21

Анонимен

преди 3 години

Срещу Иванчева няма годни доказателства. Никой не твърди, че е виновна или невинна, просто акцията е проведена некадърно.

20

Анонимен

преди 3 години

Абе, какво още ни занимавате с тази крадла...

19

Анонимен

преди 3 години

На всички защитници на крадливата иванчева, пожелавам: във всяко държавно учреждение да бъдете притискани и изнудвани от хора като иванчева, защото всички крадливи изнудвачи са еднакви... Не оправдавам оневинените от съда крадци като дянков и &, напротив надявам се и тях да осъдят на втора инстанция. Смърт на корумпетата и крадливите измамници!!!!!

18

Tцтц

преди 3 години

Ако Прокопиев,Дянков и компания продадат държавно предприятие за 30 милиона по-малко-присъдата е оправдателна. Ама за такива случайни като Иванчева няма надежда

17

Съдията - пе***т

преди 3 години

Пак е необходимо да се припомни, че все още (след 13 години в ЕС), съдебната система е под мониторинг и подобни решения, включително потвърждаването на абсурдната присъда на втора инстанция, никак не подобряват положението.

16

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

Мафията сготви Иванчева, като урок за всички, които се опитат да й се противопоставят.

15

Некъф

преди 3 години

Убиваш 20 години, невзет подкуп 20 години !!!Бойколандия баце и сестро !

14

Възхитен

преди 3 години

Бре, колко много знаещи всичко по случая и убедени - и за, и против. Жалко, че няма как всички да сте прави - половината ще се окажат самодоволни ***.

13

Диагноза

преди 3 години

Нямаме съмнения, че "независимият" български съд ще я оправдае ! Точна е българската приказка за милионите ,които не ги ловят закони ! Видяхме как Прокопиев си развява щатлив розовите милионерски бузки и показва среден пръст на всички честни българи ! Единствен Гешев има смелост и воля да направи нещо , но е сам ! А ние стоим отстрани и само ледаме..... Докога ?

12

Правова държава

преди 3 години

Освен делата в Страсбург, би трябвало и някой от следствието и прокуратурата да го отнесе. Няма такова смешно и изцяло скалъпено обвинение. Какви бяха предвидените наказания за набеждаване в НК?!?

11

(-_-)

преди 3 години

Тая малка женица имаше смелостта да се изправи срещу имотната мафия в София и я съсипаха. Абсолютно всички органи на тая държава не функционират правилно и са проядени от корупция.. В тия условия не беше много разумно от нейна страна да се прави на Левски.

10

Анонимен

преди 3 години

Тази "голяма бяла птица" си беше проект на Кадиев. Понеже е куха като лейка се помисли за велика и го удари през просото с рекета. Сега почитателките на Сафо ще и се радват в сливенския.

9

Кирил

преди 3 години

Горката жена, само защото не дава по веригата Мутрата -20години за поискан, но невзет подкуп. 3 смени митничари от Кулата до кап.андреево, някои за 3ти път арестувани за взети-нищо. Възстановени на работа. Муърата е решил да показва мускули, жалко че е *** като мотика.

8

Анонимен

преди 3 години

Явно делото отива на абсолютна боза. Вчера четох, че най-важните записи щели да отпаднат. Дори да потвърдят присъдата, вероятно в Страсбург ще я отменят и пак държавата ще плаща обезщетения. А те няма никак да са малки, с оглед претърпяното унижение, естеството на заеманата от нея длъжност и т.н.

7

Sichtpunkt

преди 3 години

Присъдите трябва незабавно да се актуализират. Как е възможно за убийството на дрогиран или пиян шофьор 5-6 години или условно....? Убийците за предумишлено, трябва да се наказват, до живот без право на замяна. За такива трябва да се считат и по-горе споменатите шофьори. На Иванчева как може присъдата и реално да съответства на извършеното престъпление, а на други не може?

6

И кво

преди 3 години

Да очакваме съда на Лозанчо да я обяви за невинна.То така преди години един бивш военен министър,един следовател и един прокурор(накрая останаха 20000? белязани от подкупа) и всички невинни.

5

Айде бре

преди 3 години

В Сливенският ,откога са без фризьорка!

4

Далновиден

преди 3 години

Не ги знам тия колко и въобще дали са виновни,обаче прокуратурата действа така,че със сигурност след няколко години в страсбург ще бъдат заведени стотици дела,а някои ще бъдат със солидни обезщетения.По-страшно обаче ще стане,когато Божков осъди държавата за стотици милиони!Не в Страсбург,естествено.

3

До 1

преди 3 години

Радев вече изкара ли неподписаното решение? Молодец!

2

мдаа

преди 3 години

работата беше очевидно съшита с конци -белии дебели .Добре че съдът е послушен е шивачите не лъснаха