61

Факт!

преди 3 години

Първото нещо което трябва да се направи е да се разреши свободно евтаназията при заплащане и съзнателно подписване на документ.Не можеш да лишаваш някого от това да сложи край на живота си.

60

Антон

преди 3 години

Тези процеси са последствията на Глобализацията. Американския работник се състезава с някой в Бангладеш който е съгласен да работи цял ден за една купичка ориз. От друга страна който има добро образование и е инженер, лекар, адвокат и т.н. засега може да не се притеснява. Но, заради напредъка на роботизацията и изкуствения интелект сигурна работа няма.

59

Анонимен

преди 3 години

Тва за замърсяването го кажи на китайците направо ги принуди да го направят.Смех!

58

Анонимен

преди 3 години

- първо да се забрани тотално замърсяването на природата,защото на поколенията ще оставите една замърсена,токсична,безплодна,неизползваема и мъртва земя и токсична вода- второ да се даде шанс на малки,средни,местни или държавни фирми и предприятия,да се заплаща достойно на работещите- медицинското обслужване да е на солидарен принцип и за всеки, образованието - също- да се спре ограбването на хората от свръхбогатите,които са 1% и нямат никакво социално мислене- да се спрат наркотиците

57

Анонимен

преди 3 години

Новата хуманна система се казва Чайна ще работите като бели роби докато таковат жените ви.Това е бъдещето дойде времето белият да си плати за геволъка.Скоро ще се молите че не сте умрели от корона.

56

Анонимен

преди 3 години

Всеки град,област,трябва да си подкрепят местните малки и средни фирми,а не големите монополи или свръхбогаташи,които ги изсмукват финансово,физически и им закриват работните места и създават безработица.Свръхбогатите нямат родина и родно място и не ги интересува как живее населението,те са окрупнили и ограбили всичко,което могат да ограбят,не оставяйки шанс за населението.Трябва някаква нова и по-хуманна система!

55

Анонимен

преди 3 години

Много се плашат в България от коронавируса.Само ще вметна че българин на 27-28 е вече за пенсия.След 25 живота общо взето е свършил така че и с корона и без корона айде към Малашевци.

54

Анонимен

преди 3 години

Хаха трябвало да се учи.Кажи го на 5000+ инженера в Еърбъс увеолнени във Франция и Германия и не е като българските студентчета от ТУ и други измислени вузове говорим за Екол Политехник или Мюнхенската политехника.Вече няма значение какво си учил.

53

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се подкрепят работни места,малки и средни фирми,които да не бъдат удряни от монополите и свръхбогатите,благата да се разпределят справедливо между всички,защото сега се върнахме назад към робовладелския строй,вместо да вървим напред!Няколко корпорации притежават всичко,а останалите са роби или безработни,допълнително и наркотиците смазват населението и им крадат живота и здравето на семействата!

52

Анонимен

преди 3 години

Цялата система е сбъркана,трябва нова система и правила,не може няколко човека от 1% монополисти да изсмукват кръвта на останалото население от 99% и го изтощават за сметка на трупане на ненужни печалби,дали ще са по-богати или не толкова богати,не е от значение за тях,те винаги ще имат,но за населението е от голямо значение,защото страдаТрябва да се подкрепят работни места,малки и средни фирми,които да не бъдат удряни от монополите и свръхбогатите,благата да се разпределят справедливо между вс

51

Анонимен

преди 3 години

Аз не виждам абсолютно нищо лошо в това който е решил да си сложи край на живота.Все пак това си е негово решение.

50

Анонимен

преди 3 години

До Калеко Алеко 43Споко бе, нема да умре, само ше агонизира още дълго.(Ти наистина нямаш представа какво се случва там)

49

IDE GOLQM GLAD

преди 3 години

Samo s razbivane na magazini i kradene na stoki reforma nqma kak da stane i magazinite schte svyrschat i stokite.

48

Анонимен

преди 3 години

Belite ako ne nakarat drugite cvetove da rabotqt kato tqx verno USA za broeni godini schte umre

47

Чочо

преди 3 години

Излиза , че кубинците живеят много по-добре от американците , много по-щастливи са макар и бедни , не се преработват , забавляват се постоянно , не мислят като американците за втора и трета работа и как да стигнат по стандарт комшията си , здравеопазването им е безплатно и продължителността на живота им по-голяма. Та всичко това ме навежда на мисълта , дали нещо не е генерално сбъркано в щатите и в други уж много напреднали страни и да обръщаме внимание на забравени ценности .

46

Факт

преди 3 години

Факт е че трябва да се учи. Където и да си ако разчиташ да се изхранваш с ръчен труд няма да прокопсаш.

45

АНЧО

преди 3 години

А ПЪК ТУК СРЕДНА КЛАСА НЕМА.ТУК Е БЕДНА КЛАСА И СЕ УМИРА БЪРЗО.САМИ СЕ ДОКАРАХМЕ ДОТАМ........

44

Анонимен

преди 3 години

До 1000Проблема е долния коментар, Алеко-Насреко, мислят си че ако знаят туй-онуй са богове сред простотията ( не че няма вярно )Аз все още не съм видял или чул човек, който да се кичи с титли и образование да е открил нещо, не дай си боже да измисли някой полезни нещица....хахах Дай им самочувствие че ужким знаят, това им стига на плазмодиите :)

43

Калеко Алеко

преди 3 години

Споко другаре и товарищи тези дни по пладне Америка ке умре ... и Ванга го е предрекла, така че чекайте и се надявайте. Едни Ваши предтечи го чакаха цели 45 год. по времето на Тошо и "Нерушимата българосъвеЦка дружба", но накрая взе че гътна СеСеСерето Ви. Така че ако пак ще чакате поне се въоръжете с търпение, щот докато чекате може да приключи и пожизнения мандат на товарищ путин ... а и една Ваша столетница може да се помине ... !!!

42

1000

преди 3 години

Проблемът на белите от средната класа е най-вече на тези, които 30 години са завивали три гайки и заплатата им е била достатъчна да си изплащат къщата и колите. Близо до мен затвориха завод за автомобили и много такива хора останаха без работа. Те нямат умения за друго и винаги са разчитали, че профсъюзът им пази работат. В същото време фирмата отвори развоен център и нае към 800 инженери. Те също са средна класа.