26

Анонимен

преди 3 години

Е заради такива изолирани единични инциденти излиза лошо име на системата.

25

до к.3

преди 3 години

Ами висш прокурор е: прокурор от ВКП.Затова се е и държал така нагло.Такива податки имаше още при избора на ИГ. за гл.прокурор: всички прокурори, следователи, че и служители от РП, ОП, АП като полк войници единодушно гласуваха за него. Няма втори кандидат, няма опонент. ЕДИНОДУШНО! Каква беше целта: да си запазят постовете и да ги бетонират. Вижте поведението на върховен прокурор! Идете в дълбоката провинция и наблюдавайте поведението на прокурорите от РП и ОП. Поне 40-50% от тях типични феодали

24

Анонимен

преди 3 години

Прокурорите в България са едни от най-големите престъпници.

23

Пилат Понтийски

преди 3 години

А кой е Г.А.? Моля, цялото име и партийна принадлежност! Така както знаем всичко за Божков, нека да научим нещо и за Г.А.-то! Иване, ти сам казваш че законът е еднакъв ... Докажи го като ни съобщиш кой е този тип и как започна кариерата си и стигна да върха. Кой му е ментора? Дали ти не си живял заедно г-н Г. в общежитието в Симеоново? Кажи, докато някои все още ти вярват!

22

Хаджи Генчо

преди 3 години

Защо ми правите тези номерца?! Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас?Защо ми го правите, репетирате, дали ще ви оправя още днес или какво?" продължи ядосано ....Юлий Цезар, Людовик 14 (Кралят-Слънце), Бисмарк, Наполеон, Чърчил, Сталин, Хитлер, Донал Тръмп или ? Кой беше този гениален държавник и талантлив оратор? О, бедни народе ! О, вие 10 жители на село Златолист! Гордейте се че сте свидетели как една държава загива.Но не от външни врагове!А от свои! А свястна вода за пиене и миене .

21

1

преди 3 години

До напаст, а от нъй-главния червен велможа така наречения премиер ,кога?

20

1

преди 3 години

До ТАНИТКА, от кого ?

19

До 4

преди 3 години

На Копаница го караш, гледам..

18

Радев

преди 3 години

Да се обеси не да се помилва, ! Незабавно ! Ето, и запетайка съм сложил, да не каже някой нещо..!

17

Анонимен

преди 3 години

Гешев, гоУем си, арестува един кокошкар, голямото разчистване започна! С тази скорост още поне 30 години преход ни чакат, в добрия случай.

16

помнещ

преди 3 години

И защо точно в този"задокеански"сайт пишеш бе господин Гешев?Там пише и един президент на задокеанската държава! Вие вече на на Американци ли се правите? Попаднах и на статия за теб.Как защитаваше "правата на вожда си" Че му влизали в личното пространство снимайки го! А аз да попитам.Ако цяла България заведе иск срещу държавата.Защото Снимайки ги на всякъде с камери,Та даже и по тротоара минавайки като пешеходци покрай всякакви сгради,Какво ще стане? Ние давали ли сме разрешения да ни снимат?

15

Бедняк

преди 3 години

Присъединявам се и подкрепям почти всички коментари до тука по казуса. Но най ми импонира Ф.С.В (2). Нямам съмнение, без да съм бил там, че това е един от продуктите на нашета демокрация. А защо той е Г.А.? Въпросът ми е към г-н Гешев! Ние постоянно научаваме всички подробности около греховете на Радев! Знаем кой е Пламен Узунов и каква каша е (може би) забъркал... И напомням думите на самия Гешев: "Законът е един за всички, и всички са равни..."

14

напаст

преди 3 години

Чистенето на България от червените велможи ще продължи с години.

13

Анонимен

преди 3 години

Ще го пуснат със тия нови скандали отвличат вниманието от старите скандали, няма ли до изборите хора в затвора отлитате. Вредите които носите са повече от ползите.

12

Анонимен

преди 3 години

Искат да са извйесни като фолкпевици и охраната да им иска автографи.

11

Waffen SS

преди 3 години

На кръстовище катастрофират два луксозни автомобила, в единият е сина началник КАТ,а в другият е синът на апелативен прокурор.Познайте кой е виновен.--ами виновен е пенсионера гледащ от прозореца на първият етаж.Толкова за правораздаването в България

10

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли кой съм аз, бе, ще видите какво ще ви се случи, аз съм прокурор!Ето такива са всички в властта. Нагли, арогантни и си мислят, че са над всички останали.

9

Лишперин

преди 3 години

Ем те са си виновни човека даже ги е ударил със служебната си карта по главите и те пак не го пускат.

8

Анонимен

преди 3 години

Всичката ни е такава..

7

ТАНИТКА

преди 3 години

ДАНО СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО НАКАЗАНИЕ СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ПРАВОРАЗДАВАНЕ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ЧОВЕШКИ ЖИВОТА Е ПРОВАЛИЛ ДАНО ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ