315

искаме

преди 3 години

незабавен независим одит на хазната от екип от бивши финансови министри представители на различни партии - да се види какво практически се случва с чекмеджетата - може да присъства и представител на чакалнята

314

горанов=тмафия

преди 3 години

главния виновник за божков гейт - сгрешени бланки, безхаберие и професионална некомпетентност ощетила хазната с години

313

Barba Ganios

преди 3 години

.Boko ,oficialno e uvolnen !!! H. Mustafa vchera mu e saobshtila "blagata vest " !!!

312

Анонимен

преди 3 години

Не, не Руменчо, както пишете по-долу. Сега на вашите каскети ще им стане тясно.

311

Щирлиц

преди 3 години

Съветските самовари победиха във Виетнам.

310

Анонимен

преди 3 години

ееей тоя Радев не може да го преживеете костюмета. Цацка я спука от бой.

309

Българин

преди 3 години

Рано или късно шофьора на съветски самовари Румен Шведски и съветниците му ще бъдат добавени към кохортата национални предатели, продавали Род и Родина на *** за шепа съдрани рубли! Неизбежно е!

308

Лора

преди 3 години

Този жалък *** продължава да ни пази от короната,от демокрацията,от правото на слово и протести,правосъдие,правораздаван,държавност,социални структури и даже от кради но с ГЕРП докрай бъди!Казват,че умиращия кон,най-силно ритал!

307

обективен

преди 3 години

Тулупа-Каскета-Сокола и Шиши трябва да бъдат осъдени ,преди да са избягали като Черепа и Галеви.

306

Офф ,да се омита

преди 3 години

Съвети и препоръки от просттттт пожарникар и алчна мутра-убиец не искам!Мястото на Борисов е в затвора!Рано или късно ще свърши там.Само за убийството на Чакъра му се полагат минимум 20г!Това всеки прокурор в БГ го знае.

305

ПроСоТо

преди 3 години

Руменчо, ще ти изтече мандата и ще бъдеш съден за национално предателство в полза на Русия!

304

Анонимен

преди 3 години

Значи да продължаваме - 9000 заплата + огромни комисионни от обществени поръчки по община за депутатите а 250 и 600 лева за работещи! Не става, не става господин Борисов, няма как да продължи това, няма, разбери го. Виж хората на протеста. Те са умни и се смеят на такива призиви от ваша страна.

303

Анонимен

преди 3 години

Единение с мошеници НИКОГА!!!!!!!!!!!

302

Анонимен

преди 3 години

Тия на площада не са социално слаби. Те са там заради беззаконието упражнявано от Тулупа, Дебелян, *** и Каскета!

301

МЕНКО

преди 3 години

Много загрижен за протестиращите и много притеснен за народа е този отиващ си шмекер.Народа го е казал-на триците скъп,а на брашното евтин!Сбогом,Боко,сбогом!

300

Никакви протести

преди 3 години

не могат да променят сътвореното от комунистите в Конституцията, само чувството за самосъхранение на властимащите може да ги подсети, че утре те ще са на мястото на БСП и не е лошо да променят нещата към някаква що-годе справедливост в тази държава, обаче простия човек си мисли, че с него света свършва и по-далеч от носа си не вижда - така че - а дано ама надали. Пък и като гледам как е обраснал ГЕРБ Бойко има много да люспи, ако иска да оцелее и да не го затрият "приятелите"

299

5

преди 3 години

До Анонимен Вие си протестирайте аз ще управлявам ! Аа не , няма такъв филм -вън , съд , затвор !

298

Ф.С.В.

преди 3 години

БАТЕ ви Бойко -гледа на кафе на Туризма - и го "ИЗКЪПА""

297

Ф.С.В.

преди 3 години

Българският Народ както иска ГЕРБ и Борисов в затвора -Така иска и Божков в затвора- ТЕ са много престъпниците за 32 г !! Поне ПЕТ Нови Затвора трябва да се направят -Включая ДПС Царисти СДС Куневки БСП червени Барони И всякакви Патреоте и Герое,, Аптекаре с майчин Бизнес -и знайни и Незнайни Политически Трупове -Бандитите са толкова много -че Българският Народ накъдето се обърне - е МАФИЯ!

296

6Не мисли за оставка

преди 3 години

Не мисли за оставка , а как да се измъкне безнаказано и ако може пак да се намъкне във властта ! Ще го допуснем ли ? НЕ! Оставка , съд , затвор за цалата крадлива смрад , която ограби България и прогони младите ! никаква прошка ! Не отмъщение , а справедливо възмездие !