71

Анонимен

преди 3 години

Всички тия като въпросния "политолог", които са активирани и са се юрнали по медии и фейсбуци да спасяват властта, определено са изтеглили късата клечка - нещо като да си купиш фабрика на 9-ти септември

70

Анонимен

преди 3 години

Някой си политолог Стойчо Стойчев (за сефте го чувам, ама както и да е), така се е напънал да ги изцвъка набързо дара-дон-ките...ъъ... опорките, че чак намирисва.

69

Анонимен

преди 3 години

"330 нови заразени, а Палячото събира ОФцете днес на едно място..."----------------ОФце са тези, които вярват първосигнално на "330 нови заразени"

68

Иван

преди 3 години

Много точен коментар. Браво!

67

Анонимен

преди 3 години

Президентът е избран директно от народа, заразлика от слугинята, която се нарича Главен Прокурор. За каква битка говори той? Това днес беше началото на края на тази хунта.

66

Алекс

преди 3 години

Този платен политолог да ходи и да се скрие някъде и да не се показва повече! ***

65

Анонимен

преди 3 години

От къде го извадихте тоя тъ пак?

64

Анонимен

преди 3 години

Хич не ни пука за Европа.Без нея още по -добре.

63

анализатор

преди 3 години

До: номер 71Авторът на въпроса "Вие защо биете не_pитe в Америка?" е на доктор Йозеф Гьобелс, райхсминистър на пропагандата на Третия Райх.В Германия те не са били неутрализирани, за разлика от евреите, а само стерилизирани.Достатъчно ясно ли обясних?

62

Анонимен

преди 3 години

Ти па кой си бе ***? От къде ти плащат че ги говориш тия, или си си *** по природа?

61

Сата НАТО

преди 3 години

Ако имаш да кажеш нещо конкретно, казвай.------Мисля, че го казах конкретно - от действията на Прокуратурата произтичат само вреди за Държавата и НИКАКВИ ползи. Следователно прокурорът или е глу пав, или е агент на вражеска държава. По-вероятно е второто.

60

Анонимен

преди 3 години

ако не влезем в чакалнята на Еврозоната цялото многогодишно усилие се попилява---------Никаква чакалня и нищо не ме интересува.С такова мръсно, лъжливо, фашистко управление, по-добре изобщо да няма държава. Герберите доказаха, че са вредно съсловие и трябва да бъдат изчегъртани.

59

Pegula

преди 3 години

И какво ви говори това, че същите хора протестираха и срещу Орешарски...че това са хора, на които им писна от мутри и корупция. Тук няма агитки и конфронтация на властите, има мислещи хора, които не искат повече да живеят по правилата на шепа "богопомазани" крадци!

58

Анонимен

преди 3 години

Протестите ще ескалират най-вече, защото кризата е глобална.На 16т.м. и БОЕЦ са планирали протест, ноако не влезем в чакалнята на Еврозоната цялото многогодишно усилие се попилява.Кой има интерес България да не приеме унифицираните правила на Еврозоната?-Турция, Русия, САЩ и обслужващите ги местни кръгове.Народът има сериозен интерес в тази държава да се въведат строги европейски правила.

57

Анонимен

преди 3 години

до HhhКо е не е важно не ти се разбира за коя от двете мутри говориш?

56

Анонимен

преди 3 години

Президентът да се поучи от това младо момче - на стил, на овладяност,на разсъждение.Във високите слоеве на атмосферата, нещо безтегловно се е настанило в главата на Радев.Последствията ще са плачевни за всички ни,чудно как не забелязахме тези отклонения 4 години?

55

Тато из Правец

преди 3 години

Това доцентче не уцели момента да се подмазва на ГЕРБ! В момента тече революция срещу ГЕРБ...

54

мнение

преди 3 години

Напротив! Аз съветвам най-искрено доцентът "калинковец" да си изяде дипломата, защото протестите ЩЕ ЕСКАЛИРАТ и това е неизбежен факт! Аз не съм "Нострадамус", не съм политолог с купена диплома, но все пак съм завършил висше (техническо) образование, не съм роден на село, сред воловете.Президентството е ИНСТИТУЦИЯ, а не футболен отбор. Не може да се купи.И брътвежите за "битки" са симптоми на някой психично болен. Мога още да уточнявам, но нямам време и място тук.

53

Анонимен

преди 3 години

Доцент....До....цент...

52

Анонимен

преди 3 години

Ще има място и за гербавите слуги на бесилките!