42

Защото

преди 3 години

(Не разбирам защо трябва да ни унищожават някакви алчни комунистически и мафиотски изчадия???!!! )Нямаше народен сьд заклеймяване и конфискация на БКП в стил Ердоган кьм ФЕТО.Затова умираме бавно.

41

За Бойко

преди 3 години

Не разбирам защо трябва да ни унищожават някакви алчни комунистически и мафиотски изчадия???!!!

40

Анонимен

преди 3 години

И ТАКА КОЙ СПОНСОРИРА ЛЮТЧИКА ПРОТЕСТА КОЙ ПОЧНА И ЗАЩО ? УДОБЕН Е АМА НЕ Е ВАШ СТАРТ БРОЯЧИ НА ПЛАЖНИ КАМЬНИСТАДО ЛЕКА НОЩ.

39

Анонимен

преди 3 години

Остава и НФСБ ако протестират срещу НФСБ или ГЕРП срещу ГЕРП. както Цветанов излезе на протест срещу ръководството на МВР което беше Цветанов.

38

До 45

преди 3 години

Кажи колко открадна Борисов ! Кажи ни ! Аз мога да кажа,че и ти си крадец !!!Откраднал бил ! А знаеш ли БСП от къде откраднаха,когато бяха на власт ?! От НАС ! ОТ ХЛЯБА НИ ! Борисов може и да консумира властта ,но поне е от еврофондове,докато ония мерзавци крадяха от НАС ! И друго-ако си мислиш,че следващия премиер на България ще е Светия Светих и няма да докосне левче е редно да се прегледаш !

37

Анонимен

преди 3 години

Гадните американци през 1995-1999 нападнаха невидни хорица в Югославия

36

Анонимен

преди 3 години

България преди 1989г. Имахме силна икономика и нямаше безработица!Северна Корея за това са по добре от нас щото си запазиха социализма!А ние с тоя капитализъм ще затъваме още

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе народът не е странен . Не се прави на откачен . Протестите са срещу кражбите на Борисов от магистралите , санирането , ремонти от типа Графа . Хората не са глупави и не се връзват вече на такива като теб .

34

Българин

преди 3 години

Тия млади българи които са на този скалъпен протест са или мързеливци или с купени ,,измамно получени,, дипломи и така те просто са некомпетентни и разбира се ги отхвърлят , ясно е!!!!! А знаят ли че в Германия ще плащат 40% данък ,защото съм бил там и съм го плащал 8 години????!!!!

33

Анонимен

преди 3 години

Един хляб в Северна Корея е 5 стотинки а в България 1,20лв

32

Анонимен

преди 3 години

Излиза,че протестите са ЗА освобождаването на Диневи,Баневи,Василев,Божков,Арабаджиеви и всички обвиняеми от прехода,които съсипаха българската индустрия и селско стопанство чрез преватизация с връзки и корупция .Странна работа....30 години бляхме ,че олигарсите са безнаказани и им искахме сметка за милиардите,сега се намира прокурор,който ги погва,а ние искаме оставката му.Странен народ...Хм....

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ АРЕСТУВА ЛИДЕРИТЕ НА ГРУПИРОВКАТА СИК ЕДНА ОТ ДВЕТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ МУТРЕНСКИ МАФИИ НА ПРЕХОДА?

30

Анонимен

преди 3 години

СИК-БАНКЯ СА АКТИВИРАЛИ И ПАТЕРИЦИТЕ СИ. КАК ЛИ РУТЯТ ПРОТЕСТА СЕГА МАДЖО И ПАШАТА...

29

Анонимен

преди 3 години

Морала на НФСБ е уникален - професор Евгений Сачев - патриот, баща на Деница Сачева, твори фалшива българска история на антируска основа, антинаучен труд, нерецензиран, фантасмагории, дъщеря му пък по сороските НПО е хоп министър на Антисоциалната политика на ГЕРБ. ОСТАВКА САЧЕВА И НА ТЕБ И НА БАЩА ТИ ПИШМАН НАЗНАЧЕНИЯ ПАТРИОТ ОТ ЧУЖДИ НПОТА

28

Анонимен

преди 3 години

другаря Ким Чен Ун е достоен за уважение! Северна Корея има милиона армияа капитализма направи да нямаме армия и войници! в Северна Корея има ред и дисциплина няма кражби и мутри!Ние сме с американците и ес и за това имаме мутри и кражби и убици! това нещо в Северна Корея го няма! На България и трябва такъв лидер

27

Батко

преди 3 години

След няколко дни ГЕРБ и патериците им стават клиенти на БДЖ - пътническия влак за Банкя да ги отвози в дома на Бойко Методиев Борисов и там да ги командва, а някой с автобуса по родните им места, като например за Смолян - Даниела Дариткова - Дайфиткова, футболният съдия депутат за Радомир и т.н.

26

Анонимен

преди 3 години

При Борисов не сме цъфнали и завързали,но категорично човек има директиви за реализация.По една или друга причина безработицата е ниска,Европа е тук и ако човек се потруди има добри преспективи.Иска ми се да знам тези млади хора по протеста за какво протестират и от какво не са доволни точно?Все си мисля,че повечето от тях ( неплатените) са явно страхотни неудачи,мързели и слаби в акъла,щом си мислят,че оставката на Борисов би ги тласнала към просперитет.Драги,няма кой да ви даде! Пивярвайте !

25

язе

преди 3 години

Демокрацията не е застрашена драги ми граждане, щот демокрация няма. Има думокрация, сладки приказки за овцете и наредени думички по телефоните и компроматите.

24

Батко

преди 3 години

Я елате пиленца при батко :) ако не сте разбрали НФСБ са едни фашисти начело с Валери Симеонов. Тези партийци заедно с Воля, Патриотите няма да помиришат власт повече! До няколко дни Бойко Методиев Борисов е пътник :) с подаване на оставка.Да живее България!

23

Анонимен

преди 3 години

НФСБ - тия не бяха ли патериците на тиквата.Които за пари биха продали и майка си.