424

Анонимен

преди 3 години

Оставка герберуги некадърни!

423

Анонимен

преди 3 години

До 453По конституция президента е безпартиен и служи на народа. Това, че е издигнат от социалистите на президентските избори не значи нищо. Ако е този за когото се представя и следва конституцията, негов дълг е да поеме юздите.Относно НАТО, това са си вътрешни въпроси, които не засягат общността. Не и влиза в правомощията да пазят Бойко. Викането не те прави по-умен, а агресията не носи блага.

422

Г.Л.У. пак

преди 3 години

Мойта къща не ми харесва и искам да я съборя, но не знам къде ще живея, докато някой се навие да ми построи нова ! Май на поляната - в палатков лагер.., а може и на жълтите павета !

421

fF

преди 3 години

Мръсната църква е много зле и проповядва някакъв ислям за всемогъщия бог. Снасят цялата истина пред силите на злото, че те много прости из-роди.

420

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

МОДЕЛА НЕ РАБОТИ!Т.Н. "ГЛАВНОКОМАНДВАЩ " Е ПЛЮНКОВЕЦ ОТ РЕДОВЕТЕ НА БКП , ДЕЛЕГАТ НА 14-КОНГРЕС НА БКП И УЧИЛ В СССР!МОЖЕ ДА КОМАНДВА САМО ЛЮБОВНИЦАТА СИ , КВИ *** ДА НОСИ...ЩОТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО , НИТО АРМИЯТА МУ Е ПРЯКО ПОДЧИНЕНА!ИЗКАРА ЛИ НЯКОЙ ТАНКОВЕТЕ ДА СВАЛЯ ПРАВИТЕСТВОТО ---СЛЕД 2-ЧАСА НАТО ЩЕ Е ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ!КОМУНИСТИТЕ СА МНОГО ЕРБАП---САМО , КОГАТО РУСКИТЕ ЩИКОВЕ СА ИМ ЗАД ***!/..иначе са меки китки---и се "пребоядисват" , като кадъни... още от 1989г.../

419

Анонимен

преди 3 години

Пишете си обичайните глупости за черепа, Радев, дрогаре, Копейкин, Корнела и т.н. Видяхме истинското лице на гербаджийските "симпатизанти" в един от първите дни - купени ромове, докарани от махалите с рейсове и няколко безкнижни калинки от администрацията, заплашени с уволнение.Деструктивна или не, идеята е в процес на реализация и безсилните ви тролски опити няма да променят това. Браузвайте джобса, че скоро гербогрошовете спират да текат.

418

Конструктивно

преди 3 години

от протестите - всички да станем хайдути и да хванем балкана. Романтика, чевермета, мандри...девойки не добарани.

417

Анонимен

преди 3 години

А народен съд ще има ли ? Щот ако няма пак ще стане същото. Няма нужда да чакаме до коледа за да заколим прасетата ;) Трябва да се носи отговорност. 10 години застой и назадък. Последни по всичко .

416

старите моцуни

преди 3 години

на бунище.то! ш всимки мервени издънки...............Ураааааааааааааааааааа

415

опълченци на Бузлужа

преди 3 години

До Венцеремуспобеда на ЕС!!!!!!!!!!!

414

минувач

преди 3 години

Въобще НЕ Е деструктивна идеята, напротив - конструктивна е!Никой от участвалите последните 30 год. , както техни роднини НЕ трябва да участва в управлението на държавата ни на НИКАКВО - нито местно, нито централно!

413

Анонимен

преди 3 години

После тва: Президента като главнокомандващ мобилизира армията, прави парламентарен преврат като задържа целия бивш парламентарен орган и назначава временно правителство. На другия ден с наредба-закон се създава трибунал който да съди виновните за състоянието на държавата в последните 30 години. Моделът работи, в Тайланд армията превзе властта след месеци демонстрации против тогавашното правителство. Тук идва момента в който ще си проличи дали Радев има топки.

412

Анонимен

преди 3 години

В интервю за Тагесцайтунг българският писател Захари Карабашлиев казва: Борисов е много специално животно в европейската политическа фауна. Той е чаровен, интуитивен и дори забавен по своему. Умее да манипулира човека насреща си. У него е концентрирано всичко онова, което липсва на повечето еврократи: политически инстинкт. Той и Ангела Меркел очевидно са родени и отраснали на различни планети, но сега живеят на един и същи континент. Борисов много добре знае къде, какво и на кого казва. В Европа говори едно, в САЩ друго, в България пък съвсем трето. Притежава огромна власт. Избуяващата кору

411

ВСИЧКО ВЪН-ВЪН-ВЪН..

преди 3 години

До ВЪН ВЪН ВЪНСТАРИТЕ МОЦУНИ НЕ НИ ТРЯБВАТ!!!!!!!!!!! ДА СИ ХОДЯТ В БКП-ДС.......................

410

Анонимен

преди 3 години

Не знам, защо изобщо се обръща толкова внимание на няколко хиляди бeздeлници,мутри и кифли по тези "протести"...Смешна работа. Да си викат там. И без това за друго едва ли стават...

409

Интересно

преди 3 години

Къде са Бонев и компанията му от движението за Спаси София. Според мен могат да се пробват за в следващия парламент. Ако не друго, то поне нямат общо със старите комунисти.

408

бобо

преди 3 години

Съд за кого? Много ви се иска да видите някой осъден, ей така за сеира.

407

ВЪН ВЪН ВЪН

преди 3 години

Професоро от Утре Носете Съответната Сума ако сака може и он да си оди...

406

после идва

преди 3 години

СЪД--и ви е от ясно по--ясно , чудя се нали вярвате в правосъдието , какво се притеснявате ?

405

Абе стига с

преди 3 години

тая "хунта" бе Череп. Фанахме те вече.