23

хайде де

преди 3 години

Вие ме кажете кои са лидерите на протеста? От това, което знаем досега, сред тях са Мая Манолова, Корнела Нинова, Радев. Говори се и за хора на Васил Божков. Христо Иванов. Всичките тия са на руска хранилка. Нява сред тях и един, който да се дистанцира от Русия. Тоеуст, разбирай, че протестите у нас ги води и финансира Москва! Хайде оспорете го! Кажете ми други лидери на протеста, антируски настроени!

22

Анонимен

преди 3 години

Наглостта на милиционера гл.прокурор стигна до там,да изтълкува превратно предупреждението на америк.посолство като подкрепа за властта.Е,нема такава държава.

21

Ха-ха

преди 3 години

До червени ***Борисов,патриотите,Доган и Пеевски са нормалните хора????Добър виц!

20

Факт

преди 3 години

Ако Доган и Пеевски излязат сухи от цялата работа-значи НИЩО не е постигнато!Пожарникарят е пътник,но това въобще не е достатъчно...

19

Стамат

преди 3 години

Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.

18

Анонимен

преди 3 години

Май на джипката и изтече винетката.

17

Стамат

преди 3 години

Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество"Посолството на САЩ в България изрази остра позиция, с която подкрепя протестите и правото за съществуване на надпартийна съдебна ситема.

16

Анонимен

преди 3 години

Поздравявам ББ с песента на Слави "Извънредно положение".

15

До 14

преди 3 години

Жалък вопъл за спасяване на кожата.А ти си мрази когото искаш,никой не ти пречи.

14

Анонимен

преди 3 години

А нещо да напишете за изявлението на американското посолство?Демек на Америка?Не разбрахте ли,че те вече показаха червен картон на баце?

13

Анонимен

преди 3 години

Ерозия на електората е меко казано. Ще ги накичим мутрите от герб по дърветата, ерозия на електората!

12

червени ***

преди 3 години

"Гладна кокошка - просо сънува" . Нали така платени червени дeбилчeтa, дето за жълти стотинки бълвате помия и оаквате форумите. Колкото и да се напъвате, нормалните хора са с Борисов и правителството, а жалките ви инсинуации будят съжаление и съмнение за умствения ви капацитет.

11

До 1

преди 3 години

Кой протестира ли?Само в София снощи протестираха 30 000 души срещу мафията.Все млади хора,които искат да живеят тук ,но в нормална държава,а не в пропита от корупция власт.

10

Факт

преди 3 години

Жестоко ! Цветозар Томов ( незнаен комунистически бард) казал нещо ! Е , и ? Не какво е казал Томов или Нинова ,или група протестиращи , а какво е казал и какво ще каже целия народ е важно ! А народът многократно казва , че ще го управлява Борисов , а не други *** или пръчове !!! А комунистически мислители много сме чували и виждали ! Все пак сме живели катастрофирали благодарение на тях няколко пъти !!!

9

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова за управляващ не става , но за един -два пъти става още

8

Анонимен

преди 3 години

Късно е чадо,резето щракна.

7

oт форумите

преди 3 години

Иван Гешев подгони първите няколко червени милионери - и БСП, барабар с Президента, скочиха на яростни протести с лозунги "Мафия". Ами замислете се: - Защо и Кой протестира с/у действията на Главния Прокурор, който иска да окошари тия явни мафиоти? Как може разумни хора да негодуват с/у Прокурорът, който подгони Червената Мафия?!? Народът ни такъв Главен Прокурор чакаше 31 години...

6

Анонимен

преди 3 години

Доган и Божков местят пешките и се забавляват Жалко за хората

5

МУТРИ ВЪН

преди 3 години

заедно с придворните СОЦИОЛИЗЦИ, разни ПиАри и други калкьори

4

Паисий

преди 3 години

До борисов приключиТогава искаме да дойде Мая Манолова за да я таковаме нея!