383

Анонимен

преди 3 години

От Радев разбираме, че е:- "независим"- "рискувал живота си за НАТО"- шкафчето му е празно....остава да каже и че е девствен и да го пратиме в манастир за монахиня.

382

1

преди 3 години

До KONSTANTANTINOW,Само така ще спре геноцида над българския народ ,който извършва оня индивид от банкя,не заслужава и името му да напиша.

381

СКОРПИОН !

преди 3 години

3 : Продължение до " другаря" Радев ! ... Другарю Радев Вие сте военен, и знаете много добре, че когаго има атака, има и контра атака! Има една хубава, умна българска поговорка : " ДА БИ МИРНО СТОЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО !". Поговорките са мъдростта на българина! Какво става с Узунов и Бобоков, това не е петно, уж което се хвърля срещу президента, това е много по-сериозно! Атакувате г-н Гешев, но той си върши работата,г-н Гешев не Вие е виновен,че дава гласност пред обществото

380

Мияч на чинии

преди 3 години

Г-н Радев, моето чекмедже е пълно.

379

Анонимен

преди 3 години

Радев, стига си хленчил, а си дай оставката, като не можеш да управляваш !

378

Анонимен

преди 3 години

Радев,ама ти предаде България,в полза на крадливите олигарси,заради които България е зле и вместо да защитиш държавата,защити престъпниците-олигарси и убийци!

377

Анонимен

преди 3 години

Диспечера на порциите вече не може да заспи след снимките в спалнята му!!!! Само като се сети, че са могли да използват личния му пистолет и припада като девица от паник атаки!!!!

376

Анонимен

преди 3 години

А какво правиш срещу 110к годишна заплата, без разходите.? Няма ли да излезеш да кажеш, какво си направил. Твоята заплата е в пъти повече от на Премиера, а той не е спрял да работи. Давай да чуем. Обществото иска отчет.

375

Анонимен

преди 3 години

Единственото, което не ви харесва у Радев е, че НЕ е про.ста.к.

374

Спиро

преди 3 години

То не само шкафчето ви е празно, другарю Радев! Главата ви също е празно и там е големият ви проблем!!!

373

Анонимен

преди 3 години

бе то шкафчето на радев може и наистина да е празно, за разлика от ГАРДЕРОБА, например! то бобоков, узунов и др здраво се грижат за това!

372

Анонимен

преди 3 години

радев, за разлика от бойко, само приказва и нищо друго не прави! само някое коремно може да врътне! никаква отговорност! така са тримата амигос (радев, нинова, мангъров)! а относно снимките на шкафчето, може и деса да ги е правила с новото дронче през някоя скучна и безсънна нощ, докато мъжлето е ходело по баирите с някои снажни момчета!

371

СКОРПИОН !

преди 3 години

2 : Продължение до " другаря" Радев ! ... и се съмнява, че всичко това се прави зад гърба Ви, че Вие научавате последен! Обществото разбира, че не сте глупав както г-н Борисов, да си държите парите в нощното шкафче, и за това, може би, Вашето шкафче е празно, но по принцип, пари могат да се държат, да се скрият на много други места! Това е много добре, че общувате с българския визнес, нали изборната Ви кампания бе изцяло финансирана от дарения! "Другарю" Радев, Вие сте военен и

370

радио Ереван

преди 3 години

Питат радио Ереван: Вярно ли е, че Бокьо качва нощното си шкафче с чекмеджето с пари, в багажника на джипката си, та като го подгонят когато е на път, да има пари за бягството си? Радио Ереван отговаря: Това е половината от парите му. Той има две шкафчета - едното в багажника на джипката, второто в спалнята му.

369

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не сме добре платени,тази сутрин сме трима на смяна а откакто Цвък се махна сме зле с парите.Ама пишем-Шехерезада бди.

368

спонсор на МВР

преди 3 години

Току що каскетурата съобщи, че в дома на един от заподозрените е открита подозрителна ролка тоалетна хартия, с 125 къса. В момента спецагентите броят отделните късове, и те скоро ще бъдат публикувани в масовите медии.

367

Анонимен

преди 3 години

И сега не разбрах Цвета каква е-умна или ....само целуната ,пачките къде са ги видяхме .

366

Грипен

преди 3 години

5 млн. бисквитки а?

365

Анонимен

преди 3 години

Никога не сме имали по-алчен и нискокултурен премиер досега.Така ни излага пред света,толкова глупости натвори,че с години ще плащаме за неговата глупост

364

Умник

преди 3 години

Твойто шкафче е празно ама на Деси е пълно след разговора с Бобоков. Провери там за джобни умнико