56

Анонимен

преди 3 години

da

55

север турски вилает!

преди 3 години

Нима не сме още турски вилает след като скъсахме с московците? Обраха ни!

54

Народе!!!

преди 3 години

До крачка напред5 века да живееш с някого, да те храни и брани за да го отричаш! - Левски ще реши!

53

крачка напред

преди 3 години

Да си върнем султана и майка Турция! Помнете и не забравяйте с кого сме живяли 5 века

52

сега е момента

преди 3 години

Православно Русия да се намеси на помощ на православието а не да си трае!

51

възмездието

преди 3 години

До СКССега всички джамии в България да се превърнат в православни църкви!

50

Анонимен

преди 3 години

Погледнете тия неопитни хора млади областна на 40 години се видяла в чудо от такива е жалки сте не те са мутрите че работят а вие срам

49

Анонимен

преди 3 години

За мен имаше двама умни президенти Желю Желев и Първанов донякъде и плавенелиев съжалявам *** от тоя е срам за родината никога нее имало по слаб президент

48

Анонимен

преди 3 години

Понеже едни викат мутри на обикновенни хора искам да попитам ония предните кои ги създаде отговор БСП но понеже е лесно Радев да наричаш хората мутри ще ви докажем че мутрите сте вие по ваше време хората избягаха по ваше време хората крият до ден днешен един луд защото им е удобен за много анеща а брат му работи в районна прокуратура София по ваше време създадоха ония от подприкритие не сме ги забравили в деиствителен план в Радев кои е мутрата теб питам

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Да. Сега до патриарха ли стигнахте? Да се намеси в политиката за ваш кеф? Боже, какви ***...

46

Анонимен

преди 3 години

До ТреОще един руснак. Или си същия? А бе, гледай си матушката, какво сте се втренчил в Борис?

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Ей, личи си от птичи поглед, че руския ти е роден език... Къде си пъхаш човката? Занимавай си се с Русия, нямам нужда точно руски *** да ни поучават.

44

Тре

преди 3 години

До АнонименБорис първи не кара никого на сила да се покръства. Като монарх е преценил да бъдем християнска държава. Когато изземват властта от неговите намерения той излиза от манастира и премахва сина си от трона. Било е в негово право да реши коя вяра да е националната. Хората обаче са решили сами дали да бъдат християни или не.

43

От незапомнени?

преди 3 години

От 1453 г.Ако имат акъл, няма да обиждат Бога. Ако нямат, да се сърдят на себе си.

42

Анонимен

преди 3 години

Всеки един турчин ще се прероди след смъртта си. В куче.

41

Анонимен

преди 3 години

Неофите, незабравяй! Св. Йоан говори за "страхливи и неверни", тоест за Христос страхливеца е псевдо християнин, който си мълчи от страх да не би да му отнемат власт, пари, живот и т.н.Иисус не мълчеше на мутрите, убийците, прелюбудейците, крадците. Директно им казваше да спрат да грешат. Нима Пеевски, Борисов и Гешев всеки месец ти се изповядваха? Познаваш ги? Честни хора са, така ли?Христос казва:"Вас не ви познавам..." и ги праща в ада, а Св.Йоан причеслява страхливците към убийците.

40

Анонимен

преди 3 години

Защо в История на България вероятно умишлено не пише че Българската Държава е подложена да приеме Християнството при Борис 1 по тва време убивали тези които отказват да станат Християни в днешно време най близък до такова подобно деяние у нас е Възродителен ПроцесДали Възродителен Процес не е копие на Насилственото приемане на Християнството у нас преди 11-12 века?

39

Анонимен

преди 3 години

Христос излизаше и без страх учеше хората. Кога патриарха ще излезе на улицата с хората? Нима БПЦ е сигурна, че всички хора са платени? Нима патриарха е с ГРОБАДЖИИ? И срещу президентството? Щом си патриарх, трябва да дадеш пример!!! Така правеше Христос.Нека свети патриарх Неофит да каже на стачкуващите, че мълчи и не ги подкрепя, защото Пеевски е честен бизнесмен, Бойко компетентен политик, който 1лв не е откраднал, а Гешев не е служител на Доган.Нима Христос мълчиш пред фарисеите?

38

Анонимен

преди 3 години

Само не ми стана ясно какво отношение има България тука като се знае че Българския Народ е насила похристиянизиран или славянизиран през 866 г. от Византия и Хан Кубрат довежда Българите по тези земи от едно земите на днешна Украйна та Българския Народ тогава още Племе не се различава от сегашните Бежанци защото е имало булвално МиграцияЩо се отнася до Византия то реално Османска Империя е наследник на Византия та всяка Империя идваща на власт определя Правилата и Законите

37

муспи

преди 3 години

Великият пророк Моамед - има и такъв, по данни на Алаха и Самия Султан Ердоган, е казал: "В края на временята Стамбул ще се върне в християнски ръце, от лют враг от север!" Напълно по руски е, след Южен поток и дружба с турския народ, да предприемат миротворческа операция от Диар Бекир до Сирия. За целта трябва само НАТО да не реагира, - Султана го уреди.