55

млък бе хейтаци

преди 3 години

Пак рев на неблагодарници, как тъй никой не се сети да спомене , че аутобаните на Хитлер още продължават да ги ползват без ремонт.

54

Благодарим ти ББ

преди 3 години

браво, туй да се чува,

53

Анонимен

преди 3 години

Само 89 милиона?Аз направо съм потресен, очаквах нещо около милиард.Интересно ми е какво биха направили германците за 89 милиона, ама кой ли ме пита....

52

Анонимен

преди 3 години

Не се спряха, баси крадците!

51

Анонимен

преди 3 години

Trolcheta gerberski malko da se obrazovete ne obvinqvaite BSP za tazi magistrala nali va6ia vojd se boe6e v gardite 4e toi q bil postroil aide sega da obqsni kak taka ve4e za ni6to ne stava. To ne stava vse samo blaginkite da sabirame, ve4e treti mandat mu slu6am glupostite 4e vse zaradi trinata koalicia sme nazad

50

x

преди 3 години

Нарочно строят некачествено за да може след няколко години като се възложи ремонта на "наште хора" да могат отново да папкат и лапкат.

49

Анонимен

преди 3 години

Викайте германци или китайци да строят стига с нашите търгаши. За тези пари трябва да я направят до Бургас.

48

Анонимен

преди 3 години

И много милиони!!!така се крадят пачките,ако знаете къв ремонт направиха в сл.бряг преди седмица )не съм виждал до сега как се попълват дупки и то ,юли месец,в дупката нова дупка)

47

опетков

преди 3 години

До Край Сигурно си от сегашните протестъри и показваш пълна политическа неграмотност. При мажоритарно гласуване в парламента ще влязат депутати само от 3 партии. Познай кои ще бъдат. И колко ще бъдат "независими" и контролируеми от т.н. народ. А бе хора, почетете малко повече, образовайте се, научете малко за разделението на властите, за това що е то конституция, парламентарна република, избистрете си политическите наклонности. Не се излагайте като ви питат по улиците и във форумите.

46

опетков

преди 3 години

До Fil Имаш много здраве Румен Йовчев: Мога да ви дам пример да кажем с Лот 1 на автомагистрала Тракия. Лот 1 на магистрала Тракия е участъкът от Плодовитово Чирпан - Стара Загора. Първата половина до Чирпан беше въведена в експлоатация през юли 2006 г., а втората половина през октомври 2007 г. Независимо Кой управлява България. строителите на магистрали ще бъдат едни и същи. Просто други няма: Главболгарстрой, Пътстрой, Хидрострой и още няколко пътя и строя.

45

Помни Като Слон

преди 3 години

На този участък месец-два след откриването вече имаше коловози от преминалите тежки камиони. Хванаха ги, че използват евтина подложка от пепел и сгурия. Вероятно бяха спестили и от асфалтова смес. По-стари отсечки са в далеч по-добро състояние.

44

Край

преди 3 години

Тези пари са на сметката на тройната коалиция щото и те не са стокаСтанишев да ги извадиМажоритарни избори в два тура и в парламента ще ома реален контрол

43

Ха-ха-ха...

преди 3 години

От 89 милиона 70 милиона ще се върнат по форма на рушвети комисионни, подаръци...

42

Няма проблем

преди 3 години

Бойче ще бръкне в чекмеджето и ще плати малко евраци малко злато и готово.

41

Гербер Айдук

преди 3 години

За ремонт на магистрала пусната преди 10 години близо 100 млн ....Охххх, колко избори може да се купят с тези пари, колко иковци и Харизановци ще възхваляват калинките и най вече Пашата от Банкя. За образование, медицина, за майките пари няма, но за обществени поръчки не се скъпим - летят едни милиони, милиарди. Богата България!!!

40

НИК

преди 3 години

Искам да знам от къде са осигурени парите за ремонта!Крадени, от данъци, от такси. Аможе би са пЕстили от закуски. Лека вечер!

39

Анонимен

преди 3 години

На времето, когато се строеше, експертите предупреждаваха, че ще стане така. Крадливите комунисти не им пукаше. Напишете в гугъл "Румен Йовчев фокус тракия", има много статии.

38

Анонимен

преди 3 години

Гадните комунисти са виновни. Само 15 години и ето че трябва да се дадат едни пари за ремонт. Не е като входа на София открит от разБойко....... там асфалта се нагърчи само за един месец

37

Ф.С.В.

преди 3 години

Ми ТО направо БЕЗ ПАРИ!-----Ко му плащаш -?? старите мантинели ще си останат -и старият асфалт-само неколко кръпки и ГОТОВО!_ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА КАРАТЕ С 90КМ/Ч--АЙ ЧИСТИТУ! Магистрала" БангладеШ" може и някой кон или крава да ви "цунка" колата отпред!!- и ако оживеете може да пуснете ЖАЛБА -НЯКЪДЕ СИ !!

36

смях

преди 3 години

До Корумпиран тъпакИ как го прави ГЕРБ , като този участък е открит от другаря станишев през 2007 година.Тогава ГЕРБ не са съществували като партия