178

До 186

преди 3 години

Трай си, има време... Лошото е, че докато ритнеш камбаната (не дай си, Боже), едно, че няам да си го осъзнал, второ, че може и вече да си го "подарил" на някой друг.

177

До 193

преди 3 години

Owchi, живей си чалгарския живот "на макс", но пази другите. Хората треперят не от вируса, а от maymuni като тебе. :D

176

Анонимен

преди 3 години

Нека да го кажем така - истински или измислен по-добре да си живееш живота на макс и да пукнеш от вирус, отколкото да оцелееш, треперещ от страх в панелката си и увит в кърпи.

175

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОИ аз до скоро нямах,но вече имам познат с коронавирус.С леки симптоми и положителен тест.Стои си в къщи и е добре. Бил е контактен с друг болен който вече е в болница с малко по-тежко състояние.

174

Така е ..

преди 3 години

Такива малоу.мници като този има много и у нас.

173

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 191ауууууу уплаха,страх, треперене. Смешкоооооо

172

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОАз имам. Дай Боже да нямаш познати разболели се от Ковид-19. Положителна проба! Започват притесненията как ще протече всичко. Всеки ден се интересуваш как е, надявайки се да не се влоши. Разбираш, че е по-зле. После тел.замлъква за седмици. Чудиш се какво става! Поболяваш се от нерви. Разбираш, че е бил на кислород, и затова не ти е вдигал, защото не е можел да диша... Плачеш! Парите ти отиват за лекарства, вече имаш и други поражения, които да лекуваш. Имаш нужда от пари...

171

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на този вирус аз преоткрих други забавления, които бях позабравил последните години. Вместо хотели вече имам общо от няколко излета 16 дни на палатка. Вместо барове,пицарии и ресторанти си изстудявам питиетата в реката и се парфюмирам с аромата на сочно барбекю или скара. Понякога намираме и гъбки. Ако сме на язовир и прясна рибка се хваща. Да не говорим, че на децата им е изключително забавно, вместо градските детски площадки. И всичко това без отпуск, просто в почивните дни.

170

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО Ами що не ходиш по погребения? Там ще го видиш с очите си, а и парастас можеш да похапнеш. Хората няма да те пропуснат.

169

Сата НАТО

преди 3 години

След такова "ганьовско" неспазване на мерки, според вас как досега не сме измрели? И не само, че не сме, но и още не познавам болен от ковид? И болен познат на познат нямам? Защо всички известни се "разболяват" на ужким, а *** само неизвести индивиди без близки? Като измисленият от пропагандата доктор Стамов?

168

аз

преди 3 години

Друг път да внимава повече... ;)

167

Анонимен

преди 3 години

До 186Много жертви в рушшките гулаци, а българите се топят. Как така?

166

Анонимен

преди 3 години

До славянин Хахахаха, прави ми впечатление, че ти си най-тъ.пия и неграмотен индивид в този форум! Толкова малко мозък имаш, че не знам как си успял да оцелееш до сега. Явно имаш само 2 неврона - един за да ядеш и един за да се.реш!

165

славянин

преди 3 години

Вярата че бялата мафия съществува за да ти ''пази здравето'' е признак за IQ колкото на шимпанзе, пожелавам на всеки с такова iQ да има глупостта да попадне в ръцете и!

164

Некъф

преди 3 години

После България била зле от към умствено изостанали. Целия свят е пълен с балъци, а сега е най големия тест и се оказа, че ,маса и хора са зле от към умствения багаж защото се страхуват за жалкия си живот граничещ с този на плазмодиите!!!

163

до 174 от славянин

преди 3 години

''Ти сериозно си страшно прецакан на втория етаж.''Жертвите на лекарски грешки в световен мащаб са повече от жертвите на пътно-транспортни произшествия, това е статистиката! ''Блажени'' са вярващите в бялата мафия!

162

Нове

преди 3 години

Корона приказки за няивници

161

пенсионер

преди 3 години

Слушайте Мангъра и ще живеете 1000 години ако не умрете тия дни от несъществуващия вирус и може да получите бонус 1200 лв

160

Анонимен

преди 3 години

Един вид страхувайте се и носете маски за да сте безсмъртни. Фейк новина. Подклаждат страха и манипулацията . Важното е да има пари в шкафчето.

159

Анонимен

преди 3 години

Днеска ни затвори Гърция. Утре и други страни. Никой не иска на своя територия българи разнасящи зараза защото са де.би.ли и не вярват че вируса съществува.От вируса н е знам дали ще умрете ама ако продължавате да не спазвате правилата ще умрете от глад като ни изолират всички държави.