169

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера защо бойко се занимава да обяснява очевидното, вместо да се занимава с сериозните проблеми.Затова ли получава заплата.Иначе има проблем НСО , аранжирането ок, ако бяха оставили съдържанието или нещо избухливо вместо него ,при проверка НСО е щял да намери съдържанието и няма да имаме взривен премиер, но снимката с гол премиер, може да не се направи с фотоапарат а с нещо друго , а това си е пробив в сигурността.

168

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът Мунчов не може да му стъпи на малкия пръст

167

Анонимен

преди 3 години

Велик е

166

Ха-ха

преди 3 години

Баце,който те инсталира във властта-той те маха сега.Той има достъп до всичко и е господар на живота ти.КОЙ е той!

165

Тея чекмеджета

преди 3 години

Да му ги сложат на ковчега ,че да си ги носи, щото оттатък няма аранжиране. Само смрадтта на свинска *** ще е натурална.

164

Пепи

преди 3 години

С това клипче предобрихте манджата хаххахаха

163

Анонимен

преди 3 години

Това е стилът на Цецерон Цецон! Не го подценявайте! Радев е просто фигурант и не е способен на никакви действия, камо ли подобни! Нали, така бе, герберушки! Може ли фигурант да друса Баци *** толкова изкусно? Не може! Цецерон може е още как!

162

Сат Н

преди 3 години

Как пък знае тоя човек къде да снима. Защо не снима друго чекмедже--------Про стакът-комсомолец откровено с нас :)))Този човек е в нелечим стадий на наглост...Да, и аз питам, защо са снимали точно лявото чекмедже, като и в дясното е същото!

161

Анонимен

преди 3 години

Бойко ми е ясен. Един обикновен престъпник с отклонения на психиката. След един месец няма да е в България, може и да се е самоубил,това е животът на тези, те живеят за да страдат други и сами са си го избрали. Не ги разбирам неговите калинки какво ще правят и как го мислят. За децата им пък съвсем. Идва нова България, в която първо някои, които не са работили ще страдат

160

Анонимен

преди 3 години

Нагъл е до безобразие от НАСА трябва да звъннат на Радев за супермодерния дрон,могат да го използват на бъдещите мисии до Марс.

159

Анонимен

преди 3 години

На запад при всяко споменаване на България се допълва- най бедната и корумпирана държава в Европа. А нашия не спира да повтаря- стабилни сме, нисък дефицит, чакалнята...

158

анонимен

преди 3 години

Нещо много започнаха да му обикалят спалнята, направо магистрала стана!

157

Оставка!

преди 3 години

В центъра на София има около 100 хиляди човека. Уникално! Оставка Мутро!

156

Койчо

преди 3 години

Да аранжирал ги е Стати Статев ректора на УНСС

155

Анонимен

преди 3 години

"Къщата празна, Борисов го няма и вътре влиза шпионин... крие се... снима... отквосекриеш бе!""И кво се вижда, че Аз живея като аскет..." с казармено аранжирани Арманита!*** те у артиста Банкянски!

154

Анонимен

преди 3 години

Този човек е за психиатър.Има сериозни ментални увреждания.

153

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак яхна джипа и отиде да гони Радев в Пловдив.А около него само *** и калинки,които ръкопляскат на обичайните му бисери.А пък тоя Нанков зад него само правеше някакви физиономии и се подхилкваше.Големи карикатури са тия.Смех,смех.

152

Невъзпитан

преди 3 години

Тома е човек без възпитание и е жалко ако майка му го е учила на нещо, но явно е тежък случай, защото той няма елементарно възпитания. Следкато наричачаст от народа на България толупи, а журналистите ***. България не е имала ттакъм невъзпитан ръковдител. Хората на запад са чудят как може да го търпим този човек. Нета е пълнен с негови изчепки. С тях може да се направи пълнометражен филм

151

Анонимен

преди 3 години

След няколко месечно протестиране най издържлив се оказа Йоло Денев!!!Президента го награди с орден Стара планина

150

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта фантом май беше оператора!Защото имаше рубли в чекмеджето!Смешни сте!