89

Анонимен

преди 3 години

До анонимнаВпечатлен съм!

88

До 88

преди 3 години

Какви 10 милиона? Ние се топим като пролетен сняг! Този коментар направо ме изумява. Един вид за какво да сме живи, като можем да умрем. И не няма да е зле за държавата ако сме 10 милиона, напротив ще е в много пъти по-добре.

87

Анонимен

преди 3 години

Вижте ги в Хонг Конг как живеят.В някакви малки помещения които даже не могат да се нарекат апартаменти.Ние българите живеем просторно.

86

Анонимен

преди 3 години

До анонимнаБъдещето принадлежи на онези които съществуват, а благодарение на хора като теб, бъдещо поколение няма да има - така че да от сега можем да твърдим обосновано, че бъдещето не е наше, а не едни други хора, с други ценности и култура.

85

До анонимна

преди 3 години

Проблемът кросдресърке е, че ти си пропагандираш дегенеративния начин на останалите.

84

Анонимен

преди 3 години

И за какво е да сме гъсто населени.Не виждам смисъл в това.Ще е зле за държавата ако се увеличи бг населението до 10 милиона

83

До 84

преди 3 години

Ще ти бъде ужасно благодарен, ако ми изброиш поне част от многото причини да няма деца, извън феминизма. Но пък и това, че признаваш че е отговорен за демографската катастрофа си е някаква форма на непредък и стъпка към решаване на проблема.

82

анонимна

преди 3 години

Никой не знае на кого принадлежи бъдещето! И какъв си ти, че ще плашиш с шериат? Помисли първо при шериата как ще ти се спука гьонът от работа да издържаш няколко жени и деца, а? Не мисли за мен, нали ме мразиш, какво те интересува аз какво ще правя? РАДВАЙ СЕ, ЩОМ ТИ Е ТАКЪВ МАНДАЛИТЕТЪТ И СЕ НАУЧИ КАК СЕ ПИШЕ ЛЕВКЕМИЯ!

81

До 81

преди 3 години

"Лошия" патриархат, е доказал ефективноста си с хилядолетия, благодарение на него ни има, благодарение на него е оцелял и благоденства човешкия род днес. Естествено нищо не е идеално, но когато нещо е в интерес на огромната част на общество, ние трябва да се придържаме към него, а не да си измисляме розова паралелна реалност. Патриархата е гаранция за едно здраво и развиващо се общество, но това ще стане ясно на едни розови овце след като катастрофираме фатално след 20-30 години.

80

анонимен

преди 3 години

Причините за липса на деца са много, не само във феминизма! На вас не ви прави чест да обиждате така жената, тя не ви е обиждала с нищо, казва си мнението. Не прочетох една обидна дума към вас в коментарите и. И не сте съвсем сигурен кой точно ги е написал, нали? Можете да се изразявате по-културно, а не да си просите минуси!

79

До 77

преди 3 години

Мъжа ти, баща ти, дядо ти, изоставиха ли теб, ***, баба ти, като след като им е преминал ceкcyaлен интерес? Биха ли ти шута? Кои са тези психолози?

78

До анонимна

преди 3 години

Анинимна, Лили, една дама са едно и също лице. Мило мое джендърфлуидно същество, като не искаш патриархат, ще има шериат и халифат. Тогава никой няма да те пита какво искаш и какво - не. Бъдещето принадлежи на плодовитите араби и африканци, а не на бездетните ЛГБТИ-та и лесбийките феминистки.

77

анонимен

преди 3 години

А бе защо спорите? При патриархат никой не е почитан, нито мъжете, нито жените! Каквото каже старият, това е! Иначе няма да е патриархат! Ще е лишен и от наследство, и от уважение на рода, ако не стои мирно?! Няма там права на човека, има само тежката дума на стария!

76

Анонимен

преди 3 години

До анонимнаЕх тези лоши мъже и те ли трябва да умират от злоба /левкимия/? Пътя към ада е покрит с добри намерения - това е случая с феминизма и въобще заливаща ни либерастия днес. Взимаш един проблем и го решаваш, но не можеш да спреш, вече си много велик, обезумяваш и започваш да дълбаеш, измисляш си проблеми които да решаваш, измисляш си врагове които да наказваш и всичко приключва много зле, катастрофално - това е нашия случай. И да много добре съм запознат защо няма деца - феминизъм.

75

анонимна

преди 3 години

Никъде не съм казала, че аз живея с 1000 лв, а че са малко за две и повече деца. Така че, не си измисляйте. Освен това нито вие знаете какво съм чела, така, като и аз не знам за вас. Нищо не гарантира, че казвате истината. Същото се отнася и за мен. Така, че живейте си в измисления свят, където при патриархата жените са били почитани!? и точка.

74

Анонимен

преди 3 години

До анонимнаКато гледам, доста си радостна от това, че човека е тежко болен, което говори за сериозна социопатия, но ти си знаеш. Щом не мисли като мен, щом не е от моята секта, трябва да мре - типично мислене на един болен мозък, неприещ нищо извън коловоза на насадъната в него лудост, фанатик.

73

Анонимен

преди 3 години

До една женаНе съм бил миналото, но съм общувал със жени живели в патриархално общество и те говореха с умиление за онези дни, те са се чувствали наистина щасливи, въпреки трудностите и липсата на удобства, които днес принцеси като теб смятат за даденост. А литература съм чел повече от теб, сигурен съм в това, силно ме съмнява дори да знаеш елементарни факти, като това кога е избухнала ВСВ вапример.

72

анонимна

преди 3 години

Аз, набедената феминистка, не съм писала за болен от левкемия. В същото време вярвям, че се разболял точно от злоба. Внимавайте......Осведомете се защо няма деца и после обвинявайте феминизма. Той е възникнал за елементарни права, от които жените са били отрязани хиляди години. Няма да върнете времето, колкото и да искате, освен ако не се върнем в пещерите след ядрена война, която МЪЖЕТЕ ще я предизвикат, не ние.....

71

Кръстьо Костов

преди 3 години

Напълно обратима ! Давайте по 1000 лева / месец / дете и ще видите как ще се напълни България. Е, поради спецификите на материала няма да има производителност ...

70

демограф

преди 3 години

Качеството на хората е важно, а не количеството. Българите се озлобиха, падна им качеството. А за територията на България като релеф са достатъчни 3-4 милиона , но качествени хора. Между 1910-1920 година България е около 4 мил. човека но левът има златно покритие и хората не са мрънкалници като сегашните , а гурбетчиите са ходели по целия свят, но са се връщали на родна земя.