492

Анонимен

преди 3 години

адвокате,адвокате,а нима да сме васали на СССР или Путин е по-добре??от ЕС поне имаме полза,но не само богоизбраните адвокате а и последния жител на някое ромско гето,е боли ви,няма вече тел и картечници по границат ама не свикнахте ли 30 години бе джанъм

491

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 523И др. Радев и др Нинова как ще ти осигурят "нормален" живот - ще си размените заплатите или ... ?

490

адвокат Тенев

преди 3 години

г-н Борисов,как ще управлявате БГ когато сте васал и мнозинството не ви иска? И как ще оцелее една държава раздирана от вътрешно партийни борби с висок криминален потенциал и подритвана и бъзикана от външни сили?....

489

Анонимен

преди 3 години

ТИ ЛЬО..ЛЬО да престанеш да се слагаш на тия които те мразят и най-после да почнеш да ЗАЧИТАШ ПЪРВО ГЛАСА НА ТЕЗИ КОИТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СА ТИ ДАЛИ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАШ ГЛАСУВАЙКИ ЗА ТЕБ!!ДОКОГА ВРЯКАНИЯТА НА НЯКОЛКО, НА НЕКОЛКОДЕСЕТКИ ИЛИ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЛУМ..ПЕНА КОИТО СИ ПРОТЕСТИРАТ ЗА СПОРТА,ЗА ПАРИ ИЛИ ЗАЩОТО ТЕ НЕНАВИЖДАТ ЩЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ГЛАСА НА ТЕЗИ КОИТО ТИ ГЛАСУВАТ ДОВЕРИЕ!!ЗА КОЙ ПЪТ СЕ ПОДИГРАВАШ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ СИМПАТИЗАНТИ И ГИ УНИЖАВАШ С ПОДМАЗВАНЕТО СИ ПРЕД ПСИХЯСАЛИТЕ?

488

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА НА БОРИСОВ!ИСКАМ НОРМАЛЕН ЖИВОТ.

487

Анонимен

преди 3 години

Тулупът е ясен.За него няма какво повече да се каже.Не мога да разбера само зомбираните му фенове.И то тези,които буквално намат пари хляб да си купят.Познавам такива.Повечето са жени на предпенсионна или пенсионна възраст.Бойко да им се изходи в паницата,като крем карамел ще го изгребат.

486

Анонимен

преди 3 години

Мутрата знае ,че го чакат предсрочни избори и правителство съставено от Президента !Служебното правителство ще изкара цялата Гнус на 11 годишният ужас....ГЕРБ .Опитват с всички сили да предотвратят това и така отново Мафията ГЕРБ да организират-Фалшифицират редовни избори догодина !Това ние ВСИЧКИ ЗАЕДНО ....Няма да допуснем !

485

Патриот

преди 3 години

Какво разединиение обедини всички срещу ГЕРБ!

484

Анонимен

преди 3 години

***,нещо да кажете за новият запис на БАЙ Х... с Борис Велчев.Или пак оглушахте.

483

Анонимен

преди 3 години

Номерата и наглостта на тиквата са безкрайни...това е човек без капка срам...изпечен лъжец,демагог,лицемер...никакви компромиси с такъв човек,ако въобще е такъв...той не разбира от друго и може да бъде унищожен само с безкромрпомисност и с обединени сили на всички...никаква отстъпление и крачка назад..той е решил ...след него и потоп и като нищо може да ни вкара в гражданска война....гответе се за такава....

482

Анонимен

преди 3 години

Необходимо е ГЕРБ час по-скоро да организират подписка в по-големите градове, а защо не и в по-малките в защита на правителството. Откъде накъде няколко хилядна "тълпа" насъсквана от фигуранта и черепа ще иска оставка на правителството? Идват избори и нека там хората гласуват спокойно и свободно. И без машини, защото никъде в Европа ги няма!

481

Анонимен

преди 3 години

Най-добре да оставим изкуствения интелект на суперкомпютъра да ни управлява все ще е по-добре,само да се ремонтира постоянно като великите му обекти.

480

Анонимен

преди 3 години

"Миналия петък, когато влязохме в чакалнята на еврозоната това не беше контрапротест,а се бяха събрали хора да поздравят правителството." Тука ме закопа вече, цяла БГ протестира за едноличните си решения ама го поздравявали. Ти го плюеш то ти вика дъжда вали, нямало пострадали само 2-*** с леко главоболие а те в комоцио и пребити като животни.Те това са му всичките приказки на мутрата - милиционерски манипулации, манипулации и фашистки пропаганди да е той и шайката му добре а ние да го д'ухаме.

479

Анонимен

преди 3 години

Борбата е за подписа за ракетна база aegis ashore покрай Варна.

478

Анонимен

преди 3 години

Тулупчо толкова като му е мъчно да го оставим наблюдаващ копането по магистралите му или дежурен по чакалня на гарата ама след като мине стаж при бай Ставри.

477

Чиновник

преди 3 години

Простолюдието, разбрахте ли вече за какво е ходила вчера Мустафата при Борисов? Ако още не сте разбрали потърсете информацията. Важно е! Давам ви жокер - НЕ е, за да му иска оставката.

476

до 504

преди 3 години

Аз не съм мутра вероятно за разлика от теб. Никога не съм гласувал за ГЕРб - пак вероятно за разлика от тебНа никой и никога не съм целувал обувките, - а ти май си го правил и си готов да продължиш да целуваш обувки, та било то и на друг политик без значение кой е и какви качества притежава.Зададох въпрос, на който мисля, че никой няма отговор.Ето това е е проблемът.

475

Българин

преди 3 години

Престъпника Бойко няма алтернатива!Е как ще има !По голям престъпник от Бойко няма !Затова няма алтернатива човека !

474

стига

преди 3 години

Дайте и на Христо малко и на Дай България. Стига бате я стиска тази власт за герберите. Омръзна вече, не може така- трябва редуване, а то сега един бате и от сутрин до вечер ръси фолклор... Ами писна му на народа. И да дойдат малко о нашите чужденчета като при царя- обучени и с европейски мурафети- стига с тия селски милиционери и вифаджии.

473

Анонимен

преди 3 години

ха ха било му "мъчно". не казва "виновен съм", а мъчно му било да го в лицемера долен. И на нас ни е мъчно че съдираш 10кожи от гърба ни да сте вие добре а ние зле. Та се вижда кой "разединява", виж го ти "съединителя" къде бил. ОСТАВКАААААА!!!!