241

Анонимен

преди 3 години

Стига сте спорили,когато свърши мандата на правителството и има избори,нека се реши тогава кой да управлява!Не е сложно!

240

До 275

преди 3 години

И КОЕ ТОЧНО Е ЛЪЖА, КАЖИ!!!!!!

239

Анонимен

преди 3 години

Машинното гласуване ще съкрати до минимум разходите на изборните фалшификатори !С част икономиите, просто ще платят хонорара на руския хакер.....

238

Националист

преди 3 години

Хайде стига с тези протести ! Ако 2-3000 човека могат да обърнат държавата в цирк или бардак, то по-добре да признаем , че нямаме държава. Полицията защо не задържа протестиращи без маски, струпали се повече от 100 души, крещящи истерично и вдигащи шум , за което се полагат глоби, някакво ***, зовящи за смърт,бесилки,измитане......? Защо никой не иска да въведе ред , за да могат нормалните останали 6 милиона българи да живеят живота си ? Защо,бе ?

237

Виждащ

преди 3 години

АКО НЯКОЙ ОТ ВАС ПРЕДЛОЖИ ПОДХОДЯЩ НАЧИН ЗА ИЗМИТАНЕ НА ДС ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ИМ ВЛАСТ ПОНЕ - ЩЕ ВИ ПРИЗНАЯ ЗА УМНИ. И ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НАС.

236

Анонимен

преди 3 години

До Независим анализАре стига лъга!И да си повториш хиляди пъти лъжата,пак няма да ти мине номера на нацистите - "Една лъжа,повтаряна много пъти,се превръща в истина" !

235

Анонимен

преди 3 години

Машинното гласуване е една пълна глупост. Няма европейска страна с такова гласуване.

234

изнервен

преди 3 години

До 285. И колко често да правим избори? Всеки месец ли? Защото 50 000 души не харесват правителството. Нали се сещаш. че винаги ще се намерят толкова при всяко правителство?

233

Анонимен

преди 3 години

До Независим анализКакво ДС те гони,стига си лъгал,на вас все ДС или БКП ви е виновно,които ги няма вече над 30 години,щото трябва да се оправдаете с нещо за престъленията и лошото положение на България и си избърсвате ръцете с миналото,БКП,ДС и тем подобни несъществуващи отдавна неща,за да заблудите овцете и ви се хванат на въдицата и ги заблудите кой ограбва България!А простеста е на олигарси,служещи на чужди интереси,които сега не са във властта и искат властта,за да крадат отново!

232

Анонимен

преди 3 години

"Машинното гласуване се иска заради съмнения за манипулации"А тогава пък с машинното гласуване какви измами ще има, не е истина направо! Вие вижте какво прави Държавна агенция "Електронно управление". Бас държа, че повечето от вас даже не знаят, че съществува такава агенция! А в тая агенция взимат заплати платени от вашите данъци и това което правят не върши полезна работа на никого!

231

Независим анализ

преди 3 години

АКО ВИДИТЕ КОЙ ГЛАСУВА ЗА ББ, ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ - ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ ТОВА СЕ ДЪЛЖИ ОСНОВНО НА " НЕЗАВИСИМИТЕ" ДЕПУТАТИ ОТ АТАКА. АТАКА НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГОТО ДпС - и ДВАМАТА ЛИДЕРИ СА ДРУГАРИ ОЩЕ ОТ ДС. ПРОСТО ВЛАДЕЯТ РАЗЛИЧНА ГРУПА ХОРА. И ТАКА, ДА ОБОБЩИМ - БГ СЕ ВЛАДЕЕ ОТ БИВШИТЕ И НОВИ ОТРОЧЕТА НА ДС, А ТЯХ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗКОРЕНИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА. ЗА ГОЛЯМО МОЕ ЛИЧНО СЪЖАЛЕНИЕ БГ Е ОБРЕЧЕНА НА ДС. ТОВА НЕ СА МУТРИ, КОИТО НЯКАК СИ МОГАТ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ, А ОБРАЗОВАНИ,

230

Байфидан

преди 3 години

До 295. Ти кой набор си? Ние този филм сме го гледали през 2001, когато царят доведе млади и образовани хора, владеещи чужди езици, нечленували в партии. Ако не знаеш какво се случи после, поинтересувай се.

229

Реалист

преди 3 години

Машинното гласуване няма да реши проблема с купените гласове. Дали гласуваш с хартийка или с бутона на машина, като си купен какво значение има.

228

Анонимен

преди 3 години

Не искаме промени, искаме всички вие да си тръгнете, защото сте доказани крадци и лъжци. Искаме нови млади лица. Хора, които са чели повече от една книга, образовани, владеещи чужди езици и развиващи се успешно в БГ. Стига вече с тази окупация на властта. Искам да няма партиен парламент, а да се гласува за личности. Махнете се мутри такива! От Вас никой, кадърен не може да се докопа до управлението, изгонихте хората от собствената им държава!

227

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ да си изкарат мандата докрай и на изборите да се реши кой да управлява в България,а не със стачки,подкрепящи де факто крадливи олигарси!

226

Гледна точка

преди 3 години

И пак да питам. Колко са протестиращите - 10 000, 20 000, 50 000? Кой им дава право да налагат силово исканията си на останалите 6 950 000 българи, за които никой не знае какво мислят и какво искат? Във всеки случай май не е точно това, което искат протестиращите, защото иначе и те щяха да са на площада, нали?Ама не са.

225

Анонимен

преди 3 години

"ПРЕДЛАГАМ закони!"Ама то закони имаме бе, приятел! :)Ако искаш други закони, по-добри, напиши ги, публикувай ги някъде да ги видим всички, да кажем "брей, какъв умен човек!", след което да се съгласим с теб и да притиснем депутатите да ти гласуват и приемат законите написани от теб.Викаш "предлагам", пък налице нищо нямаш! На празна сергия предлагаш...

224

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Не бре, Челентано не е от Шумен.

223

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Абе гледай си работата,нашите сегашни депутати в парламента нямат никаква вина,защото са командвани от чужбина!Затова и се ослушват и не ги осъждат,защото тези,които са вътре в кухнята,знаят,че тези хора нямат основна вина за това,което се случва в България!

222

Анонимен

преди 3 години

"Борисов подава оставка, насрочват се нови избори и ако Борисов спечели изборите да прави правителство. Просто е, какво има да се чудите, кой щял да дойде след Борисов."Ти май не можеш на 2 магарета слама да разделиш. Пак ще дойде ГЕРБ. Даже най-вероятно да си направят коалицийка с новата партия на Цветанов. Уж се скарали, ама уж само. За пред нас. Иначе им е важно какво слагат на масата за банкетите.