51

Митев

преди 3 години

Той и Р. Радев каза, че ако е на власт няма да се краде!.....

50

Анонимен

преди 3 години

Няма да се учудя ,Борисов току виж му се приискало да падне от власт.

49

БРАВО НИНОВА!!!

преди 3 години

СТРАХОТЕН ПИАР-ХОД!ВСЕ НЕКОЙ ЩЕ МУ СЕ ВЪРЖЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА

48

Румъния ли???

преди 3 години

Да давате Румъния за пример е смешно и погрешно.Прилагането на закона за пенсиите от 1ви септември,е точно пътят по който минаха гърците за да изпаднат в криза.Основна причина е политиката на щедри разходи за пенсии и заплати,спрямо приходите в държавният бюджет.Румъния ще вземе заеми за да ги увеличи,но това ли е пътят,питат икономисти! Гръцката политика служи за урок,каккраткосрочно мислене води до вреди ,вместо ползи В.Румъния май,.нищо не са научили и се поставят над икономическата реалност

47

Анонимен

преди 3 години

От 44-та та до ден днешен Всичко при комунистите е фалшиво и лъжливо.

46

въпрос

преди 3 години

Не ви ли писна вече от тези вотове на недоверие? То Нинова, май само това умее!

45

Анонимен

преди 3 години

То света гори, те вот на недоверие. Абсолютни лигавщини, а пък си вярват най- вероятно.

44

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова да обясни с каква корупционна схема тя придобива държавната Техноимпекс. Гнусно и лицемерно е подобен човек да говори за корупция. Нека БСП да се изчистят от компрометирани хора и от кметове с по 5000 лева заплата и тогава да говорят за корупция. В момента е просто смешно. Слезте Вие за да крадем Ние. Е не става така.

43

Наш Георги

преди 3 години

Тая госпоиджа знае само едно:мине се не мине - хоп недоверие,мине се не мине -хоп друго недоверие и така вече години...Алоооу,плочата отдавна се е изтъркала и въобще не събужда никакъв интерес ! Тая не можа да разбере,че самата тя и нейната кохорта излъ чват недоверие ! Освен това много добре знаеме КОЛКО ХУБАВО се живее при вас : да има за вас и ако нещо остане - за нас !Мерси ! Айде,чиба !

42

Тикви

преди 3 години

Защо не пишете нищо за Христо Иванов и сараите на Доган? Тука всеки ден бълвате пропагандата на бспту ама иначе сега пълна цензура за другаря агент Сава. Нали бспто беше опозиция, а то какво стана? И едните и другите на една и съща хранилка. Жалка пропагандна медия сте днес.бг!

41

Анонимен

преди 3 години

Опозиция НЯМА! Всички ядат от една ясла. Така ще бъде, докато не ги наредим до стената. Запомнете го.

40

Анонимен

преди 3 години

И на 16 има протест. Ах, какво съвпадение. Ей, гиди, мръссни ***, колко сте елементарни и прозрачни.

39

БСП са гад.ини

преди 3 години

До алтернатива има. Няма да ти се вържа на лъжите и глу.постите. А като гледам вече 10 години и много други хора мислят като мен. Та като беше много по-добре при Станишев защо падна от власт бе, ***? Защо не остана? Защо БСП при Олигошарски изкара само една година и пак поискаха ГЕРБ? Защо бе, *** червено?

38

Анонимен

преди 3 години

До Алтернатива имаПо времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния.Лъжеш! 2005 Румъния има 3 пъти по-висок БВП от нас. А 2009 вече е 4 пъти.

37

Анонимен

преди 3 години

А може вота този път да мине ,ако са се разбрали с човека.

36

Анонимен

преди 3 години

Тея вместо да бачкат по проблеми в държавата само чакат момент да я дестабилзират. Вече 20 год едно и също. Няма умора... Кокала си е кокал. Другото да се оправя само...т.е. Вие.

35

Хайде

преди 3 години

По-следващата да не забравите пак !

34

Божана

преди 3 години

То пък една атака - нямам думи, просто празни приказки от Корнела. И точно пък тя да говори за корупция е доста нагло, но пък типично в червен стил.

33

hahaha

преди 3 години

Умреляците от "опозицията" опитват да възкръснат?!?! Тлъстата пуйка *** се старае за пред руските другарЕ, понеже злобният гном ще става пожизнен сатрап на руската кочиня-трябва да му се покаже, че българските му роби имат потенциал-който могат да търгуват в замяна на определни облаги,за прОдаването на България на руските канибали!! Нищоправеца и продажен *** отдавна се е прОдал на Решетников и е един от най-видните НОВИ крепостни селяни на гнома, сега предизборно и цялото БСП стават роби

32

Алтернатива има

преди 3 години

До БСП са гад.ини: "България живее винаги по-добре, когато БСП не са на власт"?По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното на ЕС.