70

Sichtpunkt

преди 3 години

На нашият Румборак издържат ли му нервите? Спи ли спокойно?Нищо не разбира от хуманитарни науки - това икономика, право, социална политика, околна среда, са му пълна мъгла.Най - добре разбира, как се кара руска летяща щайга. По-неук, комплексиран, дребнав, тясно скроен президент не сме имали!Магаре да бяхме сложили по-добре щеше да изпълнява длъжността!

69

кака

преди 3 години

Хайде още един се появи - специалист по доверието. какво доверие, какви 5 лева - то само чекмеджетата да бяха...ама нейсе - сега да построи компютъра

68

Чебурашка

преди 3 години

Недоразумението от Дондуков 2 отдавна страда от остър морален дефицит.

67

Анонимен

преди 3 години

Това е придворния шут на ГЕРБ. Защо продължавате да каните хора които не са независими и обективни. Какво могат да научат зрителите от един такъв човек? Колко трябва да е прoст един човек за да твърди че шкафчета пълни с пари и злато в спалнята на премиера не са били сериозни а някакъв разговор между познати били много сериозни. Канете хора които имат обективност и поне някакво елементарно мислене и нормална преценка.

66

БОНЕ КРАЙНЕНЕЦА

преди 3 години

Снимките на Борисов имали за цел да ерозират доверието в ПРЕМИЕРА!?! Кой премиер бе Стйчо, какво доверие, кви пет лева? Ти от Марс ли падаш!? Защо българите бягат да работят в чжбина, а не идват техните тука, защо се топим като лански сняг? Бедни сме бе Стойчо, бедни сме. А и духовно май... Ешек гиби!

65

Анонимен

преди 3 години

Поредният измислен "експерт", който ще си счупи краката да лъска имиджа на провалените "политици" от СИК!Яко ти вярваме чичка, да знаеш!Хайде сега марш!

64

третият печели!

преди 3 години

До МюмюнчоКой ще е този? - Загадка! Дано пак да не са БКП-ДС.....

63

от трън та на глог!!

преди 3 години

От турчин та на московец! Няма ли край на това чуждо подтисничество? Само избор!

62

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев нищо не губи.Просто така им се иска на някои.

61

Мюмюнчо

преди 3 години

Тогава въпроса е кой е новият играч на сцената?

60

Bg izmet

преди 3 години

ДА ИЗБИЕШ СВИНЕТЕ И ПОСЛЕ ДА СЕ ОВЬРГАЛЯШ В *** ИМ ТОВА Е МОРАЛ ПО БЬЛГАРСКИ.

59

Анонимен

преди 3 години

Тоз Стойчо по добре не го показвайте,дранка глупости заплата от ГЕРБ взема.Журналистите също са на хонорари да получават пари.Оставка бързо и избори.

58

играчА

преди 3 години

Качва се човек във влака, влиза в купето, 1 човек до прозореца седи, господин доцент, бихте ли отворили прозореца ? ама как разбрахте че съм доцент ?! е ми то в Бг всеки втори е доцент, аз не съм така че . . . ;)

57

:)

преди 3 години

Платено съобщение на ГЕРБ. Тази малка полска мишка не е никакъв "политолог", а жалък слуга на Тиквун и Мафията. Къде в криминално изнесените от прокуратурата чатове се вижда някаква нарушение на Радев????? Аз такова не намерих! Виж за Тиквун е пълно с истини - пияница, вулгарен, невъзпитан ***. Псувните на западни премиери и хвалбите, че ги бил... с 200 не коментирам. За тях трябва оставка.

56

Анонимен

преди 3 години

А ако са автентични, те не съдържат данни за престъпление, те съдържат данни за човек, който използва вулгарен език...Всъщност ако са автентични съдържат доказателство за нещо далеч по-лошо от престъпление, а именно че България е страна, в която правилата и върховенството на закона практически не съществуват, няма разделение на властите, няма независими регулатори като КФН. Имаме си падишах с безгранична власт и главен прокурор, който му се радва как се прави на луд

55

Анонимен

преди 3 години

Радев губил почва под краката си,а Борисов се е качил на раменете на шиши и изобщо не слиза земята

54

Анонимен

преди 3 години

Щом вият от страх крадливите герберски и-зчадия , значи Президента е на прав път !Пачките в чекмеджета няма да помогнат на герберските народни душмани !

53

Сата НАТО

преди 3 години

Грешката ви, драги зрители е, че на едни такива прости хамали като милиционерите Гешев и Борисов, се опитвате да им се обяснявате с демократични аргументи. Тази порода е дебилска, безсрамна и нагла - милиционер, комунистически и то! Второ поколение. То не разбира от дума, правила, логика, закони, човещина. Това се лекува само с неговите собствени методи.

52

Анонимен

преди 3 години

До ГневенПий едно питие, бе човек. И тая тирада вземи я разбий на отделни изречения. Накаканизал си думички, ама нещо логиката я няма. Защо избра да сравняваш Гешев и Плевналиев ? С какво станахме за смях, с това че Радев ли избрахме или с нещо друго? Откажи се от българското гражданство, като си мераклия. Бягай бързо при северокорейците например, ще ти се израдват.

51

Анонимен

преди 3 години

До Ха-ха-ха...Ей такива Стойчовци докараха България до изостанала държавада бе Стойчо ти е виновен, а кво ше кажеш за крадливите ***, дето крадат и с гз си?