119

баце

преди 3 години

след 5 дни протести - мълчи бре, не думай. ББ ще плати от шкафа.

118

Анонимен

преди 3 години

Tоест Бойко вече счупи държавата, това ли казва КНСБ-то?

117

44

преди 3 години

Всъщност се молете да не скочат данъците 50-60%, както е писал един анонимен по-долу. ИТ-тата работят отдалечено и могат да плащат данъци където си искат :) Ама за вашите социални няма да остане нищо :) Аз, примерно, веднага започвам да плащам във Великобритания. И заплатата ми дори няма да се облага :)

116

Shshs

преди 3 години

Не сме в никаква криза, народа продължава да си купува цигари, алкохол, а по младите и наркотици на богато. На ден получавам поне по 3-4 позвънявания от някакви безработни които търсят трева. Жалко че масово познатите ми си дават парите за глупости.

115

Анонимен

преди 3 години

Да е само в България та КНСБ-то да казва нещо уникално...

114

Призив

преди 3 години

Хора, оттеглете си членството от тези измислени синдикати! Те са на хранилка от държавни дотации и правят това, което им наредят. А на правителството нареждат олигарсите, които спонсорират партийната и личните касички на управляващите. Няма нормална държава, в която работодателите и синдикатите са на едно мнение по отношение на правата на работниците. Истински синдикат е този, който може да се издържа само от членския си внос и чиито синдикалисти са постоянно сред работниците.

113

Анонимен

преди 3 години

120 - програмистчето - вземи се скрий в пещерата и не излизай от там.

112

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 107И да скочат данъците - аз отдавна не плащам данъци в БГ. А ИТ няма да фалират. На тях се крепи света. Иначе всичките ви високотехнологични играчки един ден ще спрат да работят и пак до нас ще опрете.

111

Истина

преди 3 години

В България няма тежка икономическа криза. Всички карат майбахове, меткат хилядарки през прозорците и всяка събота и неделя са на почивка в чужбина. Да не говорим с какви къщи и апартаменти разполагат. Каква криза?

110

SS

преди 3 години

тоа не трябва да говори общи приказки и да пее старите си песни, а да организира организацията си да подпомогне протеста срещу марионетното 'правителство"-хунта

109

Анонимен

преди 3 години

КНСБ и ГЕРП за какво са там като някакви статистички. Нали затова са там, за да борят кризите и народа да се размоножава и живее добре.

108

Броят пачки стотачки

преди 3 години

Аз на прогнози от Корумпираните Националисти, Слушащи Борисов (КНСБ) не вярвам! Те гледат да ви разсеят от протестите, че да му спасят правителството и изобщо не им пука за това какво "ще изгубим", защото и без това еврофондовете ще го компенсират и дори ще им станат повече парички за крадене.

107

1923 год.

преди 3 години

Едно от постоянните обвинения на опозицията срещу управлението на земеделците е за огромни финансови злоупотреби. В пресата са изнесени и данни за имотни гешефти, правени от земеделската партия. Според в. Пряпорец при земеделското управление от държавата са ограбени 800 млн. лева.Следите на част от парите се губят към вилата на Стамболийски в Славовица.

106

знаем бе

преди 3 години

Ехо-о-оо агитката, спинкате ли спокойно,щот и вашият ред идва. Особено след бясното препускане вчера на варненският общински съвет със 118-те сделки по общинските имоти. Вече мажем важетата със сапунче.

105

House M.D.

преди 3 години

Откога прогнозите се дават в сегашно глаголно време?

104

Анонимен

преди 3 години

Имаме новина:Мусатафата е казала - Ф16 срещу оставка, иначе нЕма самолетчета

103

Анонимен

преди 3 години

КНСБ прогнозира: Вече сме в началото на тежка икономическа кризада бе - затвориха чалготеките и стадионите за посетители. Я кажи кой завод е затворен бе синдикалистче смoтaно?

102

Анонимен

преди 3 години

Тия синдикати нещо полезно свършили ли са за хората????

101

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХеро Мустафа е в МС.Ко стааа??ше уволняват оня с големите уши

100

Анонимен

преди 3 години

Херо Мустафа си го каза в пряк текст миналата седмица: Американските граждани да избягват центъра на София до 16 юли. Защо точно 16 само те си знаят. Явно на 16 правителството ще падне.