65

Пострадал от НАП

преди 3 години

"Средната страна е двойна на българската"WTF??Средната заплата?

64

Ъъъъъъ

преди 3 години

А Сърбия и Турция колко получиха от Евразийския съюз за коронавируса?

63

Анонимен

преди 3 години

С тия пачки от ЕС ..не очаквайте оставки,и Борисов да не е пример той пак ще ръководи )

62

Анонимен

преди 3 години

Абе Фигуранта казва, че България се топи, а Зайчарника му ще я искала 8 милиона в края на протестите !Лъжите на Фигуранта и Зайчарника му хвърчат из въздуха с по-голяма скорост от тази на светлината.

61

Анонимен

преди 3 години

И между другото Оставка Оставка,..това на дневен ред сега. След това промяна в конституцията, референдуми за всяко важно решение. Граждански контрол за всеки похарчени лев (евро)

60

Виждащ

преди 3 години

ВСИЧКИ ТЕ СА СТАРИТЕ И НОВИ ДРУГАРИ ОТ БСП И ДС, РАЗПРЪСНАТИ ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ. ТИЯ, ДЕТО ИСКАТ ОСТАВКА НА ББ АКТИВНО ЩЕ ДОПРИНЕСАТ ПРОСТО ЕДНА ГЛАВА ДА СЕ СМЕНИ С ДРУГА, ОЩЕ ПО- ПОДХОДЯЩА ЖЛАВА ОТ ХИЩНАТА СТОГОДИШНА ЛАМЯ БСП И ДС. НИКОЙ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ЧЕСТЕН И НЕЗАВИЗИМ ОТ ДС ЧОВЕК ВЪВ ВЛАСТТА. Н И К О Г А!!!!!!!!!!!! НАИВНИ СТЕ В СЛЕПОТАТА СИ.

59

Анонимен

преди 3 години

Четиристотин хиляди?!? Защо не милион и четиристотин?И хиляда няма да събереш на площада, що за глупости?

58

До 61

преди 3 години

Да не би Гешев да е виновен,че системата за избиране на главен прокурор е такава.Мен ме интересува да вкара големите риби в затвора ,а не ме интересува как се изказва.Хайде да не се правиме на интересни.

57

дрън-дрън

преди 3 години

400хил. са участвали друг път!Може би заедно с тези пред ТВ-та и по кръчмите...Най-големия протест беше с 4100 човека!!!А за този парламент са гласували 1 500 000!Мислете малко, не се хващайте на платени ***!

56

Припомням още,

преди 3 години

че проф. Емил Хорозов е не само нашенски "учЕн", а е бил и продължава да е канен като гост професор в престижни университети в САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия.Но написаната от него изобличителна книга за чудовищните злоупотреби с отпусканите за наука от бюджета НАШИ пари не успя да пребори нито Кънчо Стойчев и авера ме Райчев, нито онази провинциална деканКа (възпитаница на БАН, там са й подарили докторантура). Всички те и до днес вилнеят и папат парите ни. И не само те.

55

Продължението -

преди 3 години

Един от примерите, дадени от Хорозов:В Един от провинциалните университети има деканКа, която постоянно е член на комисия за одобряване на проекти, предложени за финансиране. Комисията решава въз основа на рецензиите, придружаващи всеки проект. Проблемът е там, че въпросната деканКа хем е включвана в колективите на К.Стойчев, които ще разработват определени проекти, хем самата тя пише рецензии за тези проекти, хем е член на комисията, която одобрява проектите.Направете си извода!

54

Анонимен

преди 3 години

Изказваниятана Иван Гешев са недопустими и политически - от първия ден той се изявява като изразител на народа и неговите желания, а на практика не е пряко избран с гласовете на народа каквито са президентът и премиерът например, а е назначен от кадрови орган.

53

Отново напомням

преди 3 години

за книгата на проф. Емил Хорозов "Проектният бизнес и ограбването на науката. Наръчник на управляващия мошеник", отпечатана през 2013 г., когато Хорозов в знак на възмущение даде оставката се от поста управител на фонд "Научни изследвания". Беше възмутен от това, че управляващите оставиха без внимание докладите му за чудовищните ежегодни злоупотреби с десетки милиони левове, отпускани от бюджета уж за наука.Хорозов дава много примери, името на Кънчо Стойчев скандално изпъква (продължавам)

52

Анонимен

преди 3 години

Другарю Кънчо Стойчев, ти просто надмина и Мая Манолова в лъжите! Дори един протестиращ да е излизал само веднъж за тези 13 дни, пак не можете да съберете 400 хиляди. Засрами се другарю, защото както вие старите червендели лъжете, така научихте и децата си, младите ви наследници да лъжат. Много ме е срам от вас!

51

Спомням си

преди 3 години

Кънчо, посмали *** !!!Къде ги видя тези 400 000 души.Едно е да ти се иска - съвсем друго е реалността.Вие комунистите сте царе на манипулациите.Спомням си 2013г.То бяха едни автобуси с двойни дъна, то бяха едни влакови композиции с фалшиви бюлетини и други такива лъжи.Мая Манолова (тогава обслужнаща интересите на един друг престъпник избягал от правосъдието в съседна нам държава) заедно с Бареков манипулираха грубо общественото мнение.Чудя се как някой все още и се лови на въдицата ?

50

Анонимен

преди 3 години

Такаааа тази тема я изчерпахме колеги.Давайте да преминем към друга. Някой да има свежи предложения?

49

Анонимен

преди 3 години

Кви 400 000?Нещо попресилват.

48

Кънчо Стойчев ЛЪЖЕ

преди 3 години

В София, дори в най-нервните моменти, когато организатори докарваха хора по техни си списъци /за заплащането не знам/, се събираха не повече от 1 000 или малконад 1 000 човека, включително и случайно разхождащите се, спрели за да погледат циркове.В провинцията на повечето места я се съберат 20-50 човека, я не. Само тук там и то в 1 или 2 дена имаше рехави шествия по 100-150 човека, без да броим смеещите се сеирджии около тях.К. Стойчев е факирът на поръчковите "изследвания" с поръчан резултат

47

Анонимен

преди 3 години

"вместо да приказвате отиваите на митингите само с празни приказки не става"Еми прави си изводите....щом само преказват, начи всичко е 6...

46

Чичо

преди 3 години

Да излязат танковете (тамън са ги ремонтирали) бих казал и шепата безделници да спрат най-накрая да тероризират Столицата и нормалните, работещи хора!