117

Боко Тъпото

преди 3 години

Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев.========Абе деменцийо, Ченгеджийските номера са патент на твоята партия, изградена от отпадъчния материал на БКП/ДС, 75% от вас сте такива. Тия номера ги ползваш ТИ, ГешеФ и най-вече Цецо Ухото-заради когото България беше осъдена в размер на стотици милиони левове. Няма по-нагли от гербавите коммунисти!!!

116

ПроСоТо

преди 3 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ 112:-И аз това викам,смотанячке!..Радев ТРЯБВА да мобилизира антигробарските сили...И да ги поведе НЕ към "матушката"..какво си имала предвид не знам,все пак си доста извеяна персона,а към установяване най-после на някакъв РЕД в тая "Измъчена географска територия".

115

кк

преди 3 години

С интерес ще гледам как ще се гърчат сайтовете, които така услужливо и злобно плюеха Президента, когато палачинката се обърне!

114

тото

преди 3 години

във варна се видя, колко е чисто

113

кух

преди 3 години

Президенте, в с. Славяново Харманлийско не се ли раждат тикви да се обясняваш на тях явно не си чел и Винету.

112

Анонимен

преди 3 години

Ченгето Борисов завижда на ченгеджийските номера на Радев. Какво да се прави, аман от ченгета, които си мислят, че управляват държавата. Вече два пъти си подава оставките, но си мисли, че е изполнил обещанията си за най-чистото море в света. Сигурно не е ходил на друго, освен на българското !

111

№ 1

преди 3 години

Президентите ги сменяме и забравяме, а защо премиера е все един и същ.До година пак ли ще е шампион . /лудогорец/

110

депутат

преди 3 години

"Държавен глава а *** без глава"

109

Ти да видиш

преди 3 години

Радев бил разединител щото обединява 80% от избирателите около себе си.....А бай TYЛYП пък бил съединител ....демек ДОЛЕН ЛЯВ *** !!!!!

108

Велможа

преди 3 години

Търся трима на брой слуги да ми слугуват освен минимална надница предлагам и останките от вечерята ми като обедно меню за слугуващите ми оставете координати моля

107

Аз

преди 3 години

*** народ, слаба държава!В вода газим, жадни стойм!Българи, докато търпим да ни мачкат, и да се подиграват с нас, никога няма да се оправим. Управниците ни, и партиите милиардери, а ние едвам връзва е двата края.Наи големият добив на злато в Европа е в България!Българи събудете се, обединете се, за един по добър живот, поне за децата ни, нашия го съсипа прехода, и политиците ни!

106

Myнчо

преди 3 години

пратих Деса в руското посолство да изкара некой лев, че няма с какво да плащам на троловете си да ме хвалят.

105

ПроСоТо

преди 3 години

Радев да събира цоциалистите на Бузлуджа и като блестящ летец да я подкарва към Матушката си!

104

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖЕШ!!!

103

Анонимен

преди 3 години

Тоя не престана да рови в търсене на компромат срещу президента.И като нищо не намери,започна да си измисля.Жалък ***.

102

ПроСоТо

преди 3 години

До Винетум/у другото,през 2009-та за пръв път се регистрирах в един друг форум,за да агитирам...ЗА ТИКВАТА.ЗА МИКРОУМНИКА!..разбира се,тогава не го познавах и бях подлъган от патологичните му лъжи как щял да вкара доган в затвора,как щял да раздаде "справидливост" на "Тройната",как щял да прекъсне практиката на "батко и братко"..и ей такива дърти,ама дърти лъжи.Е?..Какво стана?..Десет години чакам да изпълни обещанията си,А НЕ ДА ПАДНЕ на колене.Но както казах:-КРАЯТ му е неизбежен,боле

101

До 105-Винету

преди 3 години

Това може да се случи само в мокрите ти сънища.Иначе президента е с два пъти по-висок рейтинг от Винету.Продължавай да злобееш.

100

Винету

преди 3 години

До простото. Ама аз твоя сеир го гледам от доста отдавна. Заливал си форума с постове и закани и нищо не се е сбъднало. Бас държа, че си предлагал подобни облози и преди изборите миналата година. И? Иначе хубаво се припознаваш в ника просТото.

99

Анонимен

преди 3 години

Ааааа,ти не водиш война,нали?Само не пропускаш случай,за да уязвиш Радев.Иначе си света вода ненапита и все другите са ти виновни.

98

Винету

преди 3 години

До простото. Та от колко време го чакаш това да се случи, повече от 10 години, нали? И все не става. Няма и да стане скоро. А между другото в края на следващата година недоразумението радефф ще изчезне.