди 3 години

Минус за търговците със Смърт.

229

Гост

преди 3 години

Ами прав е г-н доц. Атанас Мангъров. Защо се паникьосвате излишно като при положение, че т.нар. ухански вирус не произлиза от Европа и най- вече от България, а е от Китай ( колко е " китайски " е пак друг въпрос, но сигурно е направен в Китай от американци).

228

пенсионер

преди 3 години

''"Не мога да се съглася, че сме огнище на зараза, защото PCR-тестовете не са показател". Ти може да не си съгласен,но другите държави започнаха да се пазят от нас!Преди 3-4 месеца ревеше за повече PCR тестове,сега пък не били показател!

227

Alex2

преди 3 години

Луцифер в човешки образ!

226

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше карантината сега нямаше да имаме нито един лекар в ковит отделенията. В началото нямаше облекла, маски, ръкавици. Не знаеха как да лекуват! Лекарите сега не искат да влизат в отделенията, когато има всичко, а януари и февруари просто щяха да пълнят болници без медицински персонал. Вижте Пловдив, молят за лекари и сестри. Предсравете си всеки град така! Спазвайте хигиена хора и за Бога намалете цигарите, тоя вирус атакува белите дробове! Да си помогнем сами, че да ни помага и Господ!

225

Гого

преди 3 години

Добре бе Мангъров си е луд това е видно. Ама защо и вие се правите на луди като му вярвате. Всичките като него до един изпопадаха по гръб в света само тоя дръглив проскубан дедик по гръб не пада. Айде казал глупости щото е вярвал в тях, ама като вижда че не е прав да се засрами и извини. Мисля хората му дадоха шанс достатъчно.

224

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТолкова ли ви е все едно че има риск за здравето ви. И ви е все едно че може да ви бутнат в болница, в най-гадното отделение. "Съсипали" държавата, аман от клишета.

223

65

преди 3 години

Мисля ,че ако нямаше тази карантина,просто тогава заразените щяха да са 300,а не сега.Спечели се време за опознаване на вируса.Някой от щаба каза ,,печелим време".А че в цял свят карантината беше 2 месеца май е икономическа секира.

222

Смелостта

преди 3 години

До ДртПрчВъпроса не е до страх, а до медицински риск. Смелостта адекватнен отговор ли е на една зараза? Болния е страхлив, а страхливеца е болен, какво примитивно мислене...

221

Распутин

преди 3 години

Омръзна ми тази ексцентричност. На него не му ли омръзна да се прави на Распутин. Обикновено, докторите поощряват, за всяко заболяване, да се прави превантивно изследване. Когато си болен, как да го установиш!

220

ДртПрч

преди 3 години

Гласовете на разума ще стават все повече. Не на страха!

219

Анонимен

преди 3 години

Когато е прав Мангъров, прав е. Политиката ни спрямо вируса е напълно погрешна. Така само си съсипваме държавата.

218

123

преди 3 години

Ковид няма и хората го разбраха. Улиците пълни, заведенията пълни, парковете също. Само медии, политици и лекари продължават с пропагандата. А тука има един два ковид трола които пускат коментар след коментар.

217

Анонимен

преди 3 години

Търсите гласност, но защо на всяка цена? Този човек няма моралните качества, а и необходимите медицински знания за да говори по медицински теми. По-достоверна информация може да ви даде санитарка от някое отделение с ковид болни.

216

пияница мистик

преди 3 години

Този не беше ли дето приказваше, че лятото вируса ще изчезне, в противен случай щял да си избърше зaдниka с купената си диплома?

215

Covid19

преди 3 години

Този ненормалник Мангъров ако го бяхме послушали още от самото начало ...досега да сме задминали Швеция и Белгия по смъртни случаи взети заедно:(((

214

Анонимен

преди 3 години

Мангъров не беше ли - тоя дето искаше да се правят масови PCR тестове сега какво да не би да са спрели да му плащат вносителите им за реклама... Този и още няколко други са виновни за сегашната ситуация, разколебаха хората, голяма част от хората спряха да спазват елементарните противоепдемични правила и това е резултата.. Дано смъртността да е ниска..