15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7От години не съм пил антибиотици за грип и съм оздравявал. Мангъров е прав.

14

Анонимен

преди 3 години

Вирус се лекува с вода,чай, лимоти, ракия и плодове и зеленчуци. Колкото повече течности поемате през деня толкова по-бързо ще се излекувате.От грип ми е минавало за 2 дни ама съм пил много чай.

13

Анонимен

преди 3 години

Ммного ли е "служну" да се ползва поне един автоматичен коректор? Или до много "услужения" ще доведе..

12

до 5

преди 3 години

Цитокинова бура, идва от цитокини. Цитатин само ти знаеш какво е.

11

ВЪПРОС

преди 3 години

хидроксихлорохин = Аналгин Хинин - едни Зелени Хапчета , забранени от СЗО през 2012 - когато Шеф на СЗО стана Човек без Лекарска Диплома .

10

Анонимен

преди 3 години

За бедните болни ще има синтетичен хинин, за богатите болни ще има ремдесивир.Така е решено. Африка ще пие хинин, Америка ще пие ремдесивир.България се чуди къде да се постави.Още не е решено, както не беше решено дали маските пазят или не пазят, докато имаше дефицит и ги пазеха само за лекарите.Ще решим скоро. Бедни ли сме, или сме богати?

9

Анонимен

преди 3 години

Не са само пазарити, също и услужнения.Интересно ми е журналистите от днес.бг, четете ли си контролно статиите преди да ги публикувате?

8

До 5

преди 3 години

а ти скъпи ми премълчаваш, че лекарството, което произвежда Русия е 100% базирано на едно Японско генерично лекарство на Фуджи! Поне имената им научи!?! Започва с "а" хехехе браво. А иначе, има и други екпериментални лекарства.

7

Анонимен

преди 3 години

Мангъра каза, че лечението трябва да бъде щадящо. Да не се насилва организма с два антибиотика и вредни лекарства. Хомеопатия, юмейхотерапия и баене са най-щадящи лечения.

6

Анонимен

преди 3 години

Руските са Арепливир, Авифавир и Илсира за щурм.

5

Анонимен

преди 3 години

Премълчава се, че хидроксихлорохин не е единственият начин на лечение на коронавирус. Русия произвежда цели две ефективни лекарства (названията започват с А) за лечение на Ковид-19 и едно ефективно лекарство за лечение на цитатиновия щурм (смъртоносно усложнение на Ковид-19).

4

Анонимен

преди 3 години

"Пазарити".... Това журналистите сте едно много забавно племе, което трябва да го .... на лягане и на ставане. Оставям многоточието за вас. Ако смятате, че заслужавате гадости, премахнете коментара :) Ако смятате, че многоточието може да съдържа непазарити, значи не е обидно :)

3

Доктор

преди 3 години

Докторе като в толкова ефикастно лечение и от одобрено от СЗО защо хората все още мрът като пилци? Нека да ви отговоря защо? Заради неправилно лечение на вирусови инфекции. Пациентите да си седят в къщи, и вече ааааа на умирачка на вентилатор. Да де ама вече вентилатора е само вреда за пациента, защото прави дробовете на мармалад. С този тиквен щаб далече няма да се стигне.

2

МНЕНИЕ

преди 3 години

Мутафчийски е Фактор с борбата на Хората с Ковид 19 . СЗО станаха Съмнителна Организация - Шефа на СЗО е Терорист Убиец от Африканска Държава през Младините си , Заместниците Му са бивши Главорези от Африка - цялата тази Групировка от Сомалия и Уганда е била Финансирана от ЦРУ . Да не мислите че Тръмп е *** - оттегли САЩ и ЦРУ от Финансирането на СЗО , докато не се направи НОВ ИЗБОР - Както ЕС се оттегли от Борисов за Шенген и Еврозоната .

1

Striker

преди 3 години

Само като прочетох Мутафчийски и пример Жълтурландия, ми става ясно колко е мердоавно мнението. Такива по-добре не ги пишете, че лъжете хората.