24

бай Иван

преди 3 години

Румънците вече няма да пържат риба,както и да сготвят лучена яхния.А който пие опушена цуйка( ракия) на терасата,а съседа му ако я си я изпил,да му мисли!

23

Уууу

преди 3 години

Уникално как темата от закон в Румъния отива на плюене къщи с/у апартаменти. Че има отвратителни апартаменти-има, но хората в къщите са по-лоши съседи по принцип, защото се карат за влязла котка в двора, за шум, за рязане с флекса. Помнят времето на застрояване и как дядо ... преместил коловете на оградата с 0.51м и сложил външен клозет до оградата....Ние избягахме от къща и над 20г сме в апартамент, знаем и двете опции

22

Анонимен

преди 3 години

Ред се създава и поддържа със строги закони и силна съдебна власт.Всичко друго са смешки.Не съм фен на мамалигата, но в случая са прави.

21

Анонимен

преди 3 години

Пръднята забранена ли е , че напира

20

Анонимен

преди 3 години

До 17Днес имаше статия, Матю Пери продава АПАРТАМЕНТ в блок, на 40-тия етаж, пентхаус в ЛА.35 МИЛИОНАНай-скъпата сделка за годината в ЛА.Не къща в село, а на пъпа на ЛА В БЛОК.

19

Анонимен

преди 3 години

До 24 чи какАма тая миризма днес от твоето барбекю ли идваше? Аз си помислих, че чорапите ми миришат. Пък ги сменях преди няма и 3 седмици.

18

Чи как

преди 3 години

Ще ми забраняват барбекюто на терасата?! Аз ако не осмърдя днес три блока на кюфтета, съм живял напразно.

17

Анонимен

преди 3 години

Простотията граници няма.

16

Махалото се върна

преди 3 години

Закона може да е абсурден, но така става на фона на това което са правили в миналото. Десет години в Русе не се виждаше на повече от няколко метра от хлор от завода в Румъния. Избиха ни като молци. Затова сега ще приемат закон забраняващ миризмата в Румъния. Да не могат и с парфюмите си да оcмърдяват даже. Махалото се връща.

15

Гошо

преди 3 години

До Ами 8А ще ни кажеш ли как се правят градски запръжки та да не дразнимхората

14

АнонимеН

преди 3 години

ЗАКОНА Е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ ЗАЩОТО ЗА ВСЯКО НЕЩО ТРЯБВА ДА ИМА ИЗМЕРВАНЕ ЗА ДА СЕ ПРЕЦЕНИ ДАЛИ МИРИШЕ СИЛНО ИЛИ НЕ!!ПРИ ШУМА Е ЛЕСНО ИМА СИ УРЕДИ!!!СЪС КАКЪВ УРЕД ЩЕ ИЗМЕРВАМЕ МИРИЗМАТА И КОЙ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ ДАЛИ МИРИШЕ ИЛИ НЕ!РУМЪНСКИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРЛАМЕНТ Е МАЛО-УМЕН НО В ТОВА НЯМА НИЩО НОВО!!

13

Анонимен

преди 3 години

Блока е клозетник. Навремето в блокове са живеели най-най-най-бедните и прости същества. В днешно време в развитите ЕС и САЩ маргиналите също живеят в блокове(с малки изключения). Само тука в БГ и в Рашка примерно е много по-престижно да живееш в някоя панелна клетка. Средната и висшата класа в богатите държави живеят престижно в къщи по селата, но тамошното село няма нищо общо с тукашното.

12

АнонимеН

преди 3 години

ДНЕС СЕ РАДВАМ, ЧЕ НЕ СЪМ РУМЪНЕЦЗАКОНА Е ПЪЛНА ПРОС-ТОТИЯНАРИЧА СЕ ГРАНИЦА С АБСУРДА И ТЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСИЧААМА СЪСЕДА ПОД НАС ПЕЧАЛ РИБА И НИ ЗАМИРИСАЛО!!! КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА МАРШ ДА ЖИВЕЕ В КЪЩА!!! БЛОКА Е ОБЕДИНЕНИЕ ОТ ДОМАКИНСТВА И ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С ТОВА!

11

Анонимен

преди 3 години

До М да,шшшшшшшш ееееййййййй. Как така глоби за пърдежи в асансьора, без такива.

10

Смрад

преди 3 години

Хайде сега всички с новото строителство да спрат да си ползват абсорбаторите, защото когато ги пуснат настава смрад и при съседите, тъй като всички ползват общ отдушник...

9

АнонимеН

преди 3 години

ВЪВ РУМЪНИЯ СА ЗАБРАНЕНИ ВСИЧКИ ДЕЗОДОРАНТИ!!!ТОВА СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ХОРАТА ДА СЕ ПОДУШВАТ ПО ДУПЕТАТА ЗА ДА СЕ РАЗПОЗНАВАТ ПО-ЛЕСНО!

8

Анонимен

преди 3 години

Веднага се сетих за съседите на 1вия етаж, дето си направиха от банята - кухня. Съответно прозорци няма. И като се разготвят, настава страшна смрад.

7

до Ами

преди 3 години

Да, ти все по ресторанти се храниш...

6

Ами

преди 3 години

На някои хора може да е им смешно,но много често псувам на ум,когато съседите готвят, особено,когато правят селските си запръжки.Така,че много си е готин закона!

5

Анонимен

преди 3 години

Не, но може да престанат да горят кабели между блоковете.