402

Протестиращ

преди 3 години

Тия младите с бело и жълто около устата от Орлов мост ли ще определят бъдещето на България ? Ми тогава отменете изборите няма да се харчат пари за тях !

401

Анонимен

преди 3 години

ББ сега ще стъпва още по-тежко,и ще се бъзика с циркаджиите до откат.Но те си го знаеха предварително че ще изядът дървото.Жалко за барутът.

400

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре в нелегалност ли излизате?

399

Тонката

преди 3 години

"Съдът намали гаранцията на Бобоков 100 пъти":) :) :) Мачкай, Гешев, тикво безподобна :) :) :) в герб да не са обявили олимпиада по некадърност :) :) :)

398

Готиното

преди 3 години

Много глупав народ живее на тая красива територия наречена България! Глупав и наивен! Как да стане хубаво, как?

397

Тео

преди 3 години

Едно е ясно - ще се чака до избори. Ако пак отидете за гъби, сами сте си виновни, и следващите четири години да няма нито гък! Ако не сте разбрали, че ни управлява нещо, което работи против интересите на държавата България, значи е хубаво да си сложите розовите очила и да погледнете евростат. Но не по прираст на БВП ами по стандарт на живот. И световната класация за прираст на населението! Нищо ... магистрали да има! Защо са ни хора?!?

396

Тонката

преди 3 години

управлението е стабилно, но ще махнем основните министри ):):) това само цар тиква може да го измисли:):):)

395

Скоти Пипан

преди 3 години

и аз отказвам да приема гербавите инсинуации, че нямаме нищо по-добро от толумба със забавено развитие. При толкова професори и способни млади хора такова твърдение е абсурдно

394

Тонката

преди 3 години

"Но кажете ми - коя е АЛТЕРНАТИВАТА? Чакам Разумен"когато ти се забил кърлеж, така ли разсъждаваш - хубаво ще го махна, но какво ще сложа на негово място? На кметските избори нямаше ли достатъчно млади и некомпрометирани кандидати? Защо избрахте пак доказаната некадърница? Сериозно ли твърдиш, че онова посмешище дето ни излага по света е най-доброто, което можем?

393

Наско

преди 3 години

Не става разваленото да го оправиш по същият начин както ТО се е развалило . Система работи за тези които са се докопали до властта и влиянието ,които управляват робския стяг на народода . Изборите ,ако има пак ще се манипулират .Те имат пари .А продажниците са между нас .Оставете всичко това. Просто подобрете си всички реални активни отношения около вас ,следете мислите и не се подавайте на настроенията на тълпата. На саме се запитайте за това! Как мисля И всичко ще се промени .На 21.12.2020

392

Зозо

преди 3 години

Другари, оставете ни поне един мандат да изкараме докрай. Това ни е последният, паднем ли - отиваме в историята като единствените некадърници, три пъти сваляни от власт. Моля ви, другари, влезте ни в положението, за пред Европа поне да си траем, а

391

Анонимен

преди 3 години

ЕЙййй много ту.упчета много нещо бе.Цял ден спат и вечерта хайде на протест.Като ги питаш какво учат в чужбина почти всеки казва-икономика.Няма кой да учи от тях за инженери.Значи -предлагам на Бойко да им даде по една лопата и с товарни влакове да ги карат да прекарват нови водопроводи, особено по планински терени.Мамини синчета-какво сте видели бе-ту.упчета.

390

Лесно е

преди 3 години

Решението с ДПС е едно, но защо ли никой не го предлага. Премахва се двойното гражданство, всеки си избира какъв иска да е и никога вече ДПС няма да влезе в Парламента. Вярно, ще отпаднат и други, присламчили се към нас само заради европейското ни членство, но ще си подредим къщичката по-добре без тях.

389

Смешко

преди 3 години

Вотът беше ясен предварително. И Марешки и Каракачанов и Симеонов знаят, че това е последното им участие във властта. Затова докато могат, ще се умилкват на Борисов.

388

Един ПроЗ

преди 3 години

Въобще не съм привърженик нито на ГЕРБ, нито на Тиквата!Но кажете ми - коя е АЛТЕРНАТИВАТА? Чакам Разумен, а не Емоционален или Партиен отговор... И не от ***, а от Разумни и Мислещи хора!

387

Зозо

преди 3 години

Радев:Корни сбогом,няма вече грипени, джетове,няма НСО, рубли, дронове,няма да ги има...Кой ще ме приспива в родния затвор?.....

386

Анонимен

преди 3 години

Магарешки от опозиция решил да става част от държавната мафия. Бензинче? По левче? Балъчета, нещо, туй, онуй

385

Анонимен

преди 3 години

Ами за тия сте гласували. Яжте си попарата. Какъвто народа - такива управляващите.

384

ЕК и ЕП

преди 3 години

Българският народ брагодари само не отпускайте парите преди да изтече мандата на Властелинът на ЧЕКМЕДЖЕТАТА, че нищо пак няма да разбереме от помощта Ви

383

Жоро

преди 3 години

До haha Не ви е виновен Борисов.Българщината ви е виновна.Нецивилизована нация в Европа в 2020г.-що е то-отговор БГ.30г. не ви стигат да разберете,че социализма свърши.Разкрачили като *** с един крак в социализма и половин в капитализма.30 пропилени години-половин БГ изчезна.Никой не иска двуличници като вас.Нощо добро не ви очаква. С много желание за успех:Жоро