62

До 69

преди 3 години

Хайде няма нужда от реклама. Аз пък веднъж прекарах 4 месеца на Гърция за 2000 евро (по 500 е/м). Обиколих цяло Халкидики - всеки ден на различен плаж в това число син флаг и 5* курорти. Писна ми от селяния, мръсотия и простотия по нашето черноморие.

61

История от Созопол

преди 3 години

Преди години решихме, че ни писна да се занимаваме с разни баби в Созопол и си наехме хотел 4 звезди. Първо ни дадоха по-малка стая защото сме българи.. С ужас установихме, че закуската е отврат и няма какво да си сипеш в чинията, защото не зареждат. Стаите бяха мизерни, пълно с мухи и т.н. А цените не бяха никак ниски. Качеството на плажа и чистотата на водата няма да ги коментирам. Но след тази случка не сме стъпвали на БГ черноморието. Мутрите да вървят по дяволите, оставихме отзив в букинг!

60

Да

преди 3 години

Бях в хотел Посейдон- Несебър 2600 лева 9 дни! За 2 ра год. Перфектен! И морето е ок !

59

Анонимен

преди 3 години

Нашето море става за почивка само на север в момента. Имам къща там в Езерец. Спокойно, тихо и приятно. Минават рибари с една баничарка с каси след със сутрешния улов. Зема си сафридче или каквото има, хоп в тигана или на скарата и студеното вино се тооочи. А за ресторантите с "прясната" риба за които спорите, изобщо не ми говорете. Всичко е пълен *** и риск за здравето. Който е любител на морска кухня, знае къде да ходи. И не е в Гърция..

58

Един

преди 3 години

До Анонимен 62Никой не те кара да идваш, но е грозно да си антибългарин. Жалко е, че чужденците оценяват българското повече от теб. До Анонимен 63Аз съм бил свидетел на друго. Не си го измислям и не, хотелите не бяха собственост на Българи. В крайна сметка всеки решава сам за себе си, но да зачеркнеш цялото черноморие заради идеоти като Кирил Анзов е грешка.

57

Яшар

преди 3 години

Ами селска работа, кой нормален ще се забие в някакво забутано село, и да чака отношение... Обзор, даже не го знам къде е.

56

Ахахах

преди 3 години

Моля само Адекватни туристи дс посещават говноморските хотели, за да не избухва обеднелия до крайност персонал!

55

Анонимен

преди 3 години

до 60 ЕдинЗабравих да добавя,че има много български яхти,които не си плащат на пристана за яхти и някои си позволяват да си изпускат фекалните води от яхтите,както и кемпери диво къмпиращи,макар да е забранено правят същото.Но видят ли ги глобите са жестоки и затвор има за замърсяване.А там закона се спазва не е като тук!!!Та затова си видял пяна.

54

Анонимен

преди 3 години

до 60 ЕдинПак грешиш приятелю.Жестоки глоби и затваряне завинаги имат за такива,но предимно българи купили хотели там го правят и заради тях е предвидено в закона.Това грък да си изпуска в морето фекалиите е ужасен срам за реномето и колегите му и не го правят.Едно идване на златарка е 60 евро,при пълен хотел веднъж седмично.За частните вили безплатно ако не ги отдаваш на туристи,защото общината не ти е направила канализация.Никой грък не си позволява да замърси морето,никой!Ужасен срам е!!!!

53

Анонимен

преди 3 години

До ЕдинМожеш да лъжеш, колкото си искаш. Няма да стъпя, така че тия ходи ги разправяй на бетона си, селски тарикат.

52

Анонимен

преди 3 години

Преди да тръгнете за кафявоморието,купете си ''Глупедиум'' от аптеката,за да не седите цяла ваканция във WC-то.А може и някое биково хапче за успокояване на нервите!

51

Един

преди 3 години

До АнонименПриятелю, това, за което пишеш вероятно е стандарт за нашето черноморие, но пак казвам не е навсякъде. Относно морето, нашето е по-малко солено затова не се избистря като средиземно и е по-мътно, но това не значи по-мръсно. Къде мислиш, че се излива канализацията на почти всяко едно хотелче на Тасос? Директно в морето. Без пречиствателни и без тръби за дългокото. Ако погледнеш, под всеки техен хотел откъм морето водата е *** и с пяна.

50

Анонимен

преди 3 години

до 56 Един''Все пак ако успеете да ги откриете, няма да ви се ходи в Гръцко.''Ето тук грешиш приятелю.То не е само храната,морето е мръсно,няма къде да паркираш и да намериш не се знае кой ще ти спука гумите защото решил,че това е неговото място.Силната музика,особено чалгата,надути батки все едно цялото крайбрежие е тяхно,дивите мйекащи и кокащи ***.Такива в Гърция няма.Там хората се уважават,усмихват ти се,радват се,че си отишъл да им оставиш някое евро.Не ми се връща в БГ от Гръцко!!

49

Социалните мрежи

преди 3 години

Най голямото и силно оръжие което имаме клиентите е социалната мрежа. Правете снимки видео записи пускайте в социалните мрежи това е единственото спасение. Ще видите след време леко по леко че бандити като този управител ще започват да изчезват. Обслужването ще се подобрява ако знаят че са под непрекъснато наблюдение. Нужно е гражданска активност. Няма да мaлтpeтиpaт клиентите си Защото клиентите никога вече няма да са сами и незащитени. Бъдете активни в социалните мрежи

48

Един

преди 3 години

Като гледам отзивите на Хотел Аквамарин в Букинг, има такъв от Ирена, която е дала оценка 1 от 13. юли... Значи става въпрос за Аквамарин в Обзор... Имената на глупците трябва да висят по стените. Иначе няма да се оправим! Ако погледнете, ще забележите, че рейтингът на хотела в Букинг е 6.7, при все, че очевидно има и фалшиви максимални отзиви. Явно Кирил Анзов е срам са туристическия бизнес в България. Задади такива като него, коментарите са напълно обосновани.

47

Един

преди 3 години

Кирил Анзов е баща на проруския и антибългарски Борис Анзов. Хотел Аквамарин в Обзор е негова собственост. Не всички хотели по нашето черноморие са зле, но добрите са една много малка част и трябва с лупа да ги търсиш. А такива, които са добри и евтини се броят на пръсти. Все пак ако успеете да ги откриете, няма да ви се ходи в Гръцко.

46

Анонимен

преди 3 години

Абе то и аз почивам само в чужбина, но в случая мисля, *** този "тестен продукт с пълнеж от мармалад" е прекалил с претенциите си

45

Анонимен

преди 3 години

Тоя субект Велмазов е всеки ден тук, дебне да коментира под всички новини, свързани с туризма. Същия държи някакво треторазрядно капанче в черноморския бетонен конгломерат и се изживява като върха на елита. Не му обръщайте внимание, не заслужава.

44

!!!

преди 3 години

Защо почивам извън страната си? Затова защото, не искам чалга от всяка кръчма и сергия да ме залива, не искам да ми се правят на велики хора, които говорят на неразбираеми диалекти и не искам да се редя в аптека за вит.С, активен въглен и течен аналгин, а и не искам за това да ме обиждат някакви хорица продали ливади и камънаци и застроили с бетон де що може. Затова не ми гледайте в кесията и къде я развързвам! Каквото си посяхте, това жънете!

43

Анонимен

преди 3 години

И кво станало?