215

Анонимен

преди 3 години

Сега всички чиновници гербери "правят услуги" на -50% промоция. То не остана служба

214

Българин

преди 3 години

Да България е спасението на държавата.Само те са достойни политици,Христо Иванов и Атанас Атанасов.Само на Христо Иванов неможаха да му открият нищо,каскета Гешев.На никои други политици,грам не вярваме.Само ДА БЪЛГАРИЯ.Достоен българин.

213

Анонимен

преди 3 години

Баце ще хвърли оставката и ще каже "Негодници такива!"

212

Кой е за ?

преди 3 години

Да освободим тези 240 икономисти от парламента.На България не са и нужни партии за 30 години се говори само за бизнеса им. Не се говори за работещия човек този който издържа пенсионери полицаи учители лекари администрация та с общи военни *** и така нататък. За 30 години тези партии успяха да изгонят 3 милиона българи. Президентска република и с мандат махимум 2 години като не ни харесва да може да го сменим. На нас ни трябват ясни политики не милионери с по 50 хотела и. 100 000 декара земя

211

Ани

преди 3 години

Според мен трябва да има президетски избори.Аз съм омърсена от изразните средства на този недостоен президент.

210

Елхан

преди 3 години

Герб и дпс за винаги вън от власта.Доган мъти водата на българина от 100 г.Оставка и вън завинаги от политиката.Най мръсната зган кървава сте вие.

209

Анонимен

преди 3 години

Гешев добре направи, че взе от Ваклин апартамент срещу затвора. От прозорчето на килията ще наглежда какво става вкъщи.

208

ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

преди 3 години

Вече се уверих че Борисов смята българският народ за *** .Цялият му стремеж е вече да направи някаква козметика да изкара мандата с с негови верни слуги. Това му осигурява че няма да бъде разследван и ще организира със същите тези негови хора купуване на изборите . Тогава всички *** махали ще бъдат 100% ГЕРБ.Не само шкаф има и много гардероби с пачки

207

Анонимен

преди 3 години

В България идва европейската прокуратура и Кьовеши ще им покаже на герберите вариантите. Те са два варианта - или пандиза, или въжето, трети вариант няма.

206

Анонимен

преди 3 години

За Гешев колко варианта има?

205

Анонимен

преди 3 години

Абе брато чак мене ме фаща страх като се сетя какво ще те правят ония отвъд океана.С които подписа убииствен за народа на Бг договор с който да им купуваш Течната Газ. Без да попиташ народа ни вкара и в евро чакалнята. Ти понеже си имаш пачки евро затова ли искаш да ни го вка, раш с еврото. За да стане хляна вместо 1 лев 1 евро ли. Така стана тук в Германия. 5 марки хляб го превърнаха в 5 евро. Само че те нямаха валутен борд и народа не изгуби нищо. А ние ще работим за 500 евро и ше д таратора

204

Страничен наблюдател

преди 3 години

Интересно ми е как ли ще се чувства Тулупа в Брюксел - защото новините за "подвизите" му отдавна са стигнали до другите премиери...и чакам да видя сега кой кого с 200...Само че Севда ТВ едва ли ще излъчи излагацията, ще трябва пак да разчитаме на чуждите медии.

203

Анонимен

преди 3 години

Кой беше тоя Бойко Борисов?!

202

Човекът на Партията

преди 3 години

Честито на Т. Дончев! Несъмнено ще е много по-добър премиер от плашливия Магнолий.

201

Анонимен

преди 3 години

И за кво? Ти пък и един човек да протестира, и него ще гледаш да зарадваш! Виж комунистите - може народът с месеци да протестира срещу тях, а те пак си правят каквото си знаят и дават властта когато те си решат. Ама карай, квото си решиш.

200

Анонимен

преди 3 години

Гешката и БАц при бай Ставри.Втори етаж,южно крило на Централен софийски..строг и справедлив

199

Анонимен

преди 3 години

262 докато чакаме алтернатива Бойко ше направи мандата на бай Тошо

198

Анонимен

преди 3 години

Служебно правителство с мандат до след зимата да проведе честни избори. Въвеждане на машинно гласуване!

197

Кратун

преди 3 години

Нещо много бързо сви перките тоя път Бойчето. При предните оставки беше по-ербап. Оня ден се пенявеше от мазата, днеска вече обмислял варианти. Май е загубил подкрепа от вън. На него за тука не му пука, ама ако отвънка са го нагазили... Затова може да е като пр-п-кано мушкато.

196

Анонимен

преди 3 години

Служебно правителство и президентска република.Това е ИЗХОДА.Всичко останало е бутафория.Изборите да се организират от граждански и неправителствени организации.Който фалшифицира, подправи или направи каквато и да е измама по време на избори отива за 10 години в затвора по бързо производство.Това е положението иначе ще я караме още 100 години Стани да седна и да си крадем заедно